fanaticZeljin je napisao/la:Znaci Bozeeee, zamolio bi raju da se niko ne zeni, ne udaje, ne ide na odmore, na praznike jer ne igramo u nedjelju, ooooooooooooj...
VIdi drug ja sam Željin fanatik. TO valjda dokazuje i ovo što gubim vrijeme ovo laprdajući po forumu. Razlog zašto sam počeo pisati još tamo je taj što sam shvatio da na ovaj način mogu pomoći u tome da ljude koji neargumentovano pljuju pa klubu argumentima onemogućim u tome. Prepoznao sam da je hajka na Želju, još dok je AMar to sve vodio, počela i ovim sredstvima. Nekoliko puta sam pozivao i inicirao da klub napravi svoje forumaše jer se vidjelo itekako da to rade ostali tj da imaju ljude koji svjesno pljuju po našem klubu ili unose zabune. Nekako smo se svi ovdje uvezali kasnije prepoznavši se između sebe. NIje da nemam drugog načina da provedem vrijeme, ali meni Željo predstavlja toliku radost i sve da me ovo što napišem ovdje napuni dodatnom energijom jer se nadam da ću na sljedećooj tekmi vidjeti više gledalaca, napravljen istok itd itd tj nešto što Želju diže korak iznad, stepenicu više. Zato je meni draže napisati post neki za koji se nadam da će imati uticaja da proizvede nešto bolje nego to što ću možda popiti kafu. Ja napišem kad imam nešto konkretno reći. Ne mseta mi ni ova zeza, pa makar pisali non stop zezanciju. Nasmiju me i @ajzea i @minjore (oni najviše) a i ostali. Ovdje smo da se i družimo.
Eh sad, meni nije problem i ja ne tražim razloge da ne dođem Želju gledati nego kopam i nogama i rukama da ga gledam, ali što ja to a i ti nebi otišli za vikend na more i vratili se u nedjelju oko petice i otišli na Želju u sedam. Što nama život nebi bio još ljepši majke ti. I što nebi ja otišao i na svadbu i na Želju a ne da moram birrati. Ja uglavnom izaberem Želju ali nekad ne mogu. Nekad mi se ženi brat, nekad moram djecu na more odvesti (nemam još djece, ali imaju mnogi). PIsao sam davno kad je Amar kenjao (tad se jedino nisam složio sa njim) da nema veze što u isto virjeme igraju Željo - Vitez npr i Real - Barsa je oni koji vole Želju će doći. DOšao sam ja. Ko je.. Barsu i Reala, ali što ja to nisam mogao uživati u obje tekme. U Želji malo više, a u tom derbiju malo manje ali volim oboje pogledati. MOja slobodna procjena je da u ljetnom periodu zbog ovih razloga tj mora i svadbi sigurno po tekmi gubimo milju ljudi. Nekome dođe i rodbina neka iz vana pa odu sa njima na more itd itd. Raja će se prilagoditi derbiju, ali ne može reći ženi odoh gledati Željo - Mladost V.O. NEkome možda ni novi termin neće odgovarati ali iskreno i lako dokazivo je to da mnogo više raje ne može doći u subotu nego u nedjelju. Nekome nema smisla da nešto odgodi, nema obraza, a ja, ja volim kad vidim makar i sto ljudi više na Grbavici. Nekako što vidim više ljudi ispunjeniji sam, punije i srce, sretniji sam. Samim tim mi sedmica do naredne tekme ljepše prođe. Makar ako nekad i ja zbog promjene termina ne mogu doći draže mi je vidjeti 5000 gledalaca bez mene, nego 4000 sa mnom.
POzz