Zahirović: Nadam se da Željo može da igra u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja
http://sport1.ba/zahirovic-nadam-se-da- ... akmicenja/" onclick="window.open(this.href);return false;
slazemo se mi u svemu, samo smo u prici na razlicitim mjestima. ti se jos drzis uvoda a ja sam se prebacio na zaplet jer smo uvod vec potpisali.ChWilla je napisao/la:pakovali bi ga mi da ne kažem šta da se i dalje očekuje da kokot bude glavni igračza_zivot_cijeli je napisao/la:vjeruj da je ponekad pakovanje vaznije od proizvoda unutar njega. naravno, lijepo upakovano govno mozes prodati samo jednom, ali ako imas prihvatljiv proizvod, vrhunsko pakovanje ce od njega naciniti dobar proizvod. ako imas dobar proizvod vrhunsko pakovanje ce ga uciti odlicnim proizvodom.ChWilla je napisao/la:treba sve to, u pravu ste vi, ali biće vrlo ograničenog dometa i više će se para potrošiti nego zaraditi ako glavni proizvod ne valja. ako moraš gledati npr. ono što smo gledali većinu utakmica u minuloj polusezoni.![]()
sve je to jasno i ljudima u klubu i radi se i na tome. ali od ekipe se počinje. nema za naše uslove bolje marketinške kampanje od dovođenja stevanovića i zahirovića.
sumnjam, ovo je samo za predstavljanjecipiripi je napisao/la:Hoce li nam sada dresovi biti sa ovom reklamom naprijed?
I ja sam tako skontao. Koliko sam razumio, oni nam nisu generalni sponzor. Nešto je slično urađeno i sa Al Shidijem ako se dobro sjećam.irfo je napisao/la:sumnjam, ovo je samo za predstavljanjecipiripi je napisao/la:Hoce li nam sada dresovi biti sa ovom reklamom naprijed?
Ideja, mozda bi se moglo pokusati sa sponzorima koje vec imamo (dok ne bude generalni) dogovoriti da dodatno plate za reklamu naprijed na dresu za npr. derbi, jace utakmice -Zrinjski, Siroki, euro tekme i sl.. Naredne sezona ce biti sigurno atraktivnija sa vise jakih utakmica, derbija.Hurmasica je napisao/la:Pa ako su sa ovim ugovorom postali jedan od značajnijih sponzora Kluba, ne vidim razlog što ne bi bili na dresu.... Vidjećemo svakako u nedjelju.
haj nas malo loziGrbavica je napisao/la:Od danas ništa više neće biti isto![]()