Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 23, 2016 11:34 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Ipe je najavio prije nekoliko dana oficijalno predstavljanje Zahirovica kada je rekao vidjetcemo u utorak (koji ce broj nositi). Realno igrac koji ima skoro 20 nastupa za A-reprezentaciju naravno da zasluzuje vlastitu press konferenciju. Bravo za upravu. A ne skodi ni prostor u medijama ;) :)
treba koristiti svaku pogodnu priliku za pojavljivanje u medijima. posebno ovu i ovakvu.
takodjer bi volio kada bi takve konferencije moderirala neka zenska osoba, primarno elokventna i dopadljiva.
najbolje onda da zene vode klub :D znas koliko bi se muske raje nalozilo da dodje na utakmice onda :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

nookey
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:35 am

sajo10 je napisao/la:Ipe je najavio prije nekoliko dana oficijalno predstavljanje Zahirovica kada je rekao vidjetcemo u utorak (koji ce broj nositi). Realno igrac koji ima skoro 20 nastupa za A-reprezentaciju naravno da zasluzuje vlastitu press konferenciju. Bravo za upravu. A ne skodi ni prostor u medijama ;) :)
treba koristiti svaku pogodnu priliku za pojavljivanje u medijima. posebno ovu i ovakvu.
takodjer bi volio kada bi takve konferencije moderirala neka zenska osoba, primarno elokventna i dopadljiva.
Evo ja ću, jeste da nisam žensko, ni elokventan a ni dopadljiv ali eto dobrovoljac sam :ganja:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:49 am

trebamo razbijati strereotipe da je fudbal primarno muski sport, da publiku cine iskljucivo muskarci, da za zene nema mjesta u fudbalu....

volio bi reci nesto vezano za baklje i priotehniku.
u nedjelju je specificna situacija i tu nema dileme. neka gori sve!!!

s druge strane, volio bi da ih nakon toga nikada vise ne zapalimo. volio bi da se kao grupa profiliramo kao grupa koja pravi najzajebanije i najorganizovanije koreografije koje se mogu vidjeti na ovim prostorima pa i sire. po meni, samo one oslikavaju pravu snagu grupe i organiziranosti koje grupa ima. takodjer, vizuelno su najdopadljivije, o njima svi vole da pisu, kamere ih vole a klub zbog njih nikada nece biti sankcionisan....

ne postoji grupa koja ne moze napraviti dobru bakljadu, ali malo je grupa koje mogu osmisliti, organizirati i izvesti neku zajebanu koreografiju.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:54 am

i mušku i žensku publiku će podjednako vratiti dobar fudbal. većina žena u nas nije ono što bi rekli "operisano od fudbala", prate koliko toliko, i dolaziće i one više kad se bude imalo šta vidjeti.
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:54 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:trebamo razbijati strereotipe da je fudbal primarno muski sport, da publiku cine iskljucivo muskarci, da za zene nema mjesta u fudbalu....

volio bi reci nesto vezano za baklje i priotehniku.
u nedjelju je specificna situacija i tu nema dileme. neka gori sve!!!

s druge strane, volio bi da ih nakon toga nikada vise ne zapalimo. volio bi da se kao grupa profiliramo kao grupa koja pravi najzajebanije i najorganizovanije koreografije koje se mogu vidjeti na ovim prostorima pa i sire. po meni, samo one oslikavaju pravu snagu grupe i organiziranosti koje grupa ima. takodjer, vizuelno su najdopadljivije, o njima svi vole da pisu, kamere ih vole a klub zbog njih nikada nece biti sankcionisan....

ne postoji grupa koja ne moze napraviti dobru bakljadu, ali malo je grupa koje mogu osmisliti, organizirati i izvesti neku zajebanu koreografiju.

slazem se 100%, a vec smo mnogo puta pokazali da imamo slifa za koreografije

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:57 am

ChWilla je napisao/la:i mušku i žensku publiku će podjednako vratiti dobar fudbal. većina žena u nas nije ono što bi rekli "operisano od fudbala", prate koliko toliko, i dolaziće i one više kad se bude imalo šta vidjeti.
naravno, dobar fudbal je preduslov za sve.
medjutim, za velike iskorake, osim dobrog fudbala potrebno je jos puno toga uraditi i raditi da bi dosli do mjesta na kojem zelimo biti.

dell21
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:57 am

ChWilla je napisao/la:i mušku i žensku publiku će podjednako vratiti dobar fudbal. većina žena u nas nije ono što bi rekli "operisano od fudbala", prate koliko toliko, i dolaziće i one više kad se bude imalo šta vidjeti.
Vrlo malo je zena koje ce doci zbog kvalitetnog futbala, iskreno. Ali ce ih dosta privuci ambijent,uslovi,marketing odnosno stalna prica o zelji utakmicama,mozda nekada i ulaz dzaba ili poseban ulaz za zene da se ne bi gurali na ulazima medu 300 muskaraca itd. Svi znamo kakva navala bude pogotovo na derbi gdje 1000 ljudi ceka da ude i po 20 min se gura. Ja udem sahat prije ili je ispred sebe stavim pa tako reci malo stitim od guzve i guranja.

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:58 am

neće ni to pomoći ako je gledati samu utakmicu k'o gledati kako se boja suši ili trava raste. hoće jednom-dvaput ili samo na derbi.

MATORI
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:59 am

DANAN je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Press konferencija najavljena danas za 12 sati, zna li se povod?

Je li u pitanju predstavljanje Zahirovica ili ima jos nesto s cime ce nas nasa Uprava iznenaditi
Predstavljanje Zahirovica je u pitanju.
Kad smo već na toj temi evo "Švabine" izjave u današnjim novinama
Osim smatra da je u modernom fudbalu najvažnija uloga defanzivnog veznog igrača.
- To je postala najbitnija karika u ekipi, kad imaš vrhunskog zadnjeg veznog, onda si u velikoj prednosti. A tim igračima nije lako, većinom su defanzivci i često raja na tribinama ne vidi šta oni rade za ekipu, jer nisu previše atraktivni. :kafa:

dell21
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:00 pm

Mislio sam za derbi ili mozda sljedecu utakmicu gdje se ocekuje dobra posjeta da malo oen budu privilegovane.

Vrag

uto feb 23, 2016 12:03 pm

Sta ce mi zena na tribini da mi samo zvoca. :P

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:03 pm

po meni svaka utakmica na grbavici osim onih 90+ minuta igre mora da ima i barem 30 minuta nekog show programa, prije utakmice, na poluvremenu i na samom kraju. dolazak na grbavicu mora biti dozivljaj za sva cula o kojem ce pricati danima nakon njega.

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:06 pm

treba sve to, u pravu ste vi, ali biće vrlo ograničenog dometa i više će se para potrošiti nego zaraditi ako glavni proizvod ne valja. ako moraš gledati npr. ono što smo gledali većinu utakmica u minuloj polusezoni.

likusa
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:10 pm

dell21 je napisao/la:
Vrlo malo je zena koje ce doci zbog kvalitetnog futbala, iskreno. Ali ce ih dosta privuci ambijent,uslovi,marketing odnosno stalna prica o zelji utakmicama,mozda nekada i ulaz dzaba ili poseban ulaz za zene da se ne bi gurali na ulazima medu 300 muskaraca itd. Svi znamo kakva navala bude pogotovo na derbi gdje 1000 ljudi ceka da ude i po 20 min se gura. Ja udem sahat prije ili je ispred sebe stavim pa tako reci malo stitim od guzve i guranja.
Ja volim Želju, meni nista ne treba :pljesak:

U pitara zene na clansku djaba ulaze :mrgreen: Nasmijala mi se kolegica u facu sto placam kartu,a ona ne :psujem:
Željeznicar za život cijeli !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:10 pm

ChWilla je napisao/la:treba sve to, u pravu ste vi, ali biće vrlo ograničenog dometa i više će se para potrošiti nego zaraditi ako glavni proizvod ne valja. ako moraš gledati npr. ono što smo gledali većinu utakmica u minuloj polusezoni.
vjeruj da je ponekad pakovanje vaznije od proizvoda unutar njega. naravno, lijepo upakovano govno mozes prodati samo jednom, ali ako imas prihvatljiv proizvod, vrhunsko pakovanje ce od njega naciniti dobar proizvod. ako imas dobar proizvod vrhunsko pakovanje ce ga uciti odlicnim proizvodom.

south side
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:12 pm

Adriatic group novi sponzor :pljesak:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:13 pm

Sta ovo nema nigdje live pressa?!

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:17 pm

ChWilla je napisao/la:treba sve to, u pravu ste vi, ali biće vrlo ograničenog dometa i više će se para potrošiti nego zaraditi ako glavni proizvod ne valja. ako moraš gledati npr. ono što smo gledali većinu utakmica u minuloj polusezoni.
vjeruj da je ponekad pakovanje vaznije od proizvoda unutar njega. naravno, lijepo upakovano govno mozes prodati samo jednom, ali ako imas prihvatljiv proizvod, vrhunsko pakovanje ce od njega naciniti dobar proizvod. ako imas dobar proizvod vrhunsko pakovanje ce ga uciti odlicnim proizvodom.
pakovali bi ga mi da ne kažem šta da se i dalje očekuje da kokot bude glavni igrač :ganja:

sve je to jasno i ljudima u klubu i radi se i na tome. ali od ekipe se počinje. nema za naše uslove bolje marketinške kampanje od dovođenja stevanovića i zahirovića.

Hurmasica
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:21 pm

http://sport1.ba/zeljeznicar-dobio-novog-sponzora/" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:22 pm

pisalo je već kad su najavljeni radovi na stadionu da oni finansiraju dio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava