Sent from my Plavo Sokocalo
reks1 je napisao/la:Bar na ovom marketu jucer je bila cijena 79 a za clanove 69.Info sam konkretno dobio bas za djeciji dres.Moram jednog malenogMostarca sada Skandinavca vrbovatiRodom s mejtaša je napisao/la:Evo vidim na ovim slikama sa jučerašnjim druženjem u kučici na jednom djetetu novi dres. Znali iko koliko koštaju ovi novi dresovi. I za djecu i za odrasle? Znam da je bilo obavještenje da će se kao klub onešto oglasiti vezano za popuste zbog kašnjenja isporuke. Međutim, dresovi se očito već prodaju.
Jedan jediniAlipasino je napisao/la:Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.
Minjore je napisao/la:Jedan jediniAlipasino je napisao/la:Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.![]()
E ovo je lijepo cuti, pogotovo poveznica sa Seferovicemvrbanjusa je napisao/la:Jedna stvar koja mi je "upala u oko"
Trener Željezničara je jučer prisustvovao i sarajevskom gradskom derbiju u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a kazao je da u omladinskim kategorijama Plavi imaju nekoliko igrača koji bi u budućnosti mogli biti kvalitet za prvi tim.
“Jučer smo posjetili juniorski i kadetski derbi jer smo željeli da vidimo ima li tamo kvaliteta za prvi tim. Sigurno da kvaliteta ima, tako da ćemo neke dodatno pratiti u budućnosti. Gospodin Ćenan je dobio zadatak da prati pojedine mlade igrače, nekima će biti pripremljen dodatni trening režim sa gospodinom Seferovićem i vjerujem da ćemo neke od njih u budućnosti gledati u dresu prvog tima”, rekao je Kostić za kraj.
Jesi prespavao ti ili? Cijelu noć i dan jučer mi trubilimula je napisao/la:Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?
cini mi se nasa najveca snagaSWRA_1921 je napisao/la:Ja sumnjam u tu prodaju, ponuda se cini isuvise dobra. Ispod 150.000 E ga ne bih pustio.
Dosadasnji rad strucnog staba je izvanredan, po mom misljenju.
Brate jučer dok sam bio na forumu, nije se spominjalo. Ajde iznesite imena da ne moram pretraživati bezvezeLARS1921 je napisao/la:Jesi prespavao ti ili? Cijelu noć i dan jučer mi trubilimula je napisao/la:Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?