Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 12:11 pm

Kakvih 4-4-2 kontra sirokog bunker igramo 5-3-2 sa 3 zadnja vezna, lopte se nabijaju napadacima uz pokusaj kontre ;)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:17 pm

Mogli bi i formaciju 5-5-0 pokušati.Ne prelaziti centar i cekati da ga Siroki sam sebi zabije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ChWilla
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:33 pm

meni nakon ove prve dvije utakmice neozbiljno djeluje samo postavka bez uglješe. a koliko je napadača na papiru manje je bitno. to smo najbolje vidjeli na evropskom, gdje su ekipe koje su igrale 4-4-2 ustvari najdefanzivnije igrale.
gradi željo boli te *****

Alipasino
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:34 pm

Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.

shzna
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:36 pm

Nećemo se valjda pribojavati Širokog kojeg mlatnuše amateri.

GAZI WANNA BE HRVATE!

Nešto kontam, kad se završi sve oko stadiona, to će biti jedan od najljepših na Balkanu. Pa kad sjevne koreo preko 4 tribine. Uh..
1987

plava pruga
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:41 pm

reks1 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Evo vidim na ovim slikama sa jučerašnjim druženjem u kučici na jednom djetetu novi dres. Znali iko koliko koštaju ovi novi dresovi. I za djecu i za odrasle? Znam da je bilo obavještenje da će se kao klub onešto oglasiti vezano za popuste zbog kašnjenja isporuke. Međutim, dresovi se očito već prodaju.
Bar na ovom marketu jucer je bila cijena 79 a za clanove 69.Info sam konkretno dobio bas za djeciji dres.Moram jednog malenogMostarca sada Skandinavca vrbovati ;)

Ja sam platio 69,bice snizeni sad nekad,pa ako mozes sacekaj

vrbanjusa
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:42 pm

Jedna stvar koja mi je "upala u oko"

Trener Željezničara je jučer prisustvovao i sarajevskom gradskom derbiju u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a kazao je da u omladinskim kategorijama Plavi imaju nekoliko igrača koji bi u budućnosti mogli biti kvalitet za prvi tim.

“Jučer smo posjetili juniorski i kadetski derbi jer smo željeli da vidimo ima li tamo kvaliteta za prvi tim. Sigurno da kvaliteta ima, tako da ćemo neke dodatno pratiti u budućnosti. Gospodin Ćenan je dobio zadatak da prati pojedine mlade igrače, nekima će biti pripremljen dodatni trening režim sa gospodinom Seferovićem i vjerujem da ćemo neke od njih u budućnosti gledati u dresu prvog tima”, rekao je Kostić za kraj.
21 10 4

Petrović Slavko

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:45 pm

Alipasino je napisao/la:Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.
Jedan jedini :lol: :lol:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:53 pm

Miloš Kostić: Za pravo pojačanje uvijek ima mjesta u igračkom kadru

Danas je u prostorijama Plavog salona na stadionu Grbavica održana konferencija za medije FK Željezničar, povodom odigravanja susreta 3. kola Premijer lige BiH, u kojem će snage odmjeriti FK Željezničar i NK Široki Brijeg.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/milos-kostic-za-pravo- ... kom-kadru/" target="_blank

Veteran1965
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:57 pm

Ukoliko je tacna cifra od 250.000 eur ne razmisljati, ali iskljucivo vodjeni ekonomskim rezonima, jer je to za nase uslove vise od 10% ukupnog budgeta, i odlican novac. Sa ovim bi transferom lagano poceli dizati kriterije u prodaji igraca u najboljim godinama, a ne iskljucivo prodaja nase djece i talenata. Ne slazem se sa konstatacijom tipa "neka i on sta zaradi" ili " poslednja sansa" jer je nas kapiten u najboljim igrackim godinama i sada je vrijeme da i on i njegov klub materijaliziraju kvalitetan odnos koji su imali u predhodne svije godine...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:10 pm

Ja bih isto za te pare prodao Kosorića, više bi nam nedostajao karakterno nego igrački gledano u ekipi. Nije on vala neki aman kvalitet, dobar jeste al' da je nezamjenjiv vala nije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4L

čet avg 04, 2016 1:12 pm

Minjore je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.
Jedan jedini :lol: :lol:
:rofl1:

nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati

nikom ga ne damo :titula:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Elegant
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:23 pm

250.000 € je super cifra, samo se nadam da ce Jahic i Grk biti dobra zamjena.

Naravno ako dođe do toga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:25 pm

vrbanjusa je napisao/la:Jedna stvar koja mi je "upala u oko"

Trener Željezničara je jučer prisustvovao i sarajevskom gradskom derbiju u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a kazao je da u omladinskim kategorijama Plavi imaju nekoliko igrača koji bi u budućnosti mogli biti kvalitet za prvi tim.

“Jučer smo posjetili juniorski i kadetski derbi jer smo željeli da vidimo ima li tamo kvaliteta za prvi tim. Sigurno da kvaliteta ima, tako da ćemo neke dodatno pratiti u budućnosti. Gospodin Ćenan je dobio zadatak da prati pojedine mlade igrače, nekima će biti pripremljen dodatni trening režim sa gospodinom Seferovićem i vjerujem da ćemo neke od njih u budućnosti gledati u dresu prvog tima”, rekao je Kostić za kraj.
E ovo je lijepo cuti, pogotovo poveznica sa Seferovicem :palacgore:
A cim je Kostic rekao da za prava pojacanja ima mjesta, znaci suska se nesto. Sto se Ace kapitena tice, odlican covjek, pravi vodja odbrane, ali kvalitetom iskreno nije kao sto je bio prije. Sjetimo se pauze na polusezoni 2009/10, Cocalic otisao, prije toga na tribinama bio, nas najbolji stoper, bili ja mislim peti na tabeli, zavrsili na kraju prvi. Imao kapitensku traku. Sad, naravno, situacija dijametralno drugacija, nije htio produziti ugovor, slabije partije, pa zakucan na tribine, ali svejedno tada po meni najbolji igrac odbrane, i opet se uzela titula, a da se nije neko aman zaman pojacanje u odbrani dovelo. Ponuda je odlicna, sada, uprava valjda najbolje zna. Treba tu razmisliti zbog vise faktora, i da li se Aci ide, i kolika je ponuda, i kako ce se to odraziti na ostatak ekipe i sl. Aco je pravi kapiten, vodja odbrane i ekipe, stimulise ih tokom utakmice, napada, ohrabruje. Vidjet cemo uglavnom.
Sto se tice igraca koji ce istrcati protiv Sirokog, opet me Kostic podsjeca na Pusnika, koji je juce za danasnju utakmicu rekao da ne zna sastav, jer ima 20 momaka koji su maksimalno spremni i nabrijani da istrce na teren. Znaci nikad se ne zna, evo ni kod nas, ko bi mogao istrcati. I ja sam pomislio da onaj sastav protiv Olimpica bi se mogao ustaliti, dok se ne vrate ova krila, ali izgleda da ce biti drugih planova. Uvijek je zanimljivo vidjeti sta je skontao Kosta :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SWRA_1921
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:27 pm

Ja sumnjam u tu prodaju, ponuda se cini isuvise dobra. Ispod 150.000 E ga ne bih pustio.

Dosadasnji rad strucnog staba je izvanredan, po mom misljenju.

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:30 pm

Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:30 pm

mula je napisao/la:Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?
Jesi prespavao ti ili? Cijelu noć i dan jučer mi trubili

SWRA_1921
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:31 pm

Sljedece 2 tekme kad aBd uzmemo, mi smo na konju... Zato su one vrlo vazne u smislu daljeg razvoja prvenstva.

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:31 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Ja sumnjam u tu prodaju, ponuda se cini isuvise dobra. Ispod 150.000 E ga ne bih pustio.

Dosadasnji rad strucnog staba je izvanredan, po mom misljenju.
cini mi se nasa najveca snaga :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:33 pm

LARS1921 je napisao/la:
mula je napisao/la:Jel više vakat da se progovori s kim se to pregovara?
Jesi prespavao ti ili? Cijelu noć i dan jučer mi trubili
Brate jučer dok sam bio na forumu, nije se spominjalo. Ajde iznesite imena da ne moram pretraživati bezveze
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava