Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 6:02 pm

ma klub mora kazniti Vedrana i to je to...mora se pokazati primjer kako se ponasa svim ostalim igracima ...moze nama Veca bitidrag ali zasluzuje kaznu i to je to...on je samo golman Zelje a klub je vjecan bio je prije njega i bice poslije njega...ni jedan igrac ne smij ebacati mrlju na klub !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 6:04 pm

mali plavisa je napisao/la:
chile je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la: E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!
Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.
Za nas bi bilo previse da to urade ali neka simbolicna novcana kazna bi morala da bude od strane kluba. ;)
Ne bih dalje sa tobom polemisao,po tvom treba da ih sad naguze svi!
Ne po mom trebas zastititi klub i on je iznad svakog pojedinca.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:06 pm

Kad vec nasi idu u dinamo mogli su sredit kakvu posudbu

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:08 pm

LARS1921 je napisao/la:Kad vec nasi idu u dinamo mogli su sredit kakvu posudbu
s obzirom da pitari eno prizivaju Saida...trebaju ga nasi dovesti samo da im sjebu cejf ko prosli prelazno rok...zatim tog istog Saida zaposliti na izgradnji istocne tribine...jer nam treba radna snaga jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:10 pm

delinjo je napisao/la:
s obzirom da pitari eno prizivaju Saida...trebaju ga nasi dovesti samo da im sjebu cejf ko prosli prelazno rok...zatim tog istog Saida zaposliti na izgradnji istocne tribine...jer nam treba radna snaga jbg
Jedino ako hoce dzaba da dodje i jos da placa, onda ok.

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:11 pm

LARS1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Jedino ako hoce dzaba da dodje i jos da placa, onda ok.
pa treba mu placati dnevnicu kao i ostalim radnicima ,sta fali ...mislim da je on dobar u nosanjui blokova...ima ga ,gromada od covjeka :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:11 pm

Dat mu sendvič i sok svakih sat vremena i eto
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:14 pm

AsharaK je napisao/la:Dat mu sendvič i sok svakih sat vremena i eto
ma dnevnica,mozda covjek nije za sendvic,voli burek i tako to...ja to zbog energije da moze vise raditi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:15 pm

Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanje :mrgreen: sklapaj kišobrane :ganja: )! Zar misliš da će sad nekom pasti na pamet da provocira kad zna šta ga čeka, neće vjeruj, moralo se jednom stati u kraj 8-)

Ako kazne igrače zbog nereda, to bi bio minus za ovu upravu. Mogu ih kazniti samo za lošu igru mada ruku na srce nisu ni oni toliko krivi, oni trče i bore se ali bez nekog efekta kad na terenu formacijski izgledamo kao da nas je dvojica manje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:23 pm

GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanje :mrgreen: sklapaj kišobrane :ganja: )! Zar misliš da će sad nekom pasti na pamet da provocira kad zna šta ga čeka, neće vjeruj, moralo se jednom stati u kraj 8-)

Ako kazne igrače zbog nereda, to bi bio minus za ovu upravu. Mogu ih kazniti samo za lošu igru mada ruku na srce nisu ni oni toliko krivi, oni trče i bore se ali bez nekog efekta kad na terenu formacijski izgledamo kao da nas je dvojica manje.
vidi bruda jednu stvar,upravu si ti ali fudbaleri se provociraju svugdje ...ne samo kod nas...pa nama je cijela liga seljacka sta treba sad svaki put nekoga stocirati...pa gledas el clasicco kakve su tu provokacije i svei svasta...ti ako mislis da nece opet biti provociranja varas se...i nek bude provociranja...njihovo je da izadju na teren ...90 minuta poginu i vrate se kuci ...a oni nek sviraju kurcu...da smo mi njih dobili to bi im najveca provokacija vjeruj mi ...mi nismo nikada bili seljacki klub i ne zelim da to postanemo...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

gavran
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:29 pm

Ja kao bivsi sportista koji je bivao i suspendovan zbog slicnih stvari ih potpuno shvatam i opravdam njihove postupke :palacgore:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:30 pm

Neandertalac je napisao/la:Nisu neke kazne, bas sto kazu, dobro smo prosli.

Ps. Pocelo je pocelo :-)
sta je pocelo,ako ne mislis na zapad
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

sergejevic

uto maj 10, 2016 6:32 pm

GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanje :mrgreen: sklapaj kišobrane :ganja: )! Zar misliš da će sad nekom pasti na pamet da provocira kad zna šta ga čeka, neće vjeruj, moralo se jednom stati u kraj 8-)

Ja nesto mislim da je suprotno. Sada su vidjeli da im to prolazi i dobiti ce jos veci motiv da divljaju, jer vide da se damo isprovocirati. One seljacine najvise pogodi kada ih ignorises, odradis svoje i cao. Pokazes im da nisu bitni. Kako su se oni bili digli u finalu kupa, cijeli grad dosao na stadion, neki pritisak, divljanje, psovanje, a dole im Amar spremio kulturno tri komada. Lijepo ih smiris, odradis svoje, proslavis i odes, a oni se jedu godinama poslije toga. Najveca steta je sto smo se mi upustili u dviljanje s njima, nesto se svadjali, zbog toga smo i izgubili utakmicu, umjesto da mirno udjemo u utakmicu, pustimo im da se ispusu i onda ih smiris s dva gola, privedes kraju i odes kao da nista nije bilo. Dugo bi se oporavljali od toga, a ovako smo im natjerali vodu na mlin, igrali njihovu igru gdje se nismo snasli i vjerovatno izgubli Evropu.

