i administrator.AsharaK je napisao/la:A ti ces nekom govoriti da neko nesto ne zasluzuje? Pogledaj malo oko sebe druze, ne bi nista imao da nije tih ljudi. I nisu admini, vec moderatori.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Nije da ih nije bilo u proslosti ... I to dosta njih.irfo je napisao/la:Zar stvarno na forumima ocekujete nekakve pouzdane informacije? Ako hocete pouzdane informacije onda samo citajte zvanicnu web stranicu fudbalskog kluba Željezničar, forum nije za to, forum je za diskusiju, razmjenu misljenja, zezanciju i slicno. Forum ne treba uzimati za ozbiljno!!!
Evo da ti pojednostavim jer očigledno drugačije nećeš skontati, zaduženi ljudu u klubu rade na dovođenju pojačanja za sezonu 2016/2017, još nijedan igrač nije potpisao ali se neka imena vrte. Ta imena koja se vrte bi bila pojačanje u mnogo jačim ligama i klubovima nego što je naš Željo i ako samo jedan potpiše svi će imati razloga za slavlje. Neka su imena procurila među rajom a tebi niko nije kriv od nas što nisi bio prisutan na forumu kada se o njima diskutovalo . Do sada je ova moderacija na čelu sa administratorima bezbroj puta dokazala da smo neovisni i da nikome nismo prodali ni gu*icu ni obraz i od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OKIzlija je napisao/la:Evo da ti pojednostavim jer očigledno drugačije nećeš skontati, zaduženi ljudu u klubu rade na dovođenju pojačanja za sezonu 2016/2017, još nijedan igrač nije potpisao ali se neka imena vrte. Ta imena koja se vrte bi bila pojačanje u mnogo jačim ligama i klubovima nego što je naš Željo i ako samo jedan potpiše svi će imati razloga za slavlje. Neka su imena procurila među rajom a tebi niko nije kriv od nas što nisi bio prisutan na forumu kada se o njima diskutovalo . Do sada je ova moderacija na čelu sa administratorima bezbroj puta dokazala da smo neovisni i da nikome nismo prodali ni gu*icu ni obraz i od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
ChWilla je napisao/la:prevedi nam.
Ne smije vise suditi u ovoj godini - nakon ovoga
Igraci jedva da mogu vjerovati svojim ocima
Iskljucen 18 (!) utakmica
Ko je njen zastupnik, cuo sam da je Baljicchile je napisao/la:I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj
Sent from my Plavo Sokocalo
100% si upravu samo mi je krivo što ni ja nisam prespavao. Mirso na aparatimaHurmasica je napisao/la:Stvarno neki previše ozbiljno shvataju forum. Kada sam pročitao onu zajebanciju od sinoć, od Elegantovog čuvenog GS pa do pojačanja, tačno mi dan popravi. Neka i ozbiljne diskusije ali neka vala i zajebancije
Ja sam čuo da je @Minjore nek zastupnikcikazubo je napisao/la:Ko je njen zastupnik, cuo sam da je Baljicchile je napisao/la:I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj
Sent from my Plavo Sokocalo
Koje ba jednoumlje, što me provociraš ? Presaberi se i priznaj gdje si preletio pa se fino izvini.mula je napisao/la: Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Ako je ono što sam ja napisao bio napad, onda me liferuj
" od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen"- ovo si napisao na račun mog iznesenog stava. Ako sam član ovog foruma, onda imam pravo i na svoje mišljenje. To svoje mišljenje sam iznio bez ikakvih psovki,uvreda i svega lošeg. Nakon toga ti kažeš da je to napad i da će ova vrsta kritika biti strogo kažnjena?Izlija je napisao/la:Koje ba jednoumlje, što me provociraš ? Presaberi se i priznaj gdje si preletio pa se fino izvini.mula je napisao/la: Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Ako je ono što sam ja napisao bio napad, onda me liferuj
Dobar angazman kako god, samo nek nije HusarinaJaozinho22 je napisao/la:Ja sam čuo da je @Minjore nek zastupnikcikazubo je napisao/la:Ko je njen zastupnik, cuo sam da je Baljicchile je napisao/la:I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj
Sent from my Plavo Sokocalo![]()