Nervira me ovo svako malo neko povrijeđen. Sta treniraju box?rodrigo87 je napisao/la:Nema potrebe da ih nazivas manekenima.
Nisu ozbiljne povrede, dobijes udarac na treningu u zaru borbe i moras pauzirat. Sve je to normalno.Dr. Kostic je napisao/la:Nervira me ovo svako malo neko povrijeđen. Sta treniraju box?rodrigo87 je napisao/la:Nema potrebe da ih nazivas manekenima.
Da jest normalno a nije normalno da sad ne igraš utakmicu radi udarca nekog blazeg. Volim ja njih i mislim da smo najboljirodrigo87 je napisao/la:Nisu ozbiljne povrede, dobijes udarac na treningu u zaru borbe i moras pauzirat. Sve je to normalno.Dr. Kostic je napisao/la:Nervira me ovo svako malo neko povrijeđen. Sta treniraju box?rodrigo87 je napisao/la:Nema potrebe da ih nazivas manekenima.
?ž'21 je napisao/la:”Nismo razgovarali još ništa konkretno. Znam kakav klub je Željo, znam da imaju odlične navijače, tako da mi je čast što se jedan takav klub interesuje za mene, ali trenutno vam ne mogu reći ništa više”, riječi su ovog krilnog fudbalera.
Slovenac, Matjašič.rodrigo87 je napisao/la:?ž'21 je napisao/la:”Nismo razgovarali još ništa konkretno. Znam kakav klub je Željo, znam da imaju odlične navijače, tako da mi je čast što se jedan takav klub interesuje za mene, ali trenutno vam ne mogu reći ništa više”, riječi su ovog krilnog fudbalera.
ako ne bude baklji vise osim na derbiju, onda je ovo i super malo za kazne...Valter je napisao/la:Prvo kolo 4.000 + drugo kolo 1.000 = 5.000 KM
143 godisnje za jug × 35 KM = 5.005 KM
Znaci u prva dva kola bacene 143 godisnje za jug. Super prosjek. Sjebacemo mi sve ove godisnje do 10 kola.
Samo kazem.
Gdje si to procitaoo ?ž'21 je napisao/la:Slovenac, Matjašič.rodrigo87 je napisao/la:?ž'21 je napisao/la:”Nismo razgovarali još ništa konkretno. Znam kakav klub je Željo, znam da imaju odlične navijače, tako da mi je čast što se jedan takav klub interesuje za mene, ali trenutno vam ne mogu reći ništa više”, riječi su ovog krilnog fudbalera.
http://www.sportske.ba/zeljo-u-potrazi- ... -grbavice/" target="_blankrodrigo87 je napisao/la:Gdje si to procitaoo ?ž'21 je napisao/la:Slovenac, Matjašič.rodrigo87 je napisao/la: ?![]()
Niko neće doći!rodrigo87 je napisao/la:Gdje si to procitaoo ?ž'21 je napisao/la:Slovenac, Matjašič.rodrigo87 je napisao/la: ?![]()
Znači Dialiba potpisujeChWilla je napisao/la:zna se da larson pravi klipove uoči potpisivanja dotičnih igrača![]()
Sem njega u igri je bugar za kojeg znam ima 5do 6dana uzeo bi slovenca s kojim se pricalo klasa je mali a nista losi nije buggar mada je slovenac bolji ..ajde stilaaž'21 je napisao/la:http://www.sportske.ba/zeljo-u-potrazi- ... -grbavice/" target="_blankrodrigo87 je napisao/la:Gdje si to procitaoo ?ž'21 je napisao/la: Slovenac, Matjašič.![]()