Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pintol_TM87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 9:10 am

teteac8684 je napisao/la:Meni ta postava ne ulijeva neko povjerenje...Posebno sredina terena...
Milos se pita , mozda se nesto i promijeni do tekme ko zna..

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:13 am

Protiv Širokog:
.....................................Fejzić
S.Stevanović.......Kosoric.......Boccaccini.........Husić

................Uglješsa...šečerović..............Blagojević

M.Stevanović

...............................................Beganović
...........................Lendić
:karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:31 am

250k € za kapitena je fakat premija, ali ima jedan problem, jer on igra na najosjetljivijoj poziciji u timu (uz golmana). Mi smo zadnje dvije godine obranu gradili uz Acu, svi ostali su se s njim dopunjavali. Imao je i on grešaka, ali on je bio taj koji je ulijevao sigurnost, koji je bio stub obrane, uz kojeg su stasavali stoperi. Mi smo proslu polusezonu igrali bez lijeve strane, tj. od 3 opcije samo je Kramariću lijeva strana bila prirodna, pa smo nekako dobivali utakmice. E da je tako bilo na stoperu sad bismo mozda igrali derbi s Veležom :mrgreen: Još je počela liga i pripreme smo odradili, pa bi možda i pogubno bilo prodavati Acu. Eh sad ako je to razlog Acinih loših partija, onda mu sretno u novom klubu :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

nikson
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:35 am

pintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
Koliko si ti siguran u tu postavu??
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:37 am

pintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
Imal svjedoka da ovo mogu potvrdit?
:ganja:

Šta je to problem sa slovencom, da odmah završimo

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 9:38 am

delinjo je napisao/la:
w0st je napisao/la:Prodat ga tek tamo na zimu , do tad ce se Jahic i ostali uigrat u odbrani i nece se osjetit odsustvo Ace, a ovako Boga mi hoce
Aco stari da,ali ovaj novi Aco van forme nije nikakav hendikep vjeruj brate ...
Pa zamisli onda kako bi nam bila šuplja odbrana. Treba vremena da se stoperi uigraju, nije vam ovo menadžer pa nakupuj imena i imaš beton odbranu. Ako Aco ode tek smo na.jebali

Sent from my C5303 using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:42 am

Ako je ta para u pitanju što spominjete, nema se tu šta razmišljati. Odmah ga prodati. Aco nakon povrede više nije isti igrač. On bi vrlo brzo svakako trebao ispasti iz prve ekipe jer postaje najslabija karika. Osim toga, neka i on šta zaradi, zaslužio je.

nookey
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:45 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako je ta para u pitanju što spominjete, nema se tu šta razmišljati. Odmah ga prodati. Aco nakon povrede više nije isti igrač. On bi vrlo brzo svakako trebao ispasti iz prve ekipe jer postaje najslabija karika. Osim toga, neka i on šta zaradi, zaslužio je.
potpisujem.

pintol_TM87
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:53 am

LARS1921 je napisao/la:
Imal svjedoka da ovo mogu potvrdit?
:ganja:

Šta je to problem sa slovencom, da odmah završimo
nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedoci

Kapiten
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:56 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Teska odluka za ljude u klubu ako je tacna cifra o kojoj se prica.
Izuzetno teska
Ma kakvi teška jarane...imam osjećaj da se pripremao teren za njegovu prodaju,prvo Grk pa Bocca pa na kraju Jahić...plus ostaje Kemo koji mora dobit šansu.
U danjašnjem vremenu u ovoj kukuruz ligi odbiti pola miliona maraka za štopera koji za 5 mjeseci puni 30 godina je LUDOST I AMATERIZAM !
Pa toliko maximum i na ebenom MENADŽERU možeš dobiti za njega EE !!!
Znam ja da imamo te zamjene i dovoljno stopera da nikoga ne dovodimo, ali mi bi mnogo, bas mnogo izgubili. Kapitena, lidera ekipe, glavnog igraca u odbrani ...
Izgubili bi i to malo uigranosti u odbrani. Grk nam je jos uvijek nepoznanica, Sanel i njegova povreda su mi sumnjivi bas. Siguran sam da bi imali ogromnih problema u zadnjoj liniji.
Ako Aco ne insistira na odlasku ja bih ga zadrzao, iako je ponuda zaista dobra. Mi pravimo tim za napad na grupe jednog od dva evropska takmicenja, imamo kostur ekipe koji cini i nas kapiten i sada ako bi ga prodali ... Ne znam. Mislim da bi vise izgubili nego sto bi dobili.

A siguran sam da ponuda nece manjkati jer tu je splitska haubica i Mica (samo jos da ugovor produzi). Kao i Kjosevski, Blagojevic ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:57 am

pintol_TM87 je napisao/la: nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedoci

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Jhe0LTT-RYc[/video]

Prodati Acu, nek oni pare odmah uplate, a mi Acu šaljemo na polusezoni :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:57 am

Ova postava mi se ne cini bas sjajnom ali Milos je sigurno nesto zamislio pa cemo da vidimo.
Beganovic lijevo sa Bevabom, napada ih Baraban i Coric... Po meni tu ce biti najkriticnije sto se nase odbrane tice. Proslu tekmu znamo koliko nas je Baraban mucio.
Sredina s Blagijem i Bekricem, po meni bi dobro bilo da imamo destruktivca kao sto su Ugi i Secer. Kod njih ce sredinu sigurno igrati Loncar, Sesar i Crnov AMF ili Wagner a Crnov lijevo krilo.
Sinisa i Miroslav su vec uigrani od prosle sezone i sigurno je to prednost Sinise u odnosu na Memiju. Kod njih na lijevom krilu bi mogao biti Menalo ili Crnov a bek Markovic. Jaca im je desna strana, bas kao i kod nas. Moglo bi biti napada po tim stranama i kljuc ce biti ko se bolje suprostavi.
Teska ce tekma biti iako se ja nadam nekoj laksoj pobjedi.

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:58 am

Kod nas vazda iz krajnosti u krajnost. DO neki dan svi Acu kritikovali za prve dvije tekme, a danas ga pola nebi prodalo. Ljudi dragi, uzmite, bilo koji klub u svijetu i vidjet ćete da se svake ogdine izmjene min tri-četiri igrača iz prvih 11. Ja računam promjene kod nas od onog momenta kad smo krenuli u ovu sezonu. Znači zanmarit ću sve mnogobrojne dolaske jer su bili potrebni i reći da od početka ove sezone brojim ppromjene i nadam se da ih neće biti puno, ali svaki klub kao što rekoh ih ima. Prelazni rok još traje i svi još i u Evropi dovode i prodaju. Acu bi odmah prodao za sve preko 100.000 Eur i zbog njega i zbog nas. OPet govorim ako težimo Evropskom nivou, Aco će za par godina biti ono što je Bekrić sad, a nama još do Evrope godina treba :). Ono o čemu sam pričao neki dan. Neće moći pratiti. Moći će pomoći u lakšim tekmama i na iskustvo ali neće biti to to. Zato treba čovjeka prodati da i on nešto zaradi jer očigledno tom klubu treba sad. I nama treba još ovih tekmu dvije a onda nam dolazi lakši raspored i mislim da neće biti problema sa uigravanjem jer je Grk tu od početka. Sjetimo se da su većinom Grk i Aco igrali u tandemu u pripremama, pa na kraju Itlaijan počeo. Uigrava se nešto valjda i na trenigu majka mu stara. I Kemo je tu. I Jaha će biti aBd, a tako iskusnom igraču ne treba puno. Znači po meni idealno stanje za prodati kapitena. Volim ga ali tako je.

Gledam ovaj klip slovenca i to je tačno ono što sam spominjao neki dan. Krilo koje je niže, brz i pravi dar mar potezima. Drago mi je da isto razmišljam ko Kosta :) Još nešto što mi se svidjelo je to što vidim da momak igra glavom tj razmišlja. Nadam se da dolazi.

Gledam jučer ponovo sastav ovih naših juniora i nema Žere. PO meni ako je zdrav morao je igrati isto kao i Mujaga. Uz to nadam se da će i ovi mlađi juniori što su potpisali imati više minutaže. U omladincima ili ideš punim kapacitetom tj sa Žerom i MUjagom i ideš na titulu koja bi valjal jer ova generacija 99 što je potpisala bi igrala ligu prvaka ili brate guraš talente pa po cijenu rezultata. Ako smo rekli da su talenti ovih 7 onda skoro svi moraju igrati. Ne znam kakvi su ovi neki novi što su igrali ali nadam se da me shvatate. SAmo su Vela i Šaban od onih 7 igrali. AKo Žera neće da igra z ajuniore ili mu babo brani (što me nebi čudilo) treba ga kazniti. Mora igrati.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:58 am

Evo vidim na ovim slikama sa jučerašnjim druženjem u kučici na jednom djetetu novi dres. Znali iko koliko koštaju ovi novi dresovi. I za djecu i za odrasle? Znam da je bilo obavještenje da će se kao klub onešto oglasiti vezano za popuste zbog kašnjenja isporuke. Međutim, dresovi se očito već prodaju.

pintol_TM87
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:59 am

LARS1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedoci

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Jhe0LTT-RYc[/video]

Prodati Acu, nek oni pare odmah uplate, a mi Acu šaljemo na polusezoni :ganja:
veze nemam o njemu , znam samo da ovaj zadnji vezni nije los sto trenira..

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 10:02 am

pintol_TM87 je napisao/la: veze nemam o njemu , znam samo da ovaj zadnji vezni nije los sto trenira..
Manje vise pitanje je bilo koji je problem nastao kod njega, vidim pise se da je zbog papira, konkretno, editovao sam post da ne pisem dva puta :ganja: al nije bilo tebi upuceno :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=TqQlKZO0fJU[/video]
toe taj

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet avg 04, 2016 10:02 am

Ne kontam ove postave bez jednog od najboljih igraca, :shock: ali hajde, trenerova je zadnja.
Ova prica oko Kosorica me iznenadila...em nije u formi jos od one povrede kada je igrao sa maskom, igrac u godinama, cifra nevjerovatna za taj kvalitet...
U slucaju da je zvanicna ponuda na stolu, treba je prihvatiti bez puno razmisljanja i covjeku omoguciti da pred kraj karijere zaradi neke fine pare.
Imamo tri igraca koji mogu popuniti to mjesto. Toskas, Jahic i mali Kemo su igraci sa kojima mozemo izgurati prvenstvo do kraja.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 04, 2016 10:05 am

ponosannavas je napisao/la:Kod nas vazda iz krajnosti u krajnost. DO neki dan svi Acu kritikovali za prve dvije tekme, a danas ga pola nebi prodalo. Ljudi dragi, uzmite, bilo koji klub u svijetu i vidjet ćete da se svake ogdine izmjene min tri-četiri igrača iz prvih 11. Ja računam promjene kod nas od onog momenta kad smo krenuli u ovu sezonu. Znači zanmarit ću sve mnogobrojne dolaske jer su bili potrebni i reći da od početka ove sezone brojim ppromjene i nadam se da ih neće biti puno, ali svaki klub kao što rekoh ih ima. Prelazni rok još traje i svi još i u Evropi dovode i prodaju. Acu bi odmah prodao za sve preko 100.000 Eur i zbog njega i zbog nas. OPet govorim ako težimo Evropskom nivou, Aco će za par godina biti ono što je Bekrić sad, a nama još do Evrope godina treba :). Ono o čemu sam pričao neki dan. Neće moći pratiti. Moći će pomoći u lakšim tekmama i na iskustvo ali neće biti to to. Zato treba čovjeka prodati da i on nešto zaradi jer očigledno tom klubu treba sad. I nama treba još ovih tekmu dvije a onda nam dolazi lakši raspored i mislim da neće biti problema sa uigravanjem jer je Grk tu od početka. Sjetimo se da su većinom Grk i Aco igrali u tandemu u pripremama, pa na kraju Itlaijan počeo. Uigrava se nešto valjda i na trenigu majka mu stara. I Kemo je tu. I Jaha će biti aBd, a tako iskusnom igraču ne treba puno. Znači po meni idealno stanje za prodati kapitena. Volim ga ali tako je.

Gledam ovaj klip slovenca i to je tačno ono što sam spominjao neki dan. Krilo koje je niže, brz i pravi dar mar potezima. Drago mi je da isto razmišljam ko Kosta :) Još nešto što mi se svidjelo je to što vidim da momak igra glavom tj razmišlja. Nadam se da dolazi.

Gledam jučer ponovo sastav ovih naših juniora i nema Žere. PO meni ako je zdrav morao je igrati isto kao i Mujaga. Uz to nadam se da će i ovi mlađi juniori što su potpisali imati više minutaže. U omladincima ili ideš punim kapacitetom tj sa Žerom i MUjagom i ideš na titulu koja bi valjal jer ova generacija 99 što je potpisala bi igrala ligu prvaka ili brate guraš talente pa po cijenu rezultata. Ako smo rekli da su talenti ovih 7 onda skoro svi moraju igrati. Ne znam kakvi su ovi neki novi što su igrali ali nadam se da me shvatate. SAmo su Vela i Šaban od onih 7 igrali. AKo Žera neće da igra z ajuniore ili mu babo brani (što me nebi čudilo) treba ga kazniti. Mora igrati.
Samo da se nadovežem na ovo, Žera je prekjučer na poslijepodnevnom treningu dobio udarac (skršio ga Kemo ko dušmana najvećeg :rofl1: ), i to meni se čini po istoj nozi kao i ranije što je povrijedio, tako da je morao ranije izaći sa treninga.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 04, 2016 10:07 am

Na poslijepodnevnom treningu. Da je igrao za juniore nebi mu se to desilo. A treba mu tekmi.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 04, 2016 10:08 am

Joj Keme, desetkovaće nas frajer.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava