Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 02, 2016 1:09 pm

Joj vi ko djeca
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
A ti ces nekom govoriti da neko nesto ne zasluzuje? Pogledaj malo oko sebe druze, ne bi nista imao da nije tih ljudi. I nisu admini, vec moderatori. ;)
i administrator. :)

Ako neko ima neku kritiku za forum ima temu predvidjena za to. Zezancija je bila u sitne sate i neka je. Bolje i to nego da se prica o Dadi Sadikovicu 500ti put.

E sada sto se tice transfera, na stranu zezanciju, ali ubleha da se pregovara sa vise igraca nije. i to vam je informacija iz prve ruke. Od tih vise igraca gledace se najbolje rjesenje. Dakle JEDAN igrac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kapiten
Kontakt:

irfo je napisao/la:Zar stvarno na forumima ocekujete nekakve pouzdane informacije? Ako hocete pouzdane informacije onda samo citajte zvanicnu web stranicu fudbalskog kluba Željezničar, forum nije za to, forum je za diskusiju, razmjenu misljenja, zezanciju i slicno. Forum ne treba uzimati za ozbiljno!!!
Nije da ih nije bilo u proslosti ... I to dosta njih.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:10 pm

mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Evo da ti pojednostavim jer očigledno drugačije nećeš skontati, zaduženi ljudu u klubu rade na dovođenju pojačanja za sezonu 2016/2017, još nijedan igrač nije potpisao ali se neka imena vrte. Ta imena koja se vrte bi bila pojačanje u mnogo jačim ligama i klubovima nego što je naš Željo i ako samo jedan potpiše svi će imati razloga za slavlje. Neka su imena procurila među rajom a tebi niko nije kriv od nas što nisi bio prisutan na forumu kada se o njima diskutovalo . Do sada je ova moderacija na čelu sa administratorima bezbroj puta dokazala da smo neovisni i da nikome nismo prodali ni gu*icu ni obraz i od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen.
イビチャ・オシム

sajo10
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:10 pm

slika

Brat na naslovnici svedski medija :klanjase2: :klanjase2: :rofl1: :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:11 pm

prevedi nam.
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:14 pm

Izlija je napisao/la:
Evo da ti pojednostavim jer očigledno drugačije nećeš skontati, zaduženi ljudu u klubu rade na dovođenju pojačanja za sezonu 2016/2017, još nijedan igrač nije potpisao ali se neka imena vrte. Ta imena koja se vrte bi bila pojačanje u mnogo jačim ligama i klubovima nego što je naš Željo i ako samo jedan potpiše svi će imati razloga za slavlje. Neka su imena procurila među rajom a tebi niko nije kriv od nas što nisi bio prisutan na forumu kada se o njima diskutovalo . Do sada je ova moderacija na čelu sa administratorima bezbroj puta dokazala da smo neovisni i da nikome nismo prodali ni gu*icu ni obraz i od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen.
Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Ako je ono što sam ja napisao bio napad, onda me liferuj
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:14 pm

Neće suditi više ove godine, Igrači nisu mogli vjerovati svojim očima, kažnjen sa 18 utakmica
イビチャ・オシム

sajo10
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:15 pm

ChWilla je napisao/la:prevedi nam.
Ne smije vise suditi u ovoj godini - nakon ovoga
Igraci jedva da mogu vjerovati svojim ocima
Iskljucen 18 (!) utakmica
:lol: :lol:

chile
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:16 pm

I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

cikazubo
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:22 pm

chile je napisao/la:I ko nas pojaca sinoc...Adrijana Kurtisaj

Ko je njen zastupnik, cuo sam da je Baljic :mrgreen:

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:23 pm

Stvarno neki previše ozbiljno shvataju forum. Kada sam pročitao onu zajebanciju od sinoć, od Elegantovog čuvenog GS pa do pojačanja, tačno mi dan popravi. Neka i ozbiljne diskusije ali neka vala i zajebancije :DD:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:28 pm

@1921.ba
Hoce li se nastaviti snimati onaj "Upitnik" ili ste prestali nakon sto odose svi s kojima ste snimali :mrgreen: ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Dr. Adzem
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:28 pm

Hurmasica je napisao/la:Stvarno neki previše ozbiljno shvataju forum. Kada sam pročitao onu zajebanciju od sinoć, od Elegantovog čuvenog GS pa do pojačanja, tačno mi dan popravi. Neka i ozbiljne diskusije ali neka vala i zajebancije :DD:
100% si upravu samo mi je krivo što ni ja nisam prespavao. Mirso na aparatima :rofl:
Cuva Bog Zelju svog!

Jaozinho22

uto avg 02, 2016 1:29 pm

cikazubo je napisao/la:

Ja sam čuo da je @Minjore nek zastupnik :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:33 pm

mula je napisao/la: Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Koje ba jednoumlje, što me provociraš ? Presaberi se i priznaj gdje si preletio pa se fino izvini.
イビチャ・オシム

barbarez
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:34 pm

Sto se tice ove prepirke izmedju forumasa @mula i moderacije ovog foruma, volio bih da se ne napadaju medjusobno. Jer momci koji su moderacija i mnogi drugi ovdije su veliki Zeljovci i rade super posao, a u drugu ruku potpuno razmijem ovo sto pise mula.
Raja se nalozi, u jednu ruku jedan od razloga odlaska i sa onog foruma su ublehe koje su se bacale. Jebiga mnogi dodju procitati sta vezano za Zelju, i onda 100 puta rade se iste stvari. Postoje dezurni forumasi koji vec mnogo puta rade isto. Onda cak i oni sto znaju pocnu zajebavat,i jebiga raja navikla da im vjeruje i onda se razocara Pojedincima dosadno i hajmo bit ludi malo lozit raju.
I onda se ljutite kad vas neko napdane.
I Boom i lozijone imale su svoje bitne momente. Sad bi svi da su pile87 sa Boomom, a svako bi da lozi i hajca raju. U cemu god se pretjeruje onda izgubi se draz.
Evo recimo sto se mene licno tice. U svemu se mogu zajebavat do sutra, ali kad su u pitanju dolasci igraca, iskreno me pravo nervira kad se neko sa tim zajebaje.
Ovo kazem generalno, ok znamo da se radi na dolascima, ali eto ja i jedne i druge molim da se razumiju.
Momci rade super posao, izdigli su zajedno sa nama jedan prosjecan forum , a postujete i da nekom nesta moze smetat. Ipak svi smo nasi. Pozz

ChWilla
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:39 pm

istina je ono kako je storm napisao, ima nekoliko kandidata od kojih će se najvjerovatnije potpisati jedan. ali još nije nijedan.
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:40 pm

Izlija je napisao/la:
mula je napisao/la: Poštujem sve to što si napisao, ali taj kraj ti nikako nije na mjestu(jednoumlje), znači vas niko ne smije kritkovati OK
Koje ba jednoumlje, što me provociraš ? Presaberi se i priznaj gdje si preletio pa se fino izvini.
" od sada će svaki napad na nas biti strogo kažnjen"- ovo si napisao na račun mog iznesenog stava. Ako sam član ovog foruma, onda imam pravo i na svoje mišljenje. To svoje mišljenje sam iznio bez ikakvih psovki,uvreda i svega lošeg. Nakon toga ti kažeš da je to napad i da će ova vrsta kritika biti strogo kažnjena?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 02, 2016 1:40 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Ja sam čuo da je @Minjore nek zastupnik :ganja: :ganja:
Dobar angazman kako god, samo nek nije Husarina :DD:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava