Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željina kućica na Sarajevo Summer Marketu
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljina-ku ... u-2/21548/" target="_blank
Nista novo, majice velika 0.
Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željina kućica na Sarajevo Summer Marketu
Pa valjda ga sad konačno imamo. Osim toga, vala svi prave ekipu, nema je niko napravljenu. Eto možda baš ovaj Široki da nije puno mjenjao. I baš sad kad se pravi treba tako da se pravi, znači na Grbavici pakao ko može može, ko ne može nek odmah kažeChWilla je napisao/la:ti da si imao snage za to, ne bi završio peti. nije to svjesno opredjeljenje bilo nego nedostatak kvaliteta. i sad se ekipa tek pravi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ja mogu shvatiti da se na gostovanju kod ovih jačih kao nešto kalkuliše, taktički nadmudruje i tako to, ali na Grbavici ba samo viktorija 90 minuta dolazi u obzir. Dosta je više zaje.bancije, pakao treba napraviti ko god dođe da ne znaju šta ih je snašlo.
Upravo čitam i kontam kako nam se posraše po mišljenju da je Aco bio najgoriLeon_Professional je napisao/la:Što se tiče pojedinačnog učinka na osnovu InStat indeksa najbolji igrač susreta bio je kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić. Naime, kapiten gostujuće ekipe je po InStat obračunu duela kako na zemlji tako i u zraku, izgubljenih i oduzetih lopti, učestvovanja u napadu, prekida i dodavanja susret završio sa 193 InStat indeks boda. Jedan manje od njega je imao Adnan Šećerović, dok su od igrača koji su počeli meč nalošiji po InStat indeksu bili Stevo Nikolić sa 129, te Uglješa Radinović sa 139 bodova. S druge strane kod Olimpica je najviše InStat index bodova skupio Mahir Karić (169), a najmanje Đoko Milović (129). Najviše lopti na susretu su izgubili Kobiljar i Karić iz Olimpica, te Miroslav Stevanović iz Želje. Ova trojca fudbalera izgubila su loptu 18 puta, dok su po 15 puta loptu izgubili Pozder i Bevab. S druge strane najviše oduzetih lopti imali su Šećerović 11, Zolj (7), te Boccaccini i Bevab po 6. Kobiljar je imao najviše driblinga (8) od čega su četiri bila uspješna, a kod Željezničara najviše driblinga je imao Miroslav Stevanović (5) od čega su dva bila uspješna.
nikad ne laze!!! al umije da te prevari kad se najmanje nadas...LARS1921 je napisao/la:Statistika ne laže...
A vidio sam i ja danas, Fan shop je stvarno prelos, danas bi ti svako dijete dizajniralo bolje one majice, pa hajde i dizajn na stranu nego sto su kolicine i kvalitet mizerni, prosle godine uzmem majicu dodjem kuci kad poderana na ramenu rupa i jedan rukav duzi, nisam reklamirao i vracao ali bas sam se glupo osjecao, a dreovi su posebna prica, prosle godine pred ferenc sam dosao s 3 rodjaka i njihovim ocem i svi su htjeli dres uzet al kurko, odu posle u fan shop repke i iznesu pola shopa, vjerujem da je bilo mnogo slicnih situacija.. Ne znam do kad vazi ugovor sa onim Gongom, al vidim da i konama sa Garmondom nije nista bolje, a kad neki momak na fb odradjuje vrhunsku odjecu u svim velicinama koje ti mogu i postom doci nadju se dezurni delegati za kenjanje, pa da ima u fan shopu ista nebi ni bilo potrebe da neko drugi radi majice, dukserice, kosulje itd.. Sad grad krcat sa strancima, dijasporom, jos tek dolazi SFF, pa oderali bi pare, a mogao se i taj printer za clanske dole donijet pa ih radit na licu mjesta, dole po Dalmaciji te za rukav vuku one hostese da uzmes clansku i to odradis za sekund posla, zato i imaju toliko clanova.SIMA_SIMAU je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željina kućica na Sarajevo Summer Marketu
Nista novo, majice velika 0.
