Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 02, 2016 1:43 pm

slika
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

irfo

uto avg 02, 2016 1:44 pm

ljepota

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:44 pm

Omar500 je napisao/la:slika
Lijepa naša Grbavica! :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:45 pm

Uhhhhh ja ljepote...

mula
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:46 pm

Izlija je napisao/la:
mula je napisao/la: Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Ako je ono što sam ja napisao bio napad, onda me liferuj
Koje ba jednoumlje, što me provociraš ? Presaberi se i priznaj gdje si preletio pa se fino izvini.
P.S Izvinuo sam se kad sam pogriješio i to javno pred svima,kada je do mene došla informacija da Lendrić i Stevanović napuštaju Grbavicu. Tada sam se izvinuo i prihvatio sam blok od sedam dana i ne bih se žalio i da je bilo i godinu. Ali samo da kažem da ni to nije bila šuplja, već je bilo govora o tome, ali nisam htio da okolišam niti da raji dajem neke naznake, nego sam rekao ono što sam u tom trenutku dobio kao vjerostojnu informaciju.
A za ovo nema šanse da tražim od nekog izvinjenje, jer to je samo moj slobodan stav.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ublehas
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:53 pm

Mislim da je mula ovdje u pravu. Jedno je malo zajebancije, ali mislim da je 10ak stranica previše. Svakako ima tema chat, pa se tamo treba zajebavati dan i noć. Ovdje bi ipak trebalo da budu ozbiljnije informacije/rasprave o Želji, tekmama, transferima, povredama, taktici...

nookey
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:53 pm

Ne odgovaram nikome na post #samo kažem da ni na jednom forumu nije dozvoljeno komentarisati na ovakvim temama rad moderatora, za to treba da postoje odvojene teme, za sugestije, pohvale, žalbe i sl...
Samo otiđite na gg.ba pa pogledajte možete li išta napisati protiv njih, onog portala i sl...
Ovdje opet mnogo toga prolazi jer svi smo željovci i trebalo bi da smo na istoj strani što se toga tiče...

Vrag

uto avg 02, 2016 2:04 pm

sajo10 je napisao/la:slika

Brat na naslovnici svedski medija :klanjase2: :klanjase2: :rofl1: :rofl1:
Garant nas pisao.

18 utakmica zabrane, a poslije toga nastaviti cirkus. Pogledao sam greske na pregledu kola i nije mi jasno zasto nasi nisu reagovali. Trazili da se istraga provede. Ma bilo kakva reakcija. Pa ono se iz aviona vidi da su namjerne "greske". A mozemo ih očekivati jos ovakvih na nasu stetu.

nookey
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:07 pm

Apsolutno možemo očekivati sve gore i gore suđenje, kazne zbog baklji skandiranja i sl... jer jedva čekaju da nas nakedere, još ako uhvatimo kakav niz uffff...

boccaccio
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:11 pm

Ma gledajte dragi ljudi, mnogo nas ima ovde. I to raduje. Forum skuplja razlicite generacije. Razliciti smo karakteri, stariji smo, mladji smo, momci smo, porodicni smo ljudi, skolarci smo, dame smo,svi smo tu. Ne moze se to skupiti na jednom mjestu a da nema razlicitih stavova o nekim stvarima, da se ne desi neka zezancija koja nekad traje kratko, nekada malo duze, dese se i neke fine rasprave, pa malo i one manje fine.
Zeljo nas svemu tome uci. Jer tu smo zbog Zelje.
Ja apsolutno vjerujem da se ovde svi postujemo. Mi se volimo na hiljadu nacina, i sve to zbog Zelje. Kada se ovde dvoje posvadjaju, kazu, malo prenagle sa rijecima, sve bi to proslo u momentu kada Zeljo postigne gol. To dvoje bi se prvi zagrlili i skocili da se raduju. Zbog naseg Zelje.

Posmatrajte ovaj forum malo lakse nego sto to radite. Ovde se iznose misljenja, neko je malo blize nekim informacijama pa ovde napise nesto, iz neke radosti, da kaze da ce mozda nesto lijepo da se desi. Zbog naseg Zelje. Nista vise, nista manje, nego zbog Zelje.
Budemo nestrpljivi, pokrijemo to nekom salom, pa to nekome ne legne , onda se zainati pa ode u kontru...sve zbog nestrpljivosti, mozda zbog mladosti, mozda zbog karaktera, ali ne mozda, vec sigurno opet zbog Zelje.

Znamo zasto smo ovde. I da se smijemo, i da pustimo suzu, pa da kazemo nesto iz ljubavi , nekada da se salimo, nekada da nas prenese, nekada da se i posvadjamo...ali smo sigurno ovde zato sto dijelimo istu ljubav premu klubu kojeg bezgranicno volimo.

Svi bi mi bili sretni da svaki dan imamo utakmicu, pa da idemo na stadion. Ima onaj period gdje malo dodjemo, kao u kafic, razmijenimo misljenje u medjuvremenu i cekamo....To se desava ovde i sretni smo zbog toga. Ljubav nije jednoumlje. Ljubav je sirina koja ima najvise dimenzija i ona se ostvaruje u nasim srcima i ovde a zagalami i potjera kroz vene na utakmici. Kada rasirimo salove svi smo kao jedno. I stariji i mladji i momci i djevojke i dame i skolarci i studenti i porodicni ljudi. Svi smo Zeljo.

Gledajte da ne zamjerate mnogo jedni drugima. Moj nick je ovde obojen zelenim slovima ali ja ne igram ulogu nikakvog moderatora. Postoje ljudi koji se bave i trose cijele dane da bi nam bilo ugodno ovde. Ali svima se ugoditi ne moze. Nikada nije moglo. Zato svi skupa trebamo pomoci jedni drugima i uciniti nam ovo vrijeme koje provodimo zajedno sto ugodnijim, sa razumijevanjem. Karakteri su razliciti, naboji su drugaciji, ali je ljubav nepresusna i ista za sve nas. Meni je to neprocjenjivo. Svako razlicito misljenje je dobrodoslo, jer tako mozemo nauciti. Ali nemojte da budemo nadobudni. Budimo odmjereni, skromni. Kao nas Zeljo. Jer Zeljo je pokretac svih nas. Kada razmisljate o Zelji, razmisljajte i o ponasanju, ne samo o fudbalu. Nije Zeljo samo fudbal. Zeljo je genetski kod. Zeljo su generacije. Zeljo je filozofija. Mi svi imamo odgovornost prema nama samima i prema ponasanju. Mi smo ti koji danas nosimo to breme, pa bio to i forum.
Postujte se zbog toga, i kada imamo razlicita misljenja i kada smo svi slozni da je sve dobro, pa i kada smo svi slozni da nista ne valja. Budite sretni, jer nema svako privilegiju da bude porodica. Uvijek imajte to na umu.

tm8782
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:12 pm

Iskreno nasi se trebaju oglasiti povodom ovog 'maloumnika', a Boga mi ni glavni nije bez mane. Očekujem još gore suđenje protiv nas iskreno...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

nikson
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:19 pm

I ja se slazem sa mulom...ako se sa onog foruma otislo zbog neozbiljnosti i raznih ubleha itd itd, a od ovog se foruma pocela praviti lijepa prica, zasto sada to pokvariti??? Malo je previse praznih prica zadnjih dana, pretjerivanja za pojedine teme, odlazaka iz krajnosti u krajnost a svi su dosta nervozni i jos niko nije svjestan jesmol dobri ili losi?? Da gazimo svew pred sobom, tenzije bi bile 0% a ovako skacu redovno...Treba malo spustiti loptu i nastaviti sa forumom onakvim kakav je dosad bio, a Izlija i drustvo svaka vama cast na tome sto radite al malo je neozbiljno da 95% zajebancija pokrece moderator ( nek se prepozna sam) a kritike nisu dobrodosle....
Pozdrav
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:25 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
chile je napisao/la:I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj

Sent from my Plavo Sokocalo
Ko je njen zastupnik, cuo sam da je Baljic :mrgreen:
Ja sam čuo da je @Minjore nek zastupnik :ganja: :ganja:
Dobro ste culi. Iako smo imali ponude s Himalaja i ceske trece lige, ipak je ljubav prema klubu presudila. Adrijana je zaduzila broj 69 i potpisala je trogodisnji ugovor.

Avanes
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:29 pm

slika

Klik na sliku za veću, valjda :)
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 02, 2016 2:36 pm

@Avanes
Samo zamjeni ovu crvenu sa nekom drugim nijansom plave i da odmah idem štampati majcu.
イビチャ・オシム

Whisperer

uto avg 02, 2016 2:36 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Kazanova je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ima li graha od jucer?! Storme zabiberi dobro, da bude bas BUM :cigara:
i te kakav ce bit ovaj bumm pored njega mozda jedna 10 :shisha:
Brate, ovo nisu istina sta se kuha. BOlji grah niko nikad nije probao.
Mirso familijo aparati nam ne ginu... :titula: :titula: :titula:
Istina je druze istina je sve :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 02, 2016 3:00 pm

Neymar 11 je napisao/la: Istina je druze istina je sve :shisha:
Nocima ne spavam ... :karanje:
Sta ovo mijenjaju ti nickove kako koji igrac treeba da dodje :rofl: :rofl: :rofl:

Model1964

uto avg 02, 2016 3:03 pm

Sta ovo mijenjaju ti nickove kako koji igrac treeba da dodje :rofl: :rofl: :rofl:
Vidiš da je stavio 11, znaci dolaži lijevo krilo iz Brazil :D
Spizdio od zika virusa :mrgreen:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 02, 2016 3:05 pm

boccaccio je napisao/la:Ma gledajte dragi ljudi, mnogo nas ima ovde. I to raduje. Forum skuplja razlicite generacije. Razliciti smo karakteri, stariji smo, mladji smo, momci smo, porodicni smo ljudi, skolarci smo, dame smo,svi smo tu. Ne moze se to skupiti na jednom mjestu a da nema razlicitih stavova o nekim stvarima, da se ne desi neka zezancija koja nekad traje kratko, nekada malo duze, dese se i neke fine rasprave, pa malo i one manje fine.
Zeljo nas svemu tome uci. Jer tu smo zbog Zelje.
Ja apsolutno vjerujem da se ovde svi postujemo. Mi se volimo na hiljadu nacina, i sve to zbog Zelje. Kada se ovde dvoje posvadjaju, kazu, malo prenagle sa rijecima, sve bi to proslo u momentu kada Zeljo postigne gol. To dvoje bi se prvi zagrlili i skocili da se raduju. Zbog naseg Zelje.

Posmatrajte ovaj forum malo lakse nego sto to radite. Ovde se iznose misljenja, neko je malo blize nekim informacijama pa ovde napise nesto, iz neke radosti, da kaze da ce mozda nesto lijepo da se desi. Zbog naseg Zelje. Nista vise, nista manje, nego zbog Zelje.
Budemo nestrpljivi, pokrijemo to nekom salom, pa to nekome ne legne , onda se zainati pa ode u kontru...sve zbog nestrpljivosti, mozda zbog mladosti, mozda zbog karaktera, ali ne mozda, vec sigurno opet zbog Zelje.

Znamo zasto smo ovde. I da se smijemo, i da pustimo suzu, pa da kazemo nesto iz ljubavi , nekada da se salimo, nekada da nas prenese, nekada da se i posvadjamo...ali smo sigurno ovde zato sto dijelimo istu ljubav premu klubu kojeg bezgranicno volimo.

Svi bi mi bili sretni da svaki dan imamo utakmicu, pa da idemo na stadion. Ima onaj period gdje malo dodjemo, kao u kafic, razmijenimo misljenje u medjuvremenu i cekamo....To se desava ovde i sretni smo zbog toga. Ljubav nije jednoumlje. Ljubav je sirina koja ima najvise dimenzija i ona se ostvaruje u nasim srcima i ovde a zagalami i potjera kroz vene na utakmici. Kada rasirimo salove svi smo kao jedno. I stariji i mladji i momci i djevojke i dame i skolarci i studenti i porodicni ljudi. Svi smo Zeljo.

Gledajte da ne zamjerate mnogo jedni drugima. Moj nick je ovde obojen zelenim slovima ali ja ne igram ulogu nikakvog moderatora. Postoje ljudi koji se bave i trose cijele dane da bi nam bilo ugodno ovde. Ali svima se ugoditi ne moze. Nikada nije moglo. Zato svi skupa trebamo pomoci jedni drugima i uciniti nam ovo vrijeme koje provodimo zajedno sto ugodnijim, sa razumijevanjem. Karakteri su razliciti, naboji su drugaciji, ali je ljubav nepresusna i ista za sve nas. Meni je to neprocjenjivo. Svako razlicito misljenje je dobrodoslo, jer tako mozemo nauciti. Ali nemojte da budemo nadobudni. Budimo odmjereni, skromni. Kao nas Zeljo. Jer Zeljo je pokretac svih nas. Kada razmisljate o Zelji, razmisljajte i o ponasanju, ne samo o fudbalu. Nije Zeljo samo fudbal. Zeljo je genetski kod. Zeljo su generacije. Zeljo je filozofija. Mi svi imamo odgovornost prema nama samima i prema ponasanju. Mi smo ti koji danas nosimo to breme, pa bio to i forum.
Postujte se zbog toga, i kada imamo razlicita misljenja i kada smo svi slozni da je sve dobro, pa i kada smo svi slozni da nista ne valja. Budite sretni, jer nema svako privilegiju da bude porodica. Uvijek imajte to na umu.
Pročitajte ovo nemojte da vam bude mrsko, valjat će vam ne samo ovdje već i u životu općenito.

Whisperer

uto avg 02, 2016 3:12 pm

hahahhaha . al brt irfo nece spavat mjesec, neg jel se vraca veca na goo ocel jahic bit spreman zeric lazic , zamisli pred siroki onaj bum brt 20 milja bi bilo :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava