storm_raider je napisao/la:Ma samo usmjeravamo diskusiju ka pravom smjeru druze, ali daleko od toga da cemo preozbiljno shvatati ista. Nisam Siroki nikako gledao, je li ima iko da napise ista o njima?
Inace kolega Izlija je zaboravio. Link za chat:
viewtopic.php?f=51&t=219&start=1920" target="_blank
Ma sto se tice Sirokog golman im je van forme skroz, mada je kvalitet za nasu ligu. Odbrana im je suplja, Pandzu je vrijeme pregazilo, dok je Brekalo jos gori. Dino Coric je po meni uz Wagnera njihov najbolji igrac. Lijevi bek je MArkovic ako se ne varam i on dosta varira u svojoj igri, vise los nego sto je dobar. Sredina terena im je prosjek, fali im Plazonic, u vezi ce im vjerovatno igrati onaj junior Loncar i Sesar plus mozda Wagner koji razumljivo zbog godina nema snage za cijelu tekmu. Lijevo krilo Crnov koji je u katastrofalnoj formi i noje ni sjena igraca kakav je bio.Desno krilo je Baraban, za mene licno solidan igrac. I u napadu vjerovatno Krstanovic koji je klasicni sidras. Ono sto sam primjetio gledajuci zadnju tekmu Sirokog je da oni imaju snage za otprilike 60 minuta, Musa ih je unakazio.. Sirokom je potreban dobar remont u igrackom dijelu ako zele da budu konkurentni i ove i narednih sezona najboljim ekipama u nasoj ligi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!