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:34 pm

sergejevic je napisao/la:

Ja nesto mislim da je suprotno. Sada su vidjeli da im to prolazi i dobiti ce jos veci motiv da divljaju, jer vide da se damo isprovocirati. One seljacine najvise pogodi kada ih ignorises, odradis svoje i cao. Pokazes im da nisu bitni. Kako su se oni bili digli u finalu kupa, cijeli grad dosao na stadion, neki pritisak, divljanje, psovanje, a dole im Amar spremio kulturno tri komada. Lijepo ih smiris, odradis svoje, proslavis i odes, a oni se jedu godinama poslije toga. Najveca steta je sto smo se mi upustili u dviljanje s njima, nesto se svadjali, zbog toga smo i izgubili utakmicu, umjesto da mirno udjemo u utakmicu, pustimo im da se ispusu i onda ih smiris s dva gola, privedes kraju i odes kao da nista nije bilo. Dugo bi se oporavljali od toga, a ovako smo im natjerali vodu na mlin, igrali njihovu igru gdje se nismo snasli i vjerovatno izgubli Evropu.
e to sam ja mislio...sta su sve radili van terena da dobiju to finale...Amar ih popisa na terenu i kraj price...ne postoji gora kazna i provokacija ...taman da je Veca ubio frajera na mrtvo ovo im je puno gore bilo ...igraci su tu da pricaju na terenu i da stite klub na terenu....ostale stvari se njih ne ticu...zavrsila tekma mars u svlacionicu i kraj price !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:34 pm

Zabijamo treći gol u finalu kupa i levat uskače na teren da udari Stanića. Tad smo ih demolirali igrom pa evo vidiš da opet ima levata koji na taj način nisu naučili lekciju. U toj utakmici (znaju svi koji su bili) smo im nabili takve komplekse što navijanjem što igrom da se neće oporaviti još za 100 godina!

Nakav balo provocira navijače, psuje i pljuje našeg golmana i ovaj kao treba da pogne glavu i da u miru napusti teren, e pa vidiš da je tako uradio tada bi ga trebao klub kazniti jer bi to bio znak da ne poštuje naš dres i naš grb! Moje mišljenje je da ga je nakon štosiranja trebao navući i na koljeno par puta eto čisto onako za raju i Manijake :zeljeznicar1:

Što se tiče igre tu je bila totalna fula i mislio sam da će Edis to pametnije odraditi jer nam je i bod igrao (znali smo da će Sloboda pregaziti pitare) ali kasno je sad pričati.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

pile87
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:35 pm

sergejevic je napisao/la:

Isto ko sa Slobodom poceli vasarsku utakmicu a oni se maestralno snalaze u takvim tekmama i opet za tako nesto krivim naravno trenera.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

iggy2377

uto maj 10, 2016 6:49 pm

gavran je napisao/la:

Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...

fk1921

uto maj 10, 2016 6:50 pm

iggy2377 je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nista
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Neandertalac

uto maj 10, 2016 6:53 pm

fk1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
gavran je napisao/la: sta je pocelo,ako ne mislis na zapad
Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nista
Pa i molim, jedini za kojeg se moze tvrditi da je garant uspjeha.
Ako mislis na nesto drugo, zaobidji me i ne citiraj vise moje postove.
Nadam se da sam bio jasan.
Željeznicar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:53 pm

Mi smo Zeljo i s pravom mozemo da kazemo da smo najbolji klub i najtrofejniji klub u drzavi !! Mi smo nastali iz klubavi,mi smo radnicki klub,uvjek smo bili gospoda i zbog toga su nas cjenili u bivsoj Jugi a Bgm i sirom svjeta,to je pokazala i ova akcija za Evropsku Grbavicu !! Mi treba da tezimo ka tome da svakog protivnika dobijemo na terenu,kad ih nagrdis na terenu onda se nece niko usuditi da te provocira,dobit ces aplauz kao sto si ga dobio u Tz a to je za njih najveci poraz !! Vedrana bi kaznio tako sto bi ga poslao po ovim osnovnim skolama gdje su nasi vec bili,da toj djeci isprica kako je pogrijesio i kako sportista ne treba tako da se ponasa,da je on do ovog nivoa stigao svojim radom i talentom a ne marisanom.Tako rade ljudi po Evropi ,naravno tu treba dodati i neku simbolicnu novcanu kaznu i plus drustveni rad,dobitna kombinacija !! :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava