Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 02, 2016 3:12 pm

Model1964 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Istina je druze istina je sve :shisha:
Nocima ne spavam ... :karanje:
Sta ovo mijenjaju ti nickove kako koji igrac treeba da dodje :rofl: :rofl: :rofl:
Vidiš da je stavio 11, znaci dolaži lijevo krilo iz Brazil :D
Spizdio od zika virusa :mrgreen:
Uhh goni too od nas, jos nam i to treba :mrgreen:

Ma samo provjerenu robu iz Slovenije :kafa:

Whisperer

uto avg 02, 2016 3:16 pm

Model1964 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Istina je druze istina je sve :shisha:
Nocima ne spavam ... :karanje:
Sta ovo mijenjaju ti nickove kako koji igrac treeba da dodje :rofl: :rofl: :rofl:
Vidiš da je stavio 11, znaci dolaži lijevo krilo iz Brazil :D
Spizdio od zika virusa :mrgreen:
Model brt zamislio da sam stavio umjesto 11 , 10 to bi bila naznaka nemira mogggggg :rofl1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto avg 02, 2016 3:25 pm

Ja bi @bokaca za predsjednika. Odmah. Al za sva tri naroda..

irfo

uto avg 02, 2016 3:53 pm

http://www.sportske.ba/dva-zmaja-uskoro ... h-klubova/
ovi debili od mene uzeli info

inace stila je 2011 izjavio :
PORUKA IZ POLJSKE
Štilić: U Split mogu samo na odmor

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:35 pm

@boccaccio glas razuma. Aferim ljudino nasa. :pljesak:
@avanes majica je beton. :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

uto avg 02, 2016 4:44 pm

Hajde zvanicna...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

teteac8684
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:46 pm

Hajdeeeeee

Minjore
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:48 pm

Sve u svoje vrijeme. Moramo biti fokusirani na Siroki, i sa pojacanjima i bez njih, svi moramo na utakmicu. Podrska Klubu treba, sezona nikad jaca i duza, Manijaka sve vise i vise. 8 hiljada i pobjeda ! Mi smo Zeljini Zeljo je nas !

Format
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:52 pm

Dajte ljudi ne zezajte se sa bomovima ,ima nas porodicnih ljudi kao ja,koji nemamo veemena ulazit stalno tu a onda najavite bum i mora se,valja kcerkicu cuvat

1987
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:53 pm

Sutra nasi kadeti i juniori igraju zaostale tekme protiv sarajeva u butmiru u 4 i u 6 pa ko moze nek dodje :titula:
Zadnja izmjena: 1987, dana/u uto avg 02, 2016 4:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fcz
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:53 pm

Je li potvrdjen termin utakmice? Svugdje jos uvijek stoji subota 20h, ali neko rece da je u nedjelju i da zvanicna treba da promijeni termin.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 02, 2016 4:57 pm

a gdje ce nedelja, onda za odmor i trening imaš ponedeljak i utorak i onda sloboda

a u raspored moraju ubacit šišu instagram slikanje, siniša i adna..

Minjore
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:02 pm

fcz je napisao/la:Je li potvrdjen termin utakmice? Svugdje jos uvijek stoji subota 20h, ali neko rece da je u nedjelju i da zvanicna treba da promijeni termin.
arena sport radi prenos tako da se termin ne moze pomjerati..

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:09 pm

LARS1921 je napisao/la:a gdje ce nedelja, onda za odmor i trening imaš ponedeljak i utorak i onda sloboda

Sloboda u srijedu????
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:a gdje ce nedelja, onda za odmor i trening imaš ponedeljak i utorak i onda sloboda

Sloboda u srijedu????
4. kolo su sve tekme u srijedu

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:12 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:

Sloboda u srijedu????
4. kolo su sve tekme u srijedu
Znači od danas štednja :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:48 pm

Eh da se i ja malo raspišem :)

Tekma na kraju rutinski. Lošije prvo ali dobro će poslužiti da naši skontaju da nikoga neće lako dobiti. Nadam se da su skontali. Svašta vi ispisaste ali činjenica je da donosite mnogo suda na osnovu malo materijala. Dvije tekme bila. Ovo su stvari koje ja jedino mogu zaključiti do sada.
Sva naša pojačanja koja su do sada dobila priliku znaju lopte i posotji želja. Profesionlaci pravi koliko vidim. I psiha dobra. Isto tako može se vidjeti da imamo veliki broj opcija. Također, najviše mi se svidjelo kod KOste svijdelo što razmišlja o nečemu o čemu sam ja ovdje trubio kad je Mulalić bio trener. Protiv pitara je igrao sa višim igračima, ovdje je bilo i nižih. Vjerujem da je Sinišu stavio jer ima niže težište i lakše je mogao ispratiti Lelića. Šta hoću reći? Prati prednosti i nedostatke po svim dijelovima terena i bora igrače koji počinju i koji ulaze sa klupe. Te neke stvarai su se i mogle vidjeti. KOliko sam se ja samo nervirao kad je Edis kod bunkera u napad stavljao niske, pa Hodžurdu ostai na klupi a Enis mu lijevog beka igra, a treba ti visoki na skoku a ni to neko krilo nije neke brizne da pretrči Emira itd itd. Nama fali još to lijevo krilo, ali krilo koje je onako niže i koje je dobar dribler (mada je sve manje driblera i ne igra se tako više). Mislim više neko ko unosi nemir, potezom i briznom. Nešto kao VLdavić što je bio ili ovaj pitar SAid. Da unese tarapanu sa potezom, da izmješa odbranu u momentu. Lelić mi se svidja i taj je tip. Treba njega na kraju godne zaganjati. Eno Jovičić kojeg spominjasmo ja i @model odigrao odlično protiv DInama. Nije samo zbog ogla.

Stava sam da treba Kostu pustiti da radi i ako izborimo samo Evropu ove godine, ali ako se vidi napredak u igri, u trci i dati mu Evropu da igra. Mislim da je za nas presudan taj neki pristup Evropi tj prilagodba evropskom fudbalu. Ovdje ti može titulu odnijeti neko ko im abolje suđenje, ko kupuje i sl, bez obzira što si možda bolji, ali u Evropi ne. Mi morramo težiti da u Evropi budemo konkurentniji pa ovdje će pehari doći ali konstatno treba izlaziti u Evropu i tamo igrati dobro. Mislim da će nas sudije zezati tokom cijelog prvenstva. Već je puno bilo grešaka. ja misli mda ni Husića nebi isključili na derbiju da se nije digla prašina oko onog sa Sinišom na prošlom. Realno ono je trebalo biti upozoroenje pred islključenje, ali nije se imalo muda opet ostaviti našeg u igri.

Puno ste pisali o Bekriću a ja ću ponoviti svoje mišljenje. Dosadan sam više, ali vidim slabo ko se slaže ili i ne pročita. Nakon tri kola pod Muallićem sam rekao i do sada mi se mišljenje nije promijenilo. Fudbal u BiH je napredovao, trkom, brzinom i svim ostalim segmentima. Bez obzira šta ko mislio naši klubovi iako su ispali svi su bili nekako ravnopravni u Evropi što prije nije bio slučaj. GLedao sam tekme. Bekrić ne može taj fudbal igrati. On je baždaren na sporije i on je taj koji je unosio nemir potezima. Međutim on nema brzine za ovaj nivo. VIdi se to u duelu. Nije stvar formacije. On je prije pretrčavao par igrača i nosao ih na leđinma. Sad to ne može. Svaki igrač malo jačeg kluba kod nas ga odmah odnese. On nama još može pomoći protiv malih na probijanju bunkera i protiv jačih zadnjih 20 tak minuta. Protiv Olimpica je bio solidan. Već je sve bilo gotovo pa je možda dao sebi oduška, ali da nam je trebalo okrenuo bi on to. Ne treba zbog toga pljuvati jer je on naš i ne može bolje, ali i mi, a i on moramo biti svjesni koliko može i gdje nam može pomoći. Tad si pravi i podređen si ekipi i ljudi te onda još više cijene. Ineče mislim da se i Kosta riješio Stane i jadranka iz sličnih razloga. Stane više jer tehnički ne može ispoštovati ovo, trkom može. MOramo biti svjesni da ako želimo naprijed neminovno je da dolaze bolji i ne smijemo žaliti za igračima koji ne mogu. Ali ne smijemo ih ni ppljuvati nego se zahvaliti lijepo. Onako kad sve bacim na papir, individualne karakteristike naših igrača, milism da je ovo najbolja ekipa od rata pa naovamo. Hoće li to rezultirati titulom zavisi i od protivnika jer i oni napreduju. Liga je jača. Blagoje me par puta iznervirao jer nije dao loptu na utrčavanja po boku Bevaba i POzdera. Ima viška potez, ali majstor je.

