Milos se pita , mozda se nesto i promijeni do tekme ko zna..teteac8684 je napisao/la:Meni ta postava ne ulijeva neko povjerenje...Posebno sredina terena...
Milos se pita , mozda se nesto i promijeni do tekme ko zna..teteac8684 je napisao/la:Meni ta postava ne ulijeva neko povjerenje...Posebno sredina terena...
Koliko si ti siguran u tu postavu??pintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
Imal svjedoka da ovo mogu potvrdit?pintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
Pa zamisli onda kako bi nam bila šuplja odbrana. Treba vremena da se stoperi uigraju, nije vam ovo menadžer pa nakupuj imena i imaš beton odbranu. Ako Aco ode tek smo na.jebalidelinjo je napisao/la:Aco stari da,ali ovaj novi Aco van forme nije nikakav hendikep vjeruj brate ...w0st je napisao/la:Prodat ga tek tamo na zimu , do tad ce se Jahic i ostali uigrat u odbrani i nece se osjetit odsustvo Ace, a ovako Boga mi hoce
potpisujem.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako je ta para u pitanju što spominjete, nema se tu šta razmišljati. Odmah ga prodati. Aco nakon povrede više nije isti igrač. On bi vrlo brzo svakako trebao ispasti iz prve ekipe jer postaje najslabija karika. Osim toga, neka i on šta zaradi, zaslužio je.
nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedociLARS1921 je napisao/la:Imal svjedoka da ovo mogu potvrdit?pintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
![]()
Šta je to problem sa slovencom, da odmah završimo
Znam ja da imamo te zamjene i dovoljno stopera da nikoga ne dovodimo, ali mi bi mnogo, bas mnogo izgubili. Kapitena, lidera ekipe, glavnog igraca u odbrani ...Jaozinho22 je napisao/la:Ma kakvi teška jarane...imam osjećaj da se pripremao teren za njegovu prodaju,prvo Grk pa Bocca pa na kraju Jahić...plus ostaje Kemo koji mora dobit šansu.Kapiten je napisao/la:Teska odluka za ljude u klubu ako je tacna cifra o kojoj se prica.
Izuzetno teska
U danjašnjem vremenu u ovoj kukuruz ligi odbiti pola miliona maraka za štopera koji za 5 mjeseci puni 30 godina je LUDOST I AMATERIZAM !
Pa toliko maximum i na ebenom MENADŽERU možeš dobiti za njega EE !!!
pintol_TM87 je napisao/la: nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedoci
veze nemam o njemu , znam samo da ovaj zadnji vezni nije los sto trenira..LARS1921 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: nisam u toku kakvim slovencom ? haha imaju svjedoci
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Jhe0LTT-RYc[/video]
Prodati Acu, nek oni pare odmah uplate, a mi Acu šaljemo na polusezoni
Manje vise pitanje je bilo koji je problem nastao kod njega, vidim pise se da je zbog papira, konkretno, editovao sam post da ne pisem dva putapintol_TM87 je napisao/la: veze nemam o njemu , znam samo da ovaj zadnji vezni nije los sto trenira..
Samo da se nadovežem na ovo, Žera je prekjučer na poslijepodnevnom treningu dobio udarac (skršio ga Kemo ko dušmana najvećegponosannavas je napisao/la:Kod nas vazda iz krajnosti u krajnost. DO neki dan svi Acu kritikovali za prve dvije tekme, a danas ga pola nebi prodalo. Ljudi dragi, uzmite, bilo koji klub u svijetu i vidjet ćete da se svake ogdine izmjene min tri-četiri igrača iz prvih 11. Ja računam promjene kod nas od onog momenta kad smo krenuli u ovu sezonu. Znači zanmarit ću sve mnogobrojne dolaske jer su bili potrebni i reći da od početka ove sezone brojim ppromjene i nadam se da ih neće biti puno, ali svaki klub kao što rekoh ih ima. Prelazni rok još traje i svi još i u Evropi dovode i prodaju. Acu bi odmah prodao za sve preko 100.000 Eur i zbog njega i zbog nas. OPet govorim ako težimo Evropskom nivou, Aco će za par godina biti ono što je Bekrić sad, a nama još do Evrope godina treba. Ono o čemu sam pričao neki dan. Neće moći pratiti. Moći će pomoći u lakšim tekmama i na iskustvo ali neće biti to to. Zato treba čovjeka prodati da i on nešto zaradi jer očigledno tom klubu treba sad. I nama treba još ovih tekmu dvije a onda nam dolazi lakši raspored i mislim da neće biti problema sa uigravanjem jer je Grk tu od početka. Sjetimo se da su većinom Grk i Aco igrali u tandemu u pripremama, pa na kraju Itlaijan počeo. Uigrava se nešto valjda i na trenigu majka mu stara. I Kemo je tu. I Jaha će biti aBd, a tako iskusnom igraču ne treba puno. Znači po meni idealno stanje za prodati kapitena. Volim ga ali tako je.
Gledam ovaj klip slovenca i to je tačno ono što sam spominjao neki dan. Krilo koje je niže, brz i pravi dar mar potezima. Drago mi je da isto razmišljam ko KostaJoš nešto što mi se svidjelo je to što vidim da momak igra glavom tj razmišlja. Nadam se da dolazi.
Gledam jučer ponovo sastav ovih naših juniora i nema Žere. PO meni ako je zdrav morao je igrati isto kao i Mujaga. Uz to nadam se da će i ovi mlađi juniori što su potpisali imati više minutaže. U omladincima ili ideš punim kapacitetom tj sa Žerom i MUjagom i ideš na titulu koja bi valjal jer ova generacija 99 što je potpisala bi igrala ligu prvaka ili brate guraš talente pa po cijenu rezultata. Ako smo rekli da su talenti ovih 7 onda skoro svi moraju igrati. Ne znam kakvi su ovi neki novi što su igrali ali nadam se da me shvatate. SAmo su Vela i Šaban od onih 7 igrali. AKo Žera neće da igra z ajuniore ili mu babo brani (što me nebi čudilo) treba ga kazniti. Mora igrati.