Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 1:33 pm

mula je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
mula je napisao/la:Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?
Jesi prespavao ti ili? Cijelu noć i dan jučer mi trubili
Brate jučer dok sam bio na forumu, nije se spominjalo. Ajde iznesite imena da ne moram pretraživati bezveze
http://www.transfermarkt.ba/jure-matjas ... ler/112448" target="_blank
http://www.transfermarkt.de/valeri-domo ... eler/24465" target="_blank

sa portala, nema OĐE insajdera :ganja:

a vjerovatno ce neko treći biti

boccaccio
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:40 pm

Nema nijedne zvanicne objave iz kluba da smo dobili bilo kakvu ponudu za bilo kojeg igraca, pa tako ni za Kosorica. Portalima generalno ne vjerujem, jer su to mahalske, mozda se suska nesto o tome, povjerovacu ako iz kluba nekada nesto kazu. Meni bespredmetno pricati o tome za koliko bi dali nekoga ako ne znamo da li bilo kakva ponuda uopste postoji. Mozda postoji, mozda ne postoji. Imamo vaznija posla od dolazaka i odlazaka, vazan mec je pred nama ili cak dvomec u kratko vrijeme. To kad bi prosli neokrznuti, bilo bi sjajno i odlican pocetak ovog prvenstva.
Nadam se da igraci znaju sta to znaci, jer sa tim uspjehom uduplace interes publike, sezona bi mogla poceti u nasem znaku.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:48 pm

boccaccio je napisao/la:Nema nijedne zvanicne objave iz kluba da smo dobili bilo kakvu ponudu za bilo kojeg igraca, pa tako ni za Kosorica. Portalima generalno ne vjerujem, jer su to mahalske, mozda se suska nesto o tome, povjerovacu ako iz kluba nekada nesto kazu. Meni bespredmetno pricati o tome za koliko bi dali nekoga ako ne znamo da li bilo kakva ponuda uopste postoji. Mozda postoji, mozda ne postoji. Imamo vaznija posla od dolazaka i odlazaka, vazan mec je pred nama ili cak dvomec u kratko vrijeme. To kad bi prosli neokrznuti, bilo bi sjajno i odlican pocetak ovog prvenstva.
Nadam se da igraci znaju sta to znaci, jer sa tim uspjehom uduplace interes publike, sezona bi mogla poceti u nasem znaku.
Kad bi uzeli 8 bodova u naredna 4 meca ja bi bio zadovoljan, prilicno tezak raspored, do 6. kola cemo odigrat sa svim koknurentima iz vrha.

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:50 pm

cikazubo je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nema nijedne zvanicne objave iz kluba da smo dobili bilo kakvu ponudu za bilo kojeg igraca, pa tako ni za Kosorica. Portalima generalno ne vjerujem, jer su to mahalske, mozda se suska nesto o tome, povjerovacu ako iz kluba nekada nesto kazu. Meni bespredmetno pricati o tome za koliko bi dali nekoga ako ne znamo da li bilo kakva ponuda uopste postoji. Mozda postoji, mozda ne postoji. Imamo vaznija posla od dolazaka i odlazaka, vazan mec je pred nama ili cak dvomec u kratko vrijeme. To kad bi prosli neokrznuti, bilo bi sjajno i odlican pocetak ovog prvenstva.
Kad bi uzeli 8 bodova u naredna 4 meca ja bi bio zadovoljan, prilicno tezak raspored, do 6. kola cemo odigrat sa svim koknurentima iz vrha.
zasto 8 brate moj ??? ako onog Zrinjskog ne mozemo pobjediti onda ne znam..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:53 pm

Ono što mi se do sada najviše sviđa kod Kostića je to što zrači pozitivnom energijom, optimizmom i odlučnošću i samouvjerenošću.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Model1964

