Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 6:54 pm

fk1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
gavran je napisao/la: sta je pocelo,ako ne mislis na zapad
Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...
Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nista
kad se ista znalo IZVUCI iz Amarovih izjava bilo intervju ili gostovanje,nikad za nikad nije zelio dati odgovor na konkretno pitanje vec uvijek u svom stilu zamotano u celofan, tako da isti ti sto kazu da nema nista od Amara bacaju suplju pricu. Nevjerujem tim ljudima, dok se neuvjerim sam i da on sam kaze NEMA NISTA OD DOLASKA NA KLUPU ZELJE, e tad cu reci aferim

fk1921

uto maj 10, 2016 6:56 pm

Neandertalac je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...
Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nista
Pa i molim, jedini za kojeg se moze tvrditi da je garant uspjeha.
Ako mislis na nesto drugo, zaobidji me i ne citiraj vise moje postove.
Nadam se da sam bio jasan.
Nisam uopste tvoj citirao haha i nisi jedini koji je rekao da ce Amar doci :D vjerujem ja tebi da ce doci ko i KrajPrice sto je rekao, samo sto KrajPrice to fino kaze a svakako se svi tome nadamo i da nije rekao.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:56 pm

ajde ima li dobrovoljaca da provalimo Amaru u stan i ukrademo pasos :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:58 pm

Sergejević, Delinjo Vi pišete šta bi bilo kad bi bilo, znam i ja trebalo je biti pametniji i ohladiti bagru sa par komada, ali ono što ja pišem su dešavanja nakon odigrane utakmice i konkretno na psovke i pljuvanje našeg golmana. Utakmica je završila, kasno je tada bilo za popravni međutim apsolutno podržavam što nije dozvolio da ostane dužan u situaciji kada smo već izgubili utakmicu. Ne podržavam da je Veca sam iz čista mira izrevoltiran krenuo u obračun ali neka je odgovorio na kočijaško ponašanje jer nije naš golman neki jad, već čovjek sportista koji zaslužuje poštovanje.

Yebe nas savez, yebu nas sudije još trebaju da nas yebu i nekakvi balavci što crtaju linije e jbg ali ne može!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

diego1921
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:01 pm

delinjo je napisao/la:ajde ima li dobrovoljaca da provalimo Amaru u stan i ukrademo pasos :ganja:
Treba da nas Lutvo nagrdi :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:02 pm

GoodisonPark je napisao/la:Sergejević, Delinjo Vi pišete šta bi bilo kad bi bilo, znam i ja trebalo je biti pametniji i ohladiti bagru sa par komada, ali ono što ja pišem su dešavanja nakon odigrane utakmice i konkretno na psovke i pljuvanje našeg golmana. Utakmica je završila, kasno je tada bilo za popravni međutim apsolutno podržavam što nije dozvolio da ostane dužan u situaciji kada smo već izgubili utakmicu. Ne podržavam da je Veca sam iz čista mira izrevoltiran krenuo u obračun ali neka je odgovorio na kočijaško ponašanje jer nije naš golman neki jad, već čovjek sportista koji zaslužuje poštovanje.

Yebe nas savez, yebu nas sudije još trebaju da nas yebu i nekakvi balavci što crtaju linije e jbg ali ne može!
vjeruj bruda kad Amar dodje sad nekad,pa napravi ekipu kao onda cak i bolju,vidjet ces koliko su i sudije i savez nemocni po tom pitanju...citiramo se na kraju sezone moze ? :D :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:02 pm

diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ajde ima li dobrovoljaca da provalimo Amaru u stan i ukrademo pasos :ganja:
ja cu komad mesa ponijeti da Lutvu namamim a ti odradi pasos :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:03 pm

iggy2377

uto maj 10, 2016 7:03 pm

delinjo je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Sergejević, Delinjo Vi pišete šta bi bilo kad bi bilo, znam i ja trebalo je biti pametniji i ohladiti bagru sa par komada, ali ono što ja pišem su dešavanja nakon odigrane utakmice i konkretno na psovke i pljuvanje našeg golmana. Utakmica je završila, kasno je tada bilo za popravni međutim apsolutno podržavam što nije dozvolio da ostane dužan u situaciji kada smo već izgubili utakmicu. Ne podržavam da je Veca sam iz čista mira izrevoltiran krenuo u obračun ali neka je odgovorio na kočijaško ponašanje jer nije naš golman neki jad, već čovjek sportista koji zaslužuje poštovanje.

vjeruj bruda kad Amar dodje sad nekad,pa napravi ekipu kao onda cak i bolju,vidjet ces koliko su i sudije i savez nemocni po tom pitanju...citiramo se na kraju sezone moze ? :D :ganja:
Tacno tako drug

diego1921
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:04 pm

delinjo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
ja cu komad mesa ponijeti da Lutvu namamim a ti odradi pasos :ganja:
Nisi razmisljao da Lutvo ima kakvu ljubavnicu,nije levat da se sam dosadjuje ,dok je Brko tamo :mrgreen:

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:05 pm

Ja znam gdje živi i eto ga :rofl1:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Neandertalac

uto maj 10, 2016 7:08 pm

Nadam se da ce svi koji se pitaju shvatiti da su to zbog Zelje i da nema mjesta egu ili prepotenciji, tvrdoglavosti i sujeti.
Uradite ono sto je najbolje za klub, zbog svih nas, da zajedno udjemo u jednu novu eru, najuspjesniju u posleratnoj istoriji.
Željeznicar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:11 pm

Neandertalac je napisao/la:Nadam se da ce svi koji se pitaju shvatiti da su to zbog Zelje i da nema mjesta egu ili prepotenciji, tvrdoglavosti i sujeti.
Uradite ono sto je najbolje za klub, zbog svih nas, da zajedno udjemo u jednu novu eru, najuspjesniju u posleratnoj istoriji.
tvoji postovi mirisu fkt na nesto lijepo ...a znam od ranije da ti nisi mahalac i ne pricas gluposti ...pa eto to mi daje nadu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:11 pm

Dell :) Amar nikad nije imao ovakvo (loše) suđenje u zadnjem mandatu, u prvom je bilo svega, ali moraš shvatiti da je evo jedna odluka (macić pecara) bila dovoljna da ostaneš bez evrope, jer nas sad samo čudo može odvesti u istu.

Mi svakako idemo naprijed, Veca je sada iskusniji po ovom pitanju, uložiti žalbu na ove kazne i to je to!

Neandertalac :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:12 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
haha moramo razraditi plan,**** pljacku u Italiji sta je ovo :D :D :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:14 pm

GoodisonPark je napisao/la:Dell :) Amar nikad nije imao ovakvo (loše) suđenje u zadnjem mandatu, u prvom je bilo svega, ali moraš shvatiti da je evo jedna odluka (macić pecara) bila dovoljna da ostaneš bez evrope, jer nas sad samo čudo može odvesti u istu.

Mi svakako idemo naprijed, Veca je sada iskusniji po ovom pitanju, uložiti žalbu na ove kazne i to je to!

ma jeste dovoljna u ovoj situaciji kada imas ovakvu ekipu,kad si imao Edisa za trenera i Odovica koji je kao dobar cova(a dobar cova kod znas znaci jeban cova)....ali treba imati muda zakinuti Amarovu ekipu a izmedju ostalog i nek zakinu kad je Amarova ekipa pravila 10 tak stopostotnih sansi na utakmici ...pa ti skontaj od tih 10 nek udju 2,3 nema tog sudije tog saveza koji moze imati utjecaja na te stvari vjeruj bratu ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:17 pm

taj macic je nas dva put kostao, ne samo u sirokom brijegu... :ne:
100/94/37/34 - i to je to!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:19 pm

delinjo je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:
haha moramo razraditi plan,**** pljacku u Italiji sta je ovo :D :D :rofl:
hahahahahaha koliko plaćate za ključeve
イビチャ・オシム

Neandertalac

uto maj 10, 2016 7:19 pm

delinjo je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Dell :) Amar nikad nije imao ovakvo (loše) suđenje u zadnjem mandatu, u prvom je bilo svega, ali moraš shvatiti da je evo jedna odluka (macić pecara) bila dovoljna da ostaneš bez evrope, jer nas sad samo čudo može odvesti u istu.

ma jeste dovoljna u ovoj situaciji kada imas ovakvu ekipu,kad si imao Edisa za trenera i Odovica koji je kao dobar cova(a dobar cova kod znas znaci jeban cova)....ali treba imati muda zakinuti Amarovu ekipu a izmedju ostalog i nek zakinu kad je Amarova ekipa pravila 10 tak stopostotnih sansi na utakmici ...pa ti skontaj od tih 10 nek udju 2,3 nema tog sudije tog saveza koji moze imati utjecaja na te stvari vjeruj bratu ...
Ima ovih koji su se oteli kontroli, a znam, svojim ocima gledao kako su mirni i poslusni. Institucija.
Ali to je vec druga tema, iako je par vas dobro primjetilo te stvari. Rodom s Mejtasa je pisao o tome.
Sve u svoje vrijeme.
Željeznicar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 7:24 pm

Neandertalac je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Ima ovih koji su se oteli kontroli, a znam, svojim ocima gledao kako su mirni i poslusni. Institucija.
Ali to je vec druga tema, iako je par vas dobro primjetilo te stvari. Rodom s Mejtasa je pisao o tome.
Sve u svoje vrijeme.
uvijek bilo...kad macke nema misevi kolo vode...to ce tako uvijek biti ...zato bi ja volio Amara vise nego Murinja ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava