Slazem se, ali ja sam vise mislio na nas klub. Ne vjerujem da ce ovih pet utakmica mnogo poremetit Vedranov napredak, ali ce zato nauciti da preuzme odgovornost za ono sto napravi.diego1921 je napisao/la:Sergejevic ja ne opravdavam Vedrana nit bilo kojeg igraca,osudio sam to i za mene je to sramotno ponasanje,samo kazem da bi savez trebao imati isti kriteriji prema svakom klubu..Imamo vise primjera gdje savez neke stiti a neke dere,sjeti se samo lakrdije s Jakupovicem,ljudi ga sutradan suspendovali,najbrza odluka u historiji saveza,a nijednog sudiju nisu spomenuli u tom kolu,znaci Jakupovic je problem ostali dobro sude,pa suspenduj ga onda do kraja zivota,meni ne smeta..Skakic dobio pohvalu kad je nas pokrao u sirokom,a sarajevo kad je ostetio dobio 7 tekmi..Zasto se kod nas ne moze desiti da neko ko nije u zapisniku da dodje pred gostujuce navijace, da provocira i da pljuje golmana ?sergejevic je napisao/la:Pa ovo je dobro ispalo, eto Vedran udario lika koji nije u zapsiniku, neka na tome nauci da ne udara nikoga, pa nece sutra udariti nekog ko jeste u zapisniku. Posebno je ovo vazno za Vedrana, Dzenisa, Dinu, Mujagica i ove mladje. Ne treba njima na ovakvim stvarima progledati kroz prste, neka se opamete i neka nauce preuzeti odgovornost za svoja djela. Jasno je da se ova situacija vjerovatno nece vise nikada ponovoviti, i da je rijetkost u sportu, mada je i na vecim nivoima bilo raznih lakrdija, ali kada se vec desilo treba malo pritisnuti ove momke i pokazati im da ono nije nacin na koji se rijesavaju stvari. Bolje ih ovako pripremiti nego da dodjes na prag nekog velikog rezultata i napravis glupost.
Opet kazem ne opravdavam al dosta je bilo lakrdije,nas dvije god ta lakrdija kosta i to bas kosta !!
Tacno tako, vidi se da zrelo razmisljas.GoodisonPark je napisao/la:Ma savez nas hebe kako hoće, trebalo je suspendovati i uručiti otkaz onom bilmezu što štitom gura Jovana a Blagojevićev potez ubaciti u potez kolaOdakle njemu pravo da koristi silu prema našem najmirnijem igraču?
Žalba...
Realne kazne bi bile: Veca - 3 tekme, Jovan - pohvala zato što nije dozvolio da ga levat fizički maltretira, ostali po petobanku.
Od mene lično sve pohvale igračima jer mi smo Željo i sa nama nema zaebancije![]()
Mene samo zanima kako bi ti reagovao na sve ono ili nemas bosanske krvi ni malo?chile je napisao/la:Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.
Uopste se ne bih zacudio da i oni podebljaju novcano ove kazne jet ono u Zenici je pogolema mrlja za klub.
Sent from my Plavo Sokocalo
I ja se slazem da ga klub treba kazniti,da nauci neke stvari ! Uglavnom nisi ti mene shvatio a nisam ni ja tebe !!sergejevic je napisao/la:Slazem se, ali ja sam vise mislio na nas klub. Ne vjerujem da ce ovih pet utakmica mnogo poremetit Vedranov napredak, ali ce zato nauciti da preuzme odgovornost za ono sto napravi.diego1921 je napisao/la:Sergejevic ja ne opravdavam Vedrana nit bilo kojeg igraca,osudio sam to i za mene je to sramotno ponasanje,samo kazem da bi savez trebao imati isti kriteriji prema svakom klubu..Imamo vise primjera gdje savez neke stiti a neke dere,sjeti se samo lakrdije s Jakupovicem,ljudi ga sutradan suspendovali,najbrza odluka u historiji saveza,a nijednog sudiju nisu spomenuli u tom kolu,znaci Jakupovic je problem ostali dobro sude,pa suspenduj ga onda do kraja zivota,meni ne smeta..Skakic dobio pohvalu kad je nas pokrao u sirokom,a sarajevo kad je ostetio dobio 7 tekmi..Zasto se kod nas ne moze desiti da neko ko nije u zapisniku da dodje pred gostujuce navijace, da provocira i da pljuje golmana ?sergejevic je napisao/la:Pa ovo je dobro ispalo, eto Vedran udario lika koji nije u zapsiniku, neka na tome nauci da ne udara nikoga, pa nece sutra udariti nekog ko jeste u zapisniku. Posebno je ovo vazno za Vedrana, Dzenisa, Dinu, Mujagica i ove mladje. Ne treba njima na ovakvim stvarima progledati kroz prste, neka se opamete i neka nauce preuzeti odgovornost za svoja djela. Jasno je da se ova situacija vjerovatno nece vise nikada ponovoviti, i da je rijetkost u sportu, mada je i na vecim nivoima bilo raznih lakrdija, ali kada se vec desilo treba malo pritisnuti ove momke i pokazati im da ono nije nacin na koji se rijesavaju stvari. Bolje ih ovako pripremiti nego da dodjes na prag nekog velikog rezultata i napravis glupost.
Opet kazem ne opravdavam al dosta je bilo lakrdije,nas dvije god ta lakrdija kosta i to bas kosta !!
Nema se sta reci za savez jer su ljudi bukvalno nesposbno, samo sreca pa su nekako izglasali ovo smanjenje lige, nesto vise od njih ne treba ocekivati.
Vjereovatno zbog toga nikad i nisam bio sportistamali plavisa je napisao/la:Mene samo zanima kako bi ti reagovao na sve ono ili nemas bosanske krvi ni malo?chile je napisao/la:Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.
Uopste se ne bih zacudio da i oni podebljaju novcano ove kazne jet ono u Zenici je pogolema mrlja za klub.
Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?chile je napisao/la:Vjereovatno zbog toga nikad i nisam bio sportistamali plavisa je napisao/la:Mene samo zanima kako bi ti reagovao na sve ono ili nemas bosanske krvi ni malo?chile je napisao/la:Mene zanima kako ce se iz kluba postaviti prema ovim kaznama i igracima.
Naravno da ne.GoodisonPark je napisao/la:Ama sada svima mora biti jasno da kod nas nema C(h)ile - Mile![]()
Ajzea nadam se da nisi ironičan
Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.mali plavisa je napisao/la: Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?
jest da im naplati vise pa da moraju kljuc u bravu...cala je napisao/la:Kazne su OK manje-vise. Za ove 2 milje celiku nemam komentara...
Ko ih jebe, nek se ugase.pile87 je napisao/la:jest da im naplati vise pa da moraju kljuc u bravu...cala je napisao/la:Kazne su OK manje-vise. Za ove 2 milje celiku nemam komentara...
E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!chile je napisao/la:Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.mali plavisa je napisao/la: Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?
Ako to nisu u stanju onda neka se presele na tribine kao i mi.
Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.mali plavisa je napisao/la:E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!chile je napisao/la:Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.mali plavisa je napisao/la: Pa i sportisti su ljudi od krvi i mesa il mozda grijesim?
Ne bih dalje sa tobom polemisao,po tvom treba da ih sad naguze svi!chile je napisao/la:Kada je to neko od jih udario uposlenika nekog... imas klasican primjer Spahe koji je dobio sut kartu.mali plavisa je napisao/la:E jbg onda bi trebalo i Ibrahimovic,Pjanic i jos koliko njih preselit na tribine jel pobogu oni bijes ne smiju pokazat!Samo kazem ljudi su od krvi i mesa kao i mi i ispadi se dogadjaju svagdje u svijetu al jok opleti ti po svom **** ti nas!chile je napisao/la: Jesu, ali ako hoce da budu sportisti ono sebi ne smiju nikako dopustiti i sav bijes trebaju da prenesu na igru i da se dokazu na terenu.
Za nas bi bilo previse da to urade ali neka simbolicna novcana kazna bi morala da bude od strane kluba.