a zasto ?rodrigo87 je napisao/la:Ja ga ne bih prodao ni za 300k eura, ali eto ja se ne pitam.
Apsolutno se slažem sa svim,uz to ne bi dovodio novog štopera nego bi Kemu u vatru.sajo10 je napisao/la:Drag mi je Aco. Bio sam mozda jedan u manjini koji se radovao dolasku njegovom prije nesto vise od dvije godine. Ne iznenadjujeme njegov danasnji status, traka oko ruke i velika ljubav manijaka. Nekada je puno obecavao. Kao igrac Slavije i clan U21-reprezentacije mislio sam da ce daleko napraviti najbolju karijeru. Na kraju pokazalo se da sam debelo pogrijesio jer su Sehic, Vranjes, Sunjic, Anicic... dosta "bolje" ako nista onda finanski prosli. Sve u svemu, opet kazem drag mi je Aco i on je vrlo, vrlo profesionalno odradio svoj posao kod nas, odnosno odradjuje ga i dalje, jer stvarno nezna se koliko istine ime u ovim pricama.
U slucaju da ostane i dalje, meni je drago. Ima preko 70 i nesta nastupa za nas tim a vec je prvi kapiten. Medjutim, ako je ovo istina i da se vrti prica da bi mogli dobiti 200-300k eura za njega, a potom Aco nema nista protiv da potpise za taj klub onda nebi imao absolutno nista protiv da se ta ponuda prihvati. Za nase uslovo, nazalost, to su i dalje vrlo masne pare. Pare od kojih mozes uraditi stosta. Stadion, dugovi, igracki kadar, omladinski pogon, jacanje strucnog staba etc. etc.
Za igraca Acini godina to je ponuda par ekselans. Dobro je vec neko spomenuo, prodavili smo Riada i Amira, i ostale mlade talente za mizernu cijenu ali opet kazem za nase uslove itekako dobru. O cemu mi onda pricamo ovdje. Ako je to istina onda se nadam da ce klub prihvatiti istu. Na kraju krajeva, nece biti ni velii hendikep jer je Aco nazalost daleko od onog starog. A mozda je to i uzrok ove price. Mozda ne zeli da rizikuje povredu il slicno jer je pred potpisom. Toskas, Jahic (!) i Osmankovic ce ostati. A nebi imao nista protiv da se dovede jos jedan stoper do kraja prelaznog roka.
Na klupi moraju biti dva stopera i u slucaju Acinog odlaska nadam se da ce Osmankovic biti jedan od tih stopera, odnosno u paru sa Toskasom. Znaci ili Osmankovic ili da se dovede neki novi stoper za pocetak za klupe.
Ma znam, zato i kazem, bolje da se ja ne pitam. Ja ga ne bih prodao jer mi je fakat drag, malo je reci. Ali da bi kao pametni ljudi trebali prihatiti tu ponudu, trebali bi.LARS1921 je napisao/la:Dovedite nam brata Albanca
@rodrigo
to što je kapiten i što ga svi gotivimo ne znači da ga trebamo zadrzati po svaku cijenu, a vjerujem da se većina slaže da bi ga prodali istog trena
Aco stari da,ali ovaj novi Aco van forme nije nikakav hendikep vjeruj brate ...w0st je napisao/la:Prodat ga tek tamo na zimu , do tad ce se Jahic i ostali uigrat u odbrani i nece se osjetit odsustvo Ace, a ovako Boga mi hoce
Ma svi su na prodaju. I Blagojević, Lendrić i Stevanović, samim tim i Kosorić, naravno za razumne i odgovarajuće cifre i nikoga ne bih žalio ako bi ga dobro naplatili. Ako je istinita ova cifra koja se spominje za Kosorića, ja bih ga odmah pustio, još bih mu i kofere spakovao.LARS1921 je napisao/la:Dovedite nam brata Albanca
@rodrigo
to što je kapiten i što ga svi gotivimo ne znači da ga trebamo zadrzati po svaku cijenu, a vjerujem da se većina slaže da bi ga prodali istog trena
Kako se priča, valjda mali ima nekih problema sa papirima, negdje je zapelo...Haklapuc je napisao/la:Po klipovima mali djeluje kao odličan igrač, mada klipove odavno uzimam sa rezervom (čitaj Lazar Popović). E sad, kolike su šanse da ga dovedemo upitno je, iz razloga što ima ugovor sa Zavrčom. Završen je prelazni rok ako se ne varam, a znamo i sami kakvi smo s plaćanjem obeštećenja klubovima. Olakšavajuća okolnost je to što je Zavrč u fazi raspada, pa je možda i moguće da se to nekako dogovori. Sve u svemu, obradovao bi me njegov dolazak, još uvijek mlad igrač koji igra na poziciji koja nam je deficitarna. Kostićeva je želja, upoznat je s njegovim kvalitetima i treba učiniti sve da se dovede, mislim da bi nam dobro došao.
I da, treba svakako iskoristiti Kostićevo poznavanje slovenske lige, ima tamo itekako kvalitetnih igrača koji bi nas mogli pojačati.
nije istinaPlava Porodica je napisao/la:Široki je jednog od najperspektivnijih igrača lige , prodao Hajduku za 200 000 eura ili KM.
Ne sjećam se baš najbolje, ali znam da je 200 000 i procenat od sljedećeg.
A mi ako smo dobili 250 000 eura za igrača kojem je 30 banki , pa sa mašnicom bih ga poslao.
Aco mi je najdraži igrač u klubu, neki dan sam stao da ga branim od vas, jednostavno volim tog momka od kako je došao u Želju.
Kupio me je svojim potezima, ali Željo je preči od sve i jednog pojedinca,tako da se ni trenutka ne bih dvoumio.
Sve preko 150k eura je prihvatljivo, ispod vala jok.
Nego čuo sam mahalsku za Jahića, da vuče još onu povredu, i Boga pitaj kad će na teren, bukvalno da nas je izlevatio.
Molim Boga da nisu istine, ako ima ko da demantuje živi bili demantujte me pod hitno.
Kostic iz slobode .. je strasan stoper .. uzet njega ako aco ode , al istina je za ponudu da je dobioLeon_Professional je napisao/la:Prodati Acu momentalno dok se moze uzeti koja para jos za njeg, jer ulazi u godine polako, a i njemu bi valjalo da sta jos zaradi.
Samo trebalo bi i kakvu zamjenu dovesti, ode nam Memisevic