uto avg 02, 2016 2:11 pm
Ma gledajte dragi ljudi, mnogo nas ima ovde. I to raduje. Forum skuplja razlicite generacije. Razliciti smo karakteri, stariji smo, mladji smo, momci smo, porodicni smo ljudi, skolarci smo, dame smo,svi smo tu. Ne moze se to skupiti na jednom mjestu a da nema razlicitih stavova o nekim stvarima, da se ne desi neka zezancija koja nekad traje kratko, nekada malo duze, dese se i neke fine rasprave, pa malo i one manje fine.
Zeljo nas svemu tome uci. Jer tu smo zbog Zelje.
Ja apsolutno vjerujem da se ovde svi postujemo. Mi se volimo na hiljadu nacina, i sve to zbog Zelje. Kada se ovde dvoje posvadjaju, kazu, malo prenagle sa rijecima, sve bi to proslo u momentu kada Zeljo postigne gol. To dvoje bi se prvi zagrlili i skocili da se raduju. Zbog naseg Zelje.
Posmatrajte ovaj forum malo lakse nego sto to radite. Ovde se iznose misljenja, neko je malo blize nekim informacijama pa ovde napise nesto, iz neke radosti, da kaze da ce mozda nesto lijepo da se desi. Zbog naseg Zelje. Nista vise, nista manje, nego zbog Zelje.
Budemo nestrpljivi, pokrijemo to nekom salom, pa to nekome ne legne , onda se zainati pa ode u kontru...sve zbog nestrpljivosti, mozda zbog mladosti, mozda zbog karaktera, ali ne mozda, vec sigurno opet zbog Zelje.
Znamo zasto smo ovde. I da se smijemo, i da pustimo suzu, pa da kazemo nesto iz ljubavi , nekada da se salimo, nekada da nas prenese, nekada da se i posvadjamo...ali smo sigurno ovde zato sto dijelimo istu ljubav premu klubu kojeg bezgranicno volimo.
Svi bi mi bili sretni da svaki dan imamo utakmicu, pa da idemo na stadion. Ima onaj period gdje malo dodjemo, kao u kafic, razmijenimo misljenje u medjuvremenu i cekamo....To se desava ovde i sretni smo zbog toga. Ljubav nije jednoumlje. Ljubav je sirina koja ima najvise dimenzija i ona se ostvaruje u nasim srcima i ovde a zagalami i potjera kroz vene na utakmici. Kada rasirimo salove svi smo kao jedno. I stariji i mladji i momci i djevojke i dame i skolarci i studenti i porodicni ljudi. Svi smo Zeljo.
Gledajte da ne zamjerate mnogo jedni drugima. Moj nick je ovde obojen zelenim slovima ali ja ne igram ulogu nikakvog moderatora. Postoje ljudi koji se bave i trose cijele dane da bi nam bilo ugodno ovde. Ali svima se ugoditi ne moze. Nikada nije moglo. Zato svi skupa trebamo pomoci jedni drugima i uciniti nam ovo vrijeme koje provodimo zajedno sto ugodnijim, sa razumijevanjem. Karakteri su razliciti, naboji su drugaciji, ali je ljubav nepresusna i ista za sve nas. Meni je to neprocjenjivo. Svako razlicito misljenje je dobrodoslo, jer tako mozemo nauciti. Ali nemojte da budemo nadobudni. Budimo odmjereni, skromni. Kao nas Zeljo. Jer Zeljo je pokretac svih nas. Kada razmisljate o Zelji, razmisljajte i o ponasanju, ne samo o fudbalu. Nije Zeljo samo fudbal. Zeljo je genetski kod. Zeljo su generacije. Zeljo je filozofija. Mi svi imamo odgovornost prema nama samima i prema ponasanju. Mi smo ti koji danas nosimo to breme, pa bio to i forum.
Postujte se zbog toga, i kada imamo razlicita misljenja i kada smo svi slozni da je sve dobro, pa i kada smo svi slozni da nista ne valja. Budite sretni, jer nema svako privilegiju da bude porodica. Uvijek imajte to na umu.