Pored svega ovoga svi imaju i dobar i loš dan i toga moramo biti svjesni i ne smijemo sebi dozvoliti da donosimo zaključke od tekme do tekme i od momenta do momenta. Bevab je bio recimo po meni baš dobar (da ne idem u detalje) a ovdje ga neki kude jer im je ostalo to od derbija. Moramo malo kad nešto tvrdimo dati i razloge ali argumentovane.

Još jedno pitanjce @ipetu prije svega. Hoće li se malo više pratiti omaldinci na zvaničnoj? Recimo da se zna ko je u kojem timu, ko ga trenira i sl. Sad recimo gledam od onih naših sedam omladinaca što su nedavno potpisali dvojica nisu nigjde igrala ni u FOči ni protiv Olimpica. Nadam se da će Šaban recimo igrati za juniore, ali i ako ne bude među 11 tu neku tekmu, za koga će igrati? Trebao bi negdje. MLadji juniori ok, ali ta neka liga je bila kantonalna a smiješna je. ISto tako volio bih da malo upratimo i naše omladince koji su izašli iz kluba ili iz juniora. Recimo ne znamo gdje završiše Hiroš, Alihodžić itd. REcimo gdje je Palić. Ajkunića smo slučajno saznali. Malo bi iblo dobro da neko to prati. Mislim da bi bilo drago i tim našim omladincima kad bi vidjeli da ih klub prati. Nije zvanično propraćena ni posudba Hasanovića. SUtra ć emožda neko iskočiti a ovako imamo i neku vezu sa njima. Pratimo ih. Gledamo koliko generalno ta naša škola napreduje. Neko neki dan napisa kako su naši tražili od Bratstva da pošalje najbolje kadete na probu. Zar nije logičnije da se ode vidjeti ko su najbolji, a ne da nam šalje neko ko možda nekog krije. Sa druge strane drago mi je da se sad više dovodi i sa strane. Primjetio sam to. Ali recimo ne vidjeh da je i ovaj neki Kanađanin što je došao, igrao u FOči, a nije ni protiv Olimpica.

Uh pretjerah. :) Izvinite na dužini.

ponosannavas
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:52 pm

Ok sad jer igramo u srijedu, ali genralno bolji je termin nedjelja, pogotovo u ljetnom periodu. Svi negdje idu, koriste vikend, ali svi se vrate u ned do 6-7. I ako nisu planirali ranije vratit će se par sati ranije zbog Želje, ali kad staviš subotu, onda ne možeš nigdje otići a nekad moraš jbg i radi djece i radi svega. Sa druge strane i dosta svadbi je u subotu. Mislim da gudbimo milju gledalaca po tekmi zbog ovih stvari.

delinjo
Kontakt:

uto avg 02, 2016 5:57 pm

ponosannavas je napisao/la:

Ok sad jer igramo u srijedu, ali genralno bolji je termin nedjelja, pogotovo u ljetnom periodu. Svi negdje idu, koriste vikend, ali svi se vrate u ned do 6-7. I ako nisu planirali ranije vratit će se par sati ranije zbog Želje, ali kad staviš subotu, onda ne možeš nigdje otići a nekad moraš jbg i radi djece i radi svega. Sa druge strane i dosta svadbi je u subotu. Mislim da gudbimo milju gledalaca po tekmi zbog ovih stvari.
bravo za post gore,sve si objasni u sustini nista dodati nista oduzeti ...99% se slazem sa tobom ,mozda za Bevaba ne sve ostalo smo tu :palacgore:

eh sto se tice ove teme apsolutno si upravu,jedini idealniji termin bi bio nedelja u 9 sati ovako kao Siroki...mislim da je to nesto sto bi svima odgovaralo ali bas ..mada i ovaj je odlcian ali taj bi bio idealan...svi bi mogli stici na tekmu ali znajuci nas i tada bi se trazili neki izgovori mada sa posjetom smo ove sezone odlicno poceli samo da ovako nastavimo
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fanaticZeljin

uto avg 02, 2016 5:58 pm

Znaci Bozeeee, zamolio bi raju da se niko ne zeni, ne udaje, ne ide na odmore, na praznike jer ne igramo u nedjelju, ooooooooooooj...
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava