Furas?shzna je napisao/la:Štila i slovenac su gotovi. Možemo početi sa slavljem.
Furas?shzna je napisao/la:Štila i slovenac su gotovi. Možemo početi sa slavljem.
Mogao sam se i ja prijavit i bit u konkurenciji :pGrbavica je napisao/la:I ovo govno je nama bilo u konkurenciji za trenera...Nama dolazi Sarajevo, sasvim sigurno veliki brend. Iako sam nedavno izjavio da je Čelik najbolji klub u BiH, što on po infratsrukturi i po onome što ima svakako jeste, za Sarajevo možemo reći ne samo da je najveći klub u BiH, nego jedan od najvećih u Jugoslaviji", rekao je Alispahić
Ma isto će reći i za Želju kad budemo igrali sa ČelikomGrbavica je napisao/la:I ovo govno je nama bilo u konkurenciji za trenera...Nama dolazi Sarajevo, sasvim sigurno veliki brend. Iako sam nedavno izjavio da je Čelik najbolji klub u BiH, što on po infratsrukturi i po onome što ima svakako jeste, za Sarajevo možemo reći ne samo da je najveći klub u BiH, nego jedan od najvećih u Jugoslaviji", rekao je Alispahić
Najbolji bh. sudija ubjedljivo.flux je napisao/la:Eto nama Valjica opet
Jedino je dobar bio kad je kao trener Vratnika pobjedio Hrid i plasirao se u prvu ligu. Od tada nije normalan.fk1921 je napisao/la:Mogao sam se i ja prijavit i bit u konkurenciji :pGrbavica je napisao/la:I ovo govno je nama bilo u konkurenciji za trenera...Nama dolazi Sarajevo, sasvim sigurno veliki brend. Iako sam nedavno izjavio da je Čelik najbolji klub u BiH, što on po infratsrukturi i po onome što ima svakako jeste, za Sarajevo možemo reći ne samo da je najveći klub u BiH, nego jedan od najvećih u Jugoslaviji", rekao je Alispahić
Lars video molimLARS1921 je napisao/la:Ide i tebi isto pitanje. Imal svjedoka da to mogu potvrditi?shzna je napisao/la:Štila i slovenac su gotovi. Možemo početi sa slavljem.
Idemo najmanje 8k+ protiv uškog
Jel to100% istina shza(kralju,gigantu,institucijo)?shzna je napisao/la:Štila i slovenac su gotovi. Možemo početi sa slavljem.
Ni meni fkt nije do zajebancije, uredu preksinoc kad vec onoliko zezancije bjese al nemojte sad. Ako dolaze bit cemo top top!!mula je napisao/la:Dajte ljudi!!!
Nek bar vama moderatorima da provjerenu informaciju ili ga ukinite sa foruma.
Nije se s tim zajebavat.
Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da znapintol_TM87 je napisao/la:kad nije dialiba bas ce stila doci..
To ti pretpostavljaš ili imaš neke provjerene informacije sa kojima barataš?dimitrijevic je napisao/la:Ova moguca cetiri transfera u svakom slucaju su dosta zanimljiva i bilo bi odlicno ako bi se i jedan ostvario.
Semir Stilic? Ne znam da li je mahalska ili ne ali vjerujem da on ima pet opcija prije nas tj. za odlazak u inostranstvo je 98 %. Mozda ako mu sve propadne eto ga kod nas za par sedmica, ali on od cetiri moguca transfera mi je nekako nerealan najvise.
Valeri Domovchiyski- njega znam jos od football menagera 2005 kada mi je bio najbolji igrac u Levskom i najveci talenat bugarske lopte poslije Bojinova, kasnije je bio i u bundesligi, a Zrinjski kada je igrao 2013. godine protiv Botev Plovdiva on je igrao protiv njih. Za njega nisam iskreno jer ni tad nije izgledao nesto zainteresovan sa par kila viska i mislim da je izasao iz igre na poluvremenu i kod nas bi bilo ono mrtvo ozivljavanje nekad velikgo talenta, stvarno kocka![]()
Slovenac- on mi se cini kao najrealniji od ove trojice koji trebaju doci. Vidim da je za razliku od mnogih koji dodju kod nas u utakmicama i punom treningu, a ne na ozivljavanju i sigurno bi blo pojacanje, pa sad vidjet cemo ovo za ugovor jedino predstavlja problem.
Aco kapiten- predobro zvuci ovo 250 000 eura i mislim da je mahalska. Ne kazem da nema zainteresovanih klubova, ali ovo je puno. Inace sve preko 100 000 eura dalo bi se pricati i barem navuci na 150 jer je igrac u godinama, a i nije u sad nekoj formi da cemo patiti za njim. U svakom slucaju meni je izuzetno drag i solidan za ovu nasu ligu, ali ovaj novac koji se spominje je odlican i boljeg igraca bi pustio.
Slijedi Siroki..bice tesko, ali ocekujem 2 : 0 uz solidnu predstavu. Nikolic i Lendric
Ma ja bih njega ukino sa ovog foruma, bez obzira bila to istina ili ne.fanaticZeljin je napisao/la:Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da znapintol_TM87 je napisao/la:kad nije dialiba bas ce stila doci..
A kako će neko znati da mi promjenimo formaciju u toku utakmice...mula je napisao/la:Ma ja bih njega ukino sa ovog foruma, bez obzira bila to istina ili ne.fanaticZeljin je napisao/la:Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da znapintol_TM87 je napisao/la:kad nije dialiba bas ce stila doci..
Napisao da dolazi i nestao. Ništa nije potkrijepio činjenicama.