Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 03, 2016 3:13 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Valjda u 4 kadeti a juniori u 6?!
Nije, kadeti su upravo počeli. A juniori su u 17:00.
Meni drug posla poruku na fb i ovo mi slikao
slika

Pa zato pitam... Ima da se poguse po ovom vremenu
http://www.nfsbih.ba/bih/tim.php?idKlub ... bih_kadeti" target="_blank

Haklapuc
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:18 pm

Leon_Professional je napisao/la:A odkud to da ode nama?!
Stila je klasa igrac i bio bi jos bolji i uspjesniji da nije isao za parama, da je radio malo pametnije transfere. Price o ljubavi prema Zelji neki izgleda nikako da shvate da to macku o rep treba okaciti. Niko ne voli Zelju kao mi, a pogotovo ne igraci i menadjeri.

Hoce li ko ici gledati omladince da nam moze javljati rezultat ponekad?!
Sretno mladim nadama :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
To je to, ne treba ništa ni dodati ni oduzeti. Da smo u rangu Dinama, svi bivši igrači bi naglo osjetili ljubav prema Želji, a ovako smo im zadnja opcija, dolaze u 30tim godinama kad ne mogu naći nikakav ozbiljniji angažman.

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:21 pm

Ja vidim citiran tri puta i kontam evo odgovorili mi na pitanje kad ono ništa hahahahahaahahaha

mula
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:23 pm

Haklapuc je napisao/la:
Stila je klasa igrac i bio bi jos bolji i uspjesniji da nije isao za parama, da je radio malo pametnije transfere. Price o ljubavi prema Zelji neki izgleda nikako da shvate da to macku o rep treba okaciti. Niko ne voli Zelju kao mi, a pogotovo ne igraci i menadjeri.

To je to, ne treba ništa ni dodati ni oduzeti. Da smo u rangu Dinama, svi bivši igrači bi naglo osjetili ljubav prema Želji, a ovako smo im zadnja opcija, dolaze u 30tim godinama kad ne mogu naći nikakav ozbiljniji angažman.
Opet ja mislim da bi on i došao prije u Želju i za manje para, ali brate naša liga je užas za razliku od Hrvatske. Ko će se naviknuti da sa evropskih terena ode na ove naše njive? Vjeruj mi da je to najveći razlog što nas zaobilaze. Gubi se želja za fudbalom jednostavno!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:23 pm

Dinamo za dva igrača i dva pretkola uzeo 36 mil eura. Nevjerojatno
Cuva Bog Zelju svog!

DerekDuval
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:24 pm

U vezi ove statistike interesantno da je trener iz igre izvadio bas trojicu najlosijih. Fakat ili je lud ili je genije...
Da ta statistika nema nikakve veze niko je ne bi ni pravio niti trosio tolike pare na nju,mislim na ove ozbiljne klubove,da bude sto tacnija. Sad da li je nesto presudna ne znam.Nekad jeste nekad nije, ali treba da se zna. Pa i te igrice (manageri) i transfermarket itd uzimaju statistiku kao najvazniji faktor u odredjivanju cijene ili ocjena na igrici. Ipak sto je najvaznije ozbiljni treneri je koriste kao obrazlozenje igracu zasto je igrao ili nije. Umjetnicki dojam se nazalost ne broji osim kod raje.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:24 pm

Haklapuc je napisao/la:

Sto se mene tice ne trebaju ni tad dolaziti. Zadnja 2 slucaja mi nisu bas sretna po tom pitanju.
Ima mladjih igraca kojima je Zeljo odskocna daska i sansa za dokazivanje. Nadam se da ce nam to biti praksa ubuduce, ove godine imamo takvih igraca i vijeme je pred nama, ali siguran sam da ce oni biti mnogo korisniji i bolji igraci nego povratnici.

@ponosannavas, ma cisto sumnjam da ce biti sta od tog. Mislim da prosle godine nisu dali ni nasim sa 1921tv da snimaju i naprave izvjestaj.
Da li smo potpuni jer neki igraci nisu igrali protiv Olimpica?!

Whisperer

sri avg 03, 2016 3:26 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Dinamo za dva igrača i dva pretkola uzeo 36 mil eura. Nevjerojatno
Kosta treba barabana zaganjat , siroki je onako u rasulu :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Haklapuc
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:26 pm

mula je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:

Opet ja mislim da bi on i došao prije u Želju i za manje para, ali brate naša liga je užas za razliku od Hrvatske. Ko će se naviknuti da sa evropskih terena ode na ove naše njive? Vjeruj mi da je to najveći razlog što nas zaobilaze. Gubi se želja za fudbalom jednostavno!
Nema tu liga nikakve veze vjeruj mi, samo su pare bitne. Pa bh. igrači odu za parama u svakakve vukojebine, eto baš odu u Iran, Uzbekistan, Indoneziju i slične države da igraju lopte.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:27 pm

najjace mi je "akademija fk sarajevo"... ne govorimo o filozofima ili naucnicima, nego o yebenim fudbalerima... :D
100/94/37/34 - i to je to!

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:27 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Dinamo za dva igrača i dva pretkola uzeo 36 mil eura. Nevjerojatno
Kosta treba barabana zaganjat , siroki je onako u rasulu :shisha:
Sta ćemo mi sa tolikim igračima. Sta bi sa tim bugarom? I
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:28 pm

Obavještenje o novoj opremi u klupskom fan shopu

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-o- ... opu/21575/" target="_blank

Posjetite fan shop na Stadionu Grbavica i na Sarajevo Summer Marketu ispred BBI centra gdje će se također svi zainteresovani moći učlaniti u Klub te kupiti sezonsku ulaznicu.

Također, u pripremi je i nova web stranica fan shopa :)

http://fanshop.ba/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Haklapuc
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:31 pm

Haklapuc je napisao/la:

Sto se mene tice ne trebaju ni tad dolaziti. Zadnja 2 slucaja mi nisu bas sretna po tom pitanju.
Ima mladjih igraca kojima je Zeljo odskocna daska i sansa za dokazivanje. Nadam se da ce nam to biti praksa ubuduce, ove godine imamo takvih igraca i vijeme je pred nama, ali siguran sam da ce oni biti mnogo korisniji i bolji igraci nego povratnici.

@ponosannavas, ma cisto sumnjam da ce biti sta od tog. Mislim da prosle godine nisu dali ni nasim sa 1921tv da snimaju i naprave izvjestaj.
Da li smo potpuni jer neki igraci nisu igrali protiv Olimpica?!
Apsolutno se slažem. Od 30+ igrača bih jedino Džeku volio vidjeti kako završava karijeru na Grbavici. Forsiranje naših omladinaca uz dovođenje najtalentovanijih igrača iz drugih sredina vidim kao jedini ispravan put kojim bi Željo trebao ići. Naravno, kada to kažem ne mislim da svih 11 igrača na terenu trebaju biti mladi igrači, balans je tu vrlo bitan i samo tako možeš imati i dobre rezultate.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:32 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:najjace mi je "akademija fk sarajevo"... ne govorimo o filozofima ili naucnicima, nego o yebenim fudbalerima... :D
La Masia ... Kao da oni imaju Skole i stanove dole pa da mos reci akademija, ali vjerovatno imaju u cilju. :ganja:
Nego koliko igramo ako je u 3 pocela tekma?!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:39 pm

Neznam kako da vam objasnim ljubav igrača prema klubu a da većina odmah ne grakne na mene. Njima je ljubav u maksimumu kada se tek izbace iz juniora i kada završavaju svoje karijere a sve između varira od njihovog shvatanja života uopšte a ne samo sporta. Njima je radni vijek jako kratak, nekih desetak godina ali u stvari je u nekom maxu par godina samo i ono što ugrabe u tom periodu ih nosi kroz ostatak života. Još kada se na to doda naš mentalitet onda dođe do nerealnih očekivanja, po našem ( navijačkom ) shvaranju Džeko je trebao umjesto u Romu doći džaba u Želju jer je zaradio dovoljno i red je da igra u Želji sada a istina je toliko daleko kao da je na drugoj planeti. Nije da ja sad ružim ili kako mi volimo reći pljujem po Džeki već ga koristim kao primjer nelogičnosti shvatanja nas navijača fudbalskog posla. Fudbal jeste posao i jako je bitno da se očekivanja postave u granice realnog i onog što je prihvatljivo i za poslodavca i za radnika i za korisnika. Ja sam zadovoljan kako nam tim izgleda i sa malo više vremena imamo priliku da jedemo protivnike pred sobom, smatram da i sa ovim kadrom kojim raspolažemo možemo ispuniti osnovne ciljeve do zimske pauze te da bi nas ishitrene odluke mogle dugoročno preskupo koštati. Nije nama potreban odmah Lamah kako bi se izborili za jedno od prva tri mjesta na tabeli sa minimalnom razlikom sa ostalim a na zimu bi imali puno čišću i jasniju sliku potrebnog igračkog kadra za osvajanje titule.
イビチャ・オシム

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:48 pm

Izlija uz duzno postovanje, taj primjer Dzeke ti nije na mjestu ali eto. Postujem sto si rekao ovo pred kraj. Vecina je zadovoljna s timom, ali ovih dana se pojavila ta inf. da trazimo igraca.
Ako je Buba otisao u 2. Tursku ligu radi 2 hiljade vise onda nema smisla pricati o nekim ljubavima i necemu jos. Bas ce se za 2 milje obezbijediti za zivot ili ce propast ako to ne primi od nas. Doduse Buba i nije nase dijete pa i ne ocekujem nesto pretjerano.
Nisam te napao ni nagrnuo na tebe, svakako da to sto kazes ima smisla. Mora se zaraditi, obezbijediti za zivot, ali ako odes negdje radi male razlike u primanjima onda malo je diskutabilno.
Bilo kako bilo, niko ga bolje prihvatiti nece kao mi, ali svako ima svoje.

@DerekDuval :palacgore: , fino receno!

Haklapuc
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:49 pm

Naprimjer, ja sam svjestan svega toga, ali samo kažem da ne treba pričati o nekoj ljubavi, općenito. I oni koji dođu u tridesetim uglavnom traže solidne pare. Jedini izuzetak u zadnjih par godina kojeg mogu ovako napamet da se sjetim je Mirsad Bešlija.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:54 pm

i to se da pričati jer je bio toliko uništen povredama ni kod nas nije bio neka dominantna sila.

ti ljudi moraju živjeti od toga. a penzija im je oko 35. a ne mogu svi biti treneri poslije. je li buba u turskoj potpisao za dvije, pet ili deset hiljada više nego što smo mu mi nudili, ili možda za dvije manje jer mu se više išlo tamo - znaju on i menadžer. ne znaju ni ljudi u našem klubu.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

sri avg 03, 2016 3:57 pm

Bezveze popusismo 1000KM kazne protiv Olimpika.. Za derbi smo dobro prosli s 4000, znaci ukupno 5000KM kazna za ova dva kola.

dimitrijevic

sri avg 03, 2016 3:58 pm

Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Mirza Rascic !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava