Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 5:18 pm

FKZ1921 kako komentarišeš ove kantonalne izbore. Da li se mi nismo pripremili ili nas fakat nema na mapi. Po meni je ovo katastrofa na i onako užasnu situaciju u kakvoj se naš klub nalazi kad je u pitanju prisustvo u Savezu.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:20 pm

Ma savez nas hebe kako hoće, trebalo je suspendovati i uručiti otkaz onom bilmezu što štitom gura Jovana a Blagojevićev potez ubaciti u potez kola :karanje: Odakle njemu pravo da koristi silu prema našem najmirnijem igraču?

Žalba...

Realne kazne bi bile: Veca - 3 tekme, Jovan - pohvala zato što nije dozvolio da ga levat fizički maltretira, ostali po petobanku.

Od mene lično sve pohvale igračima jer mi smo Željo i sa nama nema zaebancije :karanje:
:zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

sergejevic

uto maj 10, 2016 5:20 pm

diego1921 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Pa ovo je dobro ispalo, eto Vedran udario lika koji nije u zapsiniku, neka na tome nauci da ne udara nikoga, pa nece sutra udariti nekog ko jeste u zapisniku. Posebno je ovo vazno za Vedrana, Dzenisa, Dinu, Mujagica i ove mladje. Ne treba njima na ovakvim stvarima progledati kroz prste, neka se opamete i neka nauce preuzeti odgovornost za svoja djela. Jasno je da se ova situacija vjerovatno nece vise nikada ponovoviti, i da je rijetkost u sportu, mada je i na vecim nivoima bilo raznih lakrdija, ali kada se vec desilo treba malo pritisnuti ove momke i pokazati im da ono nije nacin na koji se rijesavaju stvari. Bolje ih ovako pripremiti nego da dodjes na prag nekog velikog rezultata i napravis glupost.
Sergejevic ja ne opravdavam Vedrana nit bilo kojeg igraca,osudio sam to i za mene je to sramotno ponasanje,samo kazem da bi savez trebao imati isti kriteriji prema svakom klubu..Imamo vise primjera gdje savez neke stiti a neke dere,sjeti se samo lakrdije s Jakupovicem,ljudi ga sutradan suspendovali,najbrza odluka u historiji saveza,a nijednog sudiju nisu spomenuli u tom kolu,znaci Jakupovic je problem ostali dobro sude,pa suspenduj ga onda do kraja zivota,meni ne smeta..Skakic dobio pohvalu kad je nas pokrao u sirokom,a sarajevo kad je ostetio dobio 7 tekmi..Zasto se kod nas ne moze desiti da neko ko nije u zapisniku da dodje pred gostujuce navijace, da provocira i da pljuje golmana ?
Opet kazem ne opravdavam al dosta je bilo lakrdije,nas dvije god ta lakrdija kosta i to bas kosta !!
Slazem se, ali ja sam vise mislio na nas klub. Ne vjerujem da ce ovih pet utakmica mnogo poremetit Vedranov napredak, ali ce zato nauciti da preuzme odgovornost za ono sto napravi.
Nema se sta reci za savez jer su ljudi bukvalno nesposbno, samo sreca pa su nekako izglasali ovo smanjenje lige, nesto vise od njih ne treba ocekivati.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:21 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ma savez nas hebe kako hoće, trebalo je suspendovati i uručiti otkaz onom bilmezu što štitom gura Jovana a Blagojevićev potez ubaciti u potez kola :karanje: Odakle njemu pravo da koristi silu prema našem najmirnijem igraču?

Žalba...

Realne kazne bi bile: Veca - 3 tekme, Jovan - pohvala zato što nije dozvolio da ga levat fizički maltretira, ostali po petobanku.

Od mene lično sve pohvale igračima jer mi smo Željo i sa nama nema zaebancije :karanje:
:zeljeznicar1:
Tacno tako, vidi se da zrelo razmisljas.

chile
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:23 pm

Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.
Uopste se ne bih zacudio da i oni podebljaju novcano ove kazne jet ono u Zenici je pogolema mrlja za klub.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:25 pm

chile je napisao/la:Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.
Uopste se ne bih zacudio da i oni podebljaju novcano ove kazne jet ono u Zenici je pogolema mrlja za klub.

Mene samo zanima kako bi ti reagovao na sve ono ili nemas bosanske krvi ni malo?

diego1921
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:26 pm

sergejevic je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Pa ovo je dobro ispalo, eto Vedran udario lika koji nije u zapsiniku, neka na tome nauci da ne udara nikoga, pa nece sutra udariti nekog ko jeste u zapisniku. Posebno je ovo vazno za Vedrana, Dzenisa, Dinu, Mujagica i ove mladje. Ne treba njima na ovakvim stvarima progledati kroz prste, neka se opamete i neka nauce preuzeti odgovornost za svoja djela. Jasno je da se ova situacija vjerovatno nece vise nikada ponovoviti, i da je rijetkost u sportu, mada je i na vecim nivoima bilo raznih lakrdija, ali kada se vec desilo treba malo pritisnuti ove momke i pokazati im da ono nije nacin na koji se rijesavaju stvari. Bolje ih ovako pripremiti nego da dodjes na prag nekog velikog rezultata i napravis glupost.
Sergejevic ja ne opravdavam Vedrana nit bilo kojeg igraca,osudio sam to i za mene je to sramotno ponasanje,samo kazem da bi savez trebao imati isti kriteriji prema svakom klubu..Imamo vise primjera gdje savez neke stiti a neke dere,sjeti se samo lakrdije s Jakupovicem,ljudi ga sutradan suspendovali,najbrza odluka u historiji saveza,a nijednog sudiju nisu spomenuli u tom kolu,znaci Jakupovic je problem ostali dobro sude,pa suspenduj ga onda do kraja zivota,meni ne smeta..Skakic dobio pohvalu kad je nas pokrao u sirokom,a sarajevo kad je ostetio dobio 7 tekmi..Zasto se kod nas ne moze desiti da neko ko nije u zapisniku da dodje pred gostujuce navijace, da provocira i da pljuje golmana ?
Opet kazem ne opravdavam al dosta je bilo lakrdije,nas dvije god ta lakrdija kosta i to bas kosta !!
Slazem se, ali ja sam vise mislio na nas klub. Ne vjerujem da ce ovih pet utakmica mnogo poremetit Vedranov napredak, ali ce zato nauciti da preuzme odgovornost za ono sto napravi.
Nema se sta reci za savez jer su ljudi bukvalno nesposbno, samo sreca pa su nekako izglasali ovo smanjenje lige, nesto vise od njih ne treba ocekivati.
I ja se slazem da ga klub treba kazniti,da nauci neke stvari ! Uglavnom nisi ti mene shvatio a nisam ni ja tebe !! :ganja:

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:29 pm

Ama sada svima mora biti jasno da kod nas nema C(h)ile - Mile :mrgreen:

Ajzea nadam se da nisi ironičan :ganja:
Željo samo Željo!!!

chile
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:31 pm

mali plavisa je napisao/la:
chile je napisao/la:Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.

Mene samo zanima kako bi ti reagovao na sve ono ili nemas bosanske krvi ni malo?
Vjereovatno zbog toga nikad i nisam bio sportista :rofl:

avlami97
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:31 pm

Kjosevski je udario šakom frajera koji ga je hrakno i dobio 5 tekmi. A. Bekić štociro Kosorića i dobio dvije tekme.

Napad na trenera, bacanje baklji, stolica i ostalih tvrdih predmeta na igrače Želje koji su krenuli da zaštite Mulalića i kazna za Čelik dvije milje. Jbte, k'o da je Lendrić unio baklju u teren, a ne njome bio gađan.

Nakon kazne Bekiću, očekivao sam i niže kazne.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:35 pm

chile je napisao/la:

Vjereovatno zbog toga nikad i nisam bio sportista :rofl:
Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:36 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ama sada svima mora biti jasno da kod nas nema C(h)ile - Mile :mrgreen:

Ajzea nadam se da nisi ironičan :ganja:
Naravno da ne. :zeljeznicar1:

cala
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:40 pm

Kazne su OK manje-vise. Za ove 2 milje celiku nemam komentara...

chile
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:44 pm

mali plavisa je napisao/la: Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?
Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.
Ako to nisu u stanju onda neka se presele na tribine kao i mi.

pile87
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:47 pm

cala je napisao/la:Kazne su OK manje-vise. Za ove 2 milje celiku nemam komentara...
jest da im naplati vise pa da moraju kljuc u bravu...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:49 pm

Na onakav krkanluk, izležavanja, sudiju koji ne smije da pokaže karton, ubacivanja po dvije lopte, još na kraju provociranje i pljuvanje e pa brale zaebo si se nije to lokalni derbi Čelik - Travnik već najtrofejniji klub države gostuje i da bi zaslužio trebaš i pokazati malo respecta.

Vedran Kroševski :palacgore:

Ajzea razumijemo se onda "Volim plavo pa makar i koverta sa suda stigla" :ganja:
Željo samo Željo!!!

cala
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:51 pm

pile87 je napisao/la:
cala je napisao/la:Kazne su OK manje-vise. Za ove 2 milje celiku nemam komentara...
jest da im naplati vise pa da moraju kljuc u bravu...
Ko ih jebe, nek se ugase.

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:55 pm

chile je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la: Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?
Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.
E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!

chile
Kontakt:

uto maj 10, 2016 5:58 pm

chile je napisao/la:
E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!
Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.
Za nas bi bilo previse da to urade ali neka simbolicna novcana kazna bi morala da bude od strane kluba. ;)

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 10, 2016 6:02 pm

chile je napisao/la:
chile je napisao/la: Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.
Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.
Za nas bi bilo previse da to urade ali neka simbolicna novcana kazna bi morala da bude od strane kluba. ;)
Ne bih dalje sa tobom polemisao,po tvom treba da ih sad naguze svi!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava