Ne po mom trebas zastititi klub i on je iznad svakog pojedinca.mali plavisa je napisao/la:Ne bih dalje sa tobom polemisao,po tvom treba da ih sad naguze svi!chile je napisao/la:Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.mali plavisa je napisao/la: E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!
Za nas bi bilo previse da to urade ali neka simbolicna novcana kazna bi morala da bude od strane kluba.
s obzirom da pitari eno prizivaju Saida...trebaju ga nasi dovesti samo da im sjebu cejf ko prosli prelazno rok...zatim tog istog Saida zaposliti na izgradnji istocne tribine...jer nam treba radna snaga jbgLARS1921 je napisao/la:Kad vec nasi idu u dinamo mogli su sredit kakvu posudbu
Jedino ako hoce dzaba da dodje i jos da placa, onda ok.delinjo je napisao/la:s obzirom da pitari eno prizivaju Saida...trebaju ga nasi dovesti samo da im sjebu cejf ko prosli prelazno rok...zatim tog istog Saida zaposliti na izgradnji istocne tribine...jer nam treba radna snaga jbgLARS1921 je napisao/la:Kad vec nasi idu u dinamo mogli su sredit kakvu posudbu
pa treba mu placati dnevnicu kao i ostalim radnicima ,sta fali ...mislim da je on dobar u nosanjui blokova...ima ga ,gromada od covjekaLARS1921 je napisao/la:Jedino ako hoce dzaba da dodje i jos da placa, onda ok.delinjo je napisao/la:s obzirom da pitari eno prizivaju Saida...trebaju ga nasi dovesti samo da im sjebu cejf ko prosli prelazno rok...zatim tog istog Saida zaposliti na izgradnji istocne tribine...jer nam treba radna snaga jbgLARS1921 je napisao/la:Kad vec nasi idu u dinamo mogli su sredit kakvu posudbu
ma dnevnica,mozda covjek nije za sendvic,voli burek i tako to...ja to zbog energije da moze vise raditiAsharaK je napisao/la:Dat mu sendvič i sok svakih sat vremena i eto
vidi bruda jednu stvar,upravu si ti ali fudbaleri se provociraju svugdje ...ne samo kod nas...pa nama je cijela liga seljacka sta treba sad svaki put nekoga stocirati...pa gledas el clasicco kakve su tu provokacije i svei svasta...ti ako mislis da nece opet biti provociranja varas se...i nek bude provociranja...njihovo je da izadju na teren ...90 minuta poginu i vrate se kuci ...a oni nek sviraju kurcu...da smo mi njih dobili to bi im najveca provokacija vjeruj mi ...mi nismo nikada bili seljacki klub i ne zelim da to postanemo...GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanjesklapaj kišobrane
)! Zar misliš da će sad nekom pasti na pamet da provocira kad zna šta ga čeka, neće vjeruj, moralo se jednom stati u kraj
![]()
Ako kazne igrače zbog nereda, to bi bio minus za ovu upravu. Mogu ih kazniti samo za lošu igru mada ruku na srce nisu ni oni toliko krivi, oni trče i bore se ali bez nekog efekta kad na terenu formacijski izgledamo kao da nas je dvojica manje.
sta je pocelo,ako ne mislis na zapadNeandertalac je napisao/la:Nisu neke kazne, bas sto kazu, dobro smo prosli.
Ps. Pocelo je pocelo
Ja nesto mislim da je suprotno. Sada su vidjeli da im to prolazi i dobiti ce jos veci motiv da divljaju, jer vide da se damo isprovocirati. One seljacine najvise pogodi kada ih ignorises, odradis svoje i cao. Pokazes im da nisu bitni. Kako su se oni bili digli u finalu kupa, cijeli grad dosao na stadion, neki pritisak, divljanje, psovanje, a dole im Amar spremio kulturno tri komada. Lijepo ih smiris, odradis svoje, proslavis i odes, a oni se jedu godinama poslije toga. Najveca steta je sto smo se mi upustili u dviljanje s njima, nesto se svadjali, zbog toga smo i izgubili utakmicu, umjesto da mirno udjemo u utakmicu, pustimo im da se ispusu i onda ih smiris s dva gola, privedes kraju i odes kao da nista nije bilo. Dugo bi se oporavljali od toga, a ovako smo im natjerali vodu na mlin, igrali njihovu igru gdje se nismo snasli i vjerovatno izgubli Evropu.GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanjesklapaj kišobrane
)! Zar misliš da će sad nekom pasti na pamet da provocira kad zna šta ga čeka, neće vjeruj, moralo se jednom stati u kraj
![]()
Ako kazne igrače zbog nereda, to bi bio minus za ovu upravu. Mogu ih kazniti samo za lošu igru mada ruku na srce nisu ni oni toliko krivi, oni trče i bore se ali bez nekog efekta kad na terenu formacijski izgledamo kao da nas je dvojica manje.
e to sam ja mislio...sta su sve radili van terena da dobiju to finale...Amar ih popisa na terenu i kraj price...ne postoji gora kazna i provokacija ...taman da je Veca ubio frajera na mrtvo ovo im je puno gore bilo ...igraci su tu da pricaju na terenu i da stite klub na terenu....ostale stvari se njih ne ticu...zavrsila tekma mars u svlacionicu i kraj price !sergejevic je napisao/la:Ja nesto mislim da je suprotno. Sada su vidjeli da im to prolazi i dobiti ce jos veci motiv da divljaju, jer vide da se damo isprovocirati. One seljacine najvise pogodi kada ih ignorises, odradis svoje i cao. Pokazes im da nisu bitni. Kako su se oni bili digli u finalu kupa, cijeli grad dosao na stadion, neki pritisak, divljanje, psovanje, a dole im Amar spremio kulturno tri komada. Lijepo ih smiris, odradis svoje, proslavis i odes, a oni se jedu godinama poslije toga. Najveca steta je sto smo se mi upustili u dviljanje s njima, nesto se svadjali, zbog toga smo i izgubili utakmicu, umjesto da mirno udjemo u utakmicu, pustimo im da se ispusu i onda ih smiris s dva gola, privedes kraju i odes kao da nista nije bilo. Dugo bi se oporavljali od toga, a ovako smo im natjerali vodu na mlin, igrali njihovu igru gdje se nismo snasli i vjerovatno izgubli Evropu.GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanjesklapaj kišobrane
![]()
Isto ko sa Slobodom poceli vasarsku utakmicu a oni se maestralno snalaze u takvim tekmama i opet za tako nesto krivim naravno trenera.sergejevic je napisao/la:Ja nesto mislim da je suprotno. Sada su vidjeli da im to prolazi i dobiti ce jos veci motiv da divljaju, jer vide da se damo isprovocirati. One seljacine najvise pogodi kada ih ignorises, odradis svoje i cao. Pokazes im da nisu bitni. Kako su se oni bili digli u finalu kupa, cijeli grad dosao na stadion, neki pritisak, divljanje, psovanje, a dole im Amar spremio kulturno tri komada. Lijepo ih smiris, odradis svoje, proslavis i odes, a oni se jedu godinama poslije toga. Najveca steta je sto smo se mi upustili u dviljanje s njima, nesto se svadjali, zbog toga smo i izgubili utakmicu, umjesto da mirno udjemo u utakmicu, pustimo im da se ispusu i onda ih smiris s dva gola, privedes kraju i odes kao da nista nije bilo. Dugo bi se oporavljali od toga, a ovako smo im natjerali vodu na mlin, igrali njihovu igru gdje se nismo snasli i vjerovatno izgubli Evropu.GoodisonPark je napisao/la:Igrači su upravo to i radili štitili klub, sebe i nisu dozvolili "shabanu" da predugo ispoljava svoje dugogodišnje bolne komplekse (brojanjesklapaj kišobrane
![]()
Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...gavran je napisao/la:sta je pocelo,ako ne mislis na zapadNeandertalac je napisao/la:Nisu neke kazne, bas sto kazu, dobro smo prosli.
Ps. Pocelo je pocelo
Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nistaiggy2377 je napisao/la:Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...gavran je napisao/la:sta je pocelo,ako ne mislis na zapadNeandertalac je napisao/la:Nisu neke kazne, bas sto kazu, dobro smo prosli.
Ps. Pocelo je pocelo
Pa i molim, jedini za kojeg se moze tvrditi da je garant uspjeha.fk1921 je napisao/la:Moli Boga da potpise, mada vise ljudi nam je reklo da od tog nema nistaiggy2377 je napisao/la:Amar dosao na stadio ako to mislis da je pocelo...gavran je napisao/la: sta je pocelo,ako ne mislis na zapad