Ganja pokemonefk1921 je napisao/la:Zaluto lik

Ganja pokemonefk1921 je napisao/la:Zaluto lik
Ovo nije nas igrac tj. nije na nasem treningu.arelinho je napisao/la:Ko je ovaj novi na treningu?
Model1964 je napisao/la:Meni je žena rekla da ce mi dati ispisnicu.... bez obeštecenjaFormat je napisao/la:Dajte ljudi ne zezajte se sa bomovima ,ima nas porodicnih ljudi kao ja,koji nemamo veemena ulazit stalno tu a onda najavite bum i mora se,valja kcerkicu cuvat![]()
Ma Jaha na treningu nosi broj 15, trenirao je ovaj i jutros sa igračima al' veze nemam ko je.cikazubo je napisao/la:Pa ko je lik, u nasoj je opremi, na nasem pomocnom, nosi sedmicu od Jahe, il je neki levat sto trenira s onom trojicom, il se Jaha obrijo
Halali buraz do mene...arelinho je napisao/la:E čuj nije na našem treningu. Hahaha pa ja ga slikao sada s prozora dok su naši trenirali. Tako pratim svaki trening.
I onda kazu nismo najtrofejniji u drzavijovanmaksimovic je napisao/la:Inicijativa "Priznavanje 8.titule"
Onaj iz Zete, ili neki drugi?pintol_TM87 je napisao/la:crnogorac, zadnji vezni , nije los.
ne znaju mu ime hahaublehas je napisao/la:Onaj iz Zete, ili neki drugi?pintol_TM87 je napisao/la:crnogorac, zadnji vezni , nije los.
arelinho je napisao/la:Ko je ovaj novi na treningu?