ma Boga pitaj kako oni to zapravo gledaju,mozda postotak normalno da ce Mico najgori biti kad cijelu utakmicu idu lopte na njega ,normalno da ce imati najvise izgubljenih,tako i za Acu mozda je statisticki u procentima najvise lopti ocistio ali mozda je to bilo 5 od 5 a npr Bocacini ocistio 15 od 20...ovo navodim samo primjer naravno...vrbanjusa je napisao/la:Upravo čitam i kontam kako nam se posraše po mišljenju da je Aco bio najgoriLeon_Professional je napisao/la:Što se tiče pojedinačnog učinka na osnovu InStat indeksa najbolji igrač susreta bio je kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić. Naime, kapiten gostujuće ekipe je po InStat obračunu duela kako na zemlji tako i u zraku, izgubljenih i oduzetih lopti, učestvovanja u napadu, prekida i dodavanja susret završio sa 193 InStat indeks boda. Jedan manje od njega je imao Adnan Šećerović, dok su od igrača koji su počeli meč nalošiji po InStat indeksu bili Stevo Nikolić sa 129, te Uglješa Radinović sa 139 bodova. S druge strane kod Olimpica je najviše InStat index bodova skupio Mahir Karić (169), a najmanje Đoko Milović (129). Najviše lopti na susretu su izgubili Kobiljar i Karić iz Olimpica, te Miroslav Stevanović iz Želje. Ova trojca fudbalera izgubila su loptu 18 puta, dok su po 15 puta loptu izgubili Pozder i Bevab. S druge strane najviše oduzetih lopti imali su Šećerović 11, Zolj (7), te Boccaccini i Bevab po 6. Kobiljar je imao najviše driblinga (8) od čega su četiri bila uspješna, a kod Željezničara najviše driblinga je imao Miroslav Stevanović (5) od čega su dva bila uspješna.
![]()
Meni prvom pa i ostalim...
Kakvi smo mi samo stručnjaci![]()
![]()
![]()
Statistika je tačna, ali nije istinita!jovanmaksimovic je napisao/la:nikad ne laze!!! al umije da te prevari kad se najmanje nadas...LARS1921 je napisao/la:Statistika ne laže...
Zrinjski zadnju dosao po 0:0 za titulu. S ostalim se slazem i sigurno ce i sad Siroki doci da se nadigrava.boju dao si nebu... je napisao/la:Siroki i Zrinjski zadnjih nekoliko sezona godina na Grbavici uvijek "igraju lopte". Ne mogu da se sjetim da li sam u zadnjih par godina gledao jednu utakmicu na Grbavici u kojoj ove dvije izadju na teren, zatvore se i kalkulisu. Vile su nas pronosale u zadnjoj tekmi protiv Sirokog na Grbavici. Pehar je polomio Mladenovica po lijevoj strani, a imali su dva zicera na 0-0 cini mi se.
Nama u subotu odgovara samo pobjeda. Otezavajuca okolnost je sto se ekipa se jos uvijek uigrava, ali i drugi timovi su u slicnoj fazi. Nasim momcima dodatni problem predstavlja i novi sistem koji forsira M.K. Ocigledno je da se neki nisu najbolje snasli...
I sa koliko se još pregovara?fanaticZeljin je napisao/la:Sto ce ti onda taj supak na avataruLARS1921 je napisao/la:Jedan šupak što je otišao u Tursku drugu ligu.mula je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji ne znaju koji se igrač spominje kao moguće pojačanje.
Ako kojim slučajem nedaj Bože ne dođe do transfera, zamolio bih one koji su bili upućeni da nam kažu sa kojim igračima se pregovaralo.
Jel dosta od mene.
Odakle ti da je ovaj majstor šupak, na mom avataru??mula je napisao/la:I sa koliko se još pregovara?fanaticZeljin je napisao/la: Sto ce ti onda taj supak na avataru
zbog takvog razmišljanja smo ih i napustili i prešli ovde, gdje je (bila) priča da smo svi raja, porodicapinki je napisao/la:Ne odgovaram nikome na post #samo kažem da ni na jednom forumu nije dozvoljeno komentarisati na ovakvim temama rad moderatora, za to treba da postoje odvojene teme, za sugestije, pohvale, žalbe i sl...
Samo otiđite na gg.ba pa pogledajte možete li išta napisati protiv njih, onog portala i sl...
Ovdje opet mnogo toga prolazi jer svi smo željovci i trebalo bi da smo na istoj strani što se toga tiče...