čet avg 04, 2016 1:54 pm

Yebi ga sade :) .... Bolje ovo kupovanje prodavanje na neviđeno :lol: nego da se krpimo međuse :mrgreen:
Nemeremo skužiti Kostica, navikli smo na super jednostavne stvari pa nam je on sada kompliciran.... i odustali smo od toga :)
Ostalo nam je da maštamo koga bi doveli i prodali :)
PS
Ja vjerujem samo zvanicnoj
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Tryg
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:54 pm

AL PA SI NO SVI STE LOPOVI! :rofl1:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cikazubo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:06 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Zasto "onog" Zrinjskog, Zrinjski je po meni najbolja ekipa u ligi, u ovoj sezoni niti jedna ekipa nece imati neku konstantu dobre igre, nije vise ista liga puno je jakih utakmica i svi ce pokazati neke oscilacije narocito kako prvenstvo bude trajalo i kad krene kup, Zrinjski je pokazao izuzetan kvalitet protiv Legije, imena igrača govore za sebe kao i širina klupe, isto vrijedi i za Široki iako su nekoj manjoj krizi to su sve igraci koji su klasa za ovu ligu, Sloboda takodje ima super kadar i najbolji je primjer kakve oscilacije pokazuju ekipe u ovoj ligi od ocajnog prvog poluvremena gdje su bili blizi da prime treci nego da zabiju prvi do ekstra dobrog drugog dijela gdje su mogli i do pobjede, slicno kao i mi protiv Olimpica gdje smo se prvo patili a u drugom realno iako smo sluzbeno dobili 2-0 ono je bilo 5-0, zato ne smijemo potcijeniti ni ŠB jer su lako mogli razmontirat Slobodu da su zabili treci, a ni Zrinjski jer su igrali desetkovani protiv raspolozenih komsija. Sto se tice ovih 5 ekipa u vrhu tu ce uticati mahom voljni momenat i širina igrackog kadra, svi su kvalitetom tu negdje i dobro su vodjeni (izuzev Hurtica) tako da nebi bio nezadovoljan da dobijemo dvije i da dvije ostanemo neporazeni u naredne 4 tekme, naprotiv bio bih i prilicno zadovoljan, jer bi posle slijedila serija "lakših" protivnika..

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:10 pm

Derbi susret 3. kola igra se na Grbavici gdje se sastaju Željezničar i Široki Brijeg, a glavni sudija ovog meča je Ognjen Valjić.

Pomoćnici: Davor Beljo, Damir Lazić, Vladimir Bjelica, Emir Spahalic, Zoran Soknić

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:11 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:14 pm

Treba maksimalno iskoristiti domace utakmice protiv ovih uslovno receno jacih ekipa, jer su nam se zaredali. Poslije 11. kola, idemo svima njima na megdan, a nemamo bas dobar skor na Pecari, BB, a jos derbi na Kosevu pored toga. Nece biti lako. Ici od utakmice do utakmice, tri bobe protiv Sirokog, nadam se da Kostic ima rjesenje, a vidim da je samouvjeren dosta, sto mi se svidja. Bit ce opet nekih promjena u sastavu. Onda protiv Slobode, bod bi super bio. Dobra je Soboda i ove sezone. Ali liga je stvarno nikad ludja i neizvjesnija, pun je pogodak bio ovo skracenje definitivno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrRiccoli
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:15 pm

S obzirom da nismo izasli u evropu i ostali bez novca od iste, s obzirom da sad dosta vise trosimo na tekuce poslovanje mada se to malo izbalansiralo jer smo prije dosta trosili na vracanje dugova dok je sad druga situacija, s obzirom da jos uvijek moramo prodavati da bi imali i da bi mogli rasti, cifru od 500.000 maraka ja ne bih odbio ni pod razno jer to bi nas dodatno obezbjedilo u narednom periodu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:16 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Kad bi uzeli 8 bodova u naredna 4 meca ja bi bio zadovoljan, prilicno tezak raspored, do 6. kola cemo odigrat sa svim koknurentima iz vrha.
Zasto "onog" Zrinjskog, Zrinjski je po meni najbolja ekipa u ligi, u ovoj sezoni niti jedna ekipa nece imati neku konstantu dobre igre, nije vise ista liga puno je jakih utakmica i svi ce pokazati neke oscilacije narocito kako prvenstvo bude trajalo i kad krene kup, Zrinjski je pokazao izuzetan kvalitet protiv Legije, imena igrača govore za sebe kao i širina klupe, isto vrijedi i za Široki iako su nekoj manjoj krizi to su sve igraci koji su klasa za ovu ligu, Sloboda takodje ima super kadar i najbolji je primjer kakve oscilacije pokazuju ekipe u ovoj ligi od ocajnog prvog poluvremena gdje su bili blizi da prime treci nego da zabiju prvi do ekstra dobrog drugog dijela gdje su mogli i do pobjede, slicno kao i mi protiv Olimpica gdje smo se prvo patili a u drugom realno iako smo sluzbeno dobili 2-0 ono je bilo 5-0, zato ne smijemo potcijeniti ni ŠB jer su lako mogli razmontirat Slobodu da su zabili treci, a ni Zrinjski jer su igrali desetkovani protiv raspolozenih komsija. Sto se tice ovih 5 ekipa u vrhu tu ce uticati mahom voljni momenat i širina igrackog kadra, svi su kvalitetom tu negdje i dobro su vodjeni (izuzev Hurtica) tako da nebi bio nezadovoljan da dobijemo dvije i da dvije ostanemo neporazeni u naredne 4 tekme, naprotiv bio bih i prilicno zadovoljan, jer bi posle slijedila serija "lakših" protivnika..
vidi nesto brate moj,kuci mi njih moramo,mislim ne moramo ali trebamo pokusati da pobjedimo jer u drugom dijelom sa svia igramo na strani i tu ce biti puno teze,razumijes zato ti kazem moramo ih na grbavici dobiti to ce nam olaksati jer tamo ce biti duplo teze...nije domacinska liga ali znas da nemamo dobar skor na strani sa sirokim i zrinjskim jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:17 pm

:cigara: Ako ne pobjedimo sljedeće dvije utakmice zaboravite titulu, evropu, sve će krenuti niz brdo.Izgubit ćemo samopuzdanje, počet ćemo rasipat bodove i na Grbavici, na stadionu neće biti ni hiljadu ljudi. Ako do toga dođe otjerati trenera, upravu na celu sa Misimovićem, vratit Istok kakav je bio i raditi po starom.
:)
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:19 pm

Sa Slobodom već u srijedu? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:20 pm

Siroki ima određenih problema i to treba iskoristiti, Sloboda je mnogo ozbiljnija ekipa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:21 pm

Eto nama Valjica opet

teteac8684
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:23 pm

flux je napisao/la:Eto nama Valjica opet
Nije odavno...

Mirek11
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:23 pm

Hurmasica je napisao/la:slika
Opet tandem Valjic-Bjelica na Grbavici! Nadam se da ce biti dobro sudenje a vjerujem da aBd na terenu 11 na 11 mozemo do pobjede.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 2:24 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
vidi nesto brate moj,kuci mi njih moramo,mislim ne moramo ali trebamo pokusati da pobjedimo jer u drugom dijelom sa svia igramo na strani i tu ce biti puno teze,razumijes zato ti kazem moramo ih na grbavici dobiti to ce nam olaksati jer tamo ce biti duplo teze...nije domacinska liga ali znas da nemamo dobar skor na strani sa sirokim i zrinjskim jbg
Pa Široki moramo dobiti, Vitez se podrazumijeva, ali u Tuzli i Mostaru da ostanemo neporazeni nije lose to bi ti bilo 8 bodova, ja se samo nadam da cemo tog Zrinjskog vec jednom mlatnut, zadnja dva puta su ih vile nosale i u Mostaru i na Grbavici, 5 puta smo im zatresli okvir gola u te dvije utakmice, a zabili jedan go i uzeli jedn bod iz tog dvomeca..
Dobro je sto Valjic sudi sljedecu, nebi trebalo biti lakrdija nekih.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava