pa nije te niko furaonikson je napisao/la:*ebite se kolektivno, za ova furanja i boomove!
Edit by mod: bez psovki, makar malo zamaskiraj
Supeeer!
Očekujem sad deset stranica, a zašto sad, a zašto nije prije, a mogao je ostati, a bolji je od Bekrića, a koliko smo izgubili, a ko je odgovoran itd...mirzza je napisao/la:Dado ipak na posudbi.
teteac8684 je napisao/la:Mogao je ostati Dado, bolji je od Bekrića![]()
ma potpisat ce jedan od ovih da ga jebes1921.ba je napisao/la:nemojte se kasnije zaliti na depresiju i melanholiju kad ne potpisu ti sto ih prizivate
ma stići ćemo mi, ali Hajduk ne treba uzimati za referencu, znači pola države navija za njih i šta je njima 40000?irfo je napisao/la:hajduk 40 hiljada clanova mi ne mozemo do 5 stici
Irfo dovedi nam holandjanina pusti se hajdukairfo je napisao/la:hajduk 40 hiljada clanova mi ne mozemo do 5 stici
Nece holandjanin, ne moze se privic na nacin zivotafk1921 je napisao/la:Irfo dovedi nam holandjanina pusti se hajdukairfo je napisao/la:hajduk 40 hiljada clanova mi ne mozemo do 5 stici
Ode u FK Sarajevoirfo je napisao/la:Nece holandjanin, ne moze se privic na nacin zivotafk1921 je napisao/la:Irfo dovedi nam holandjanina pusti se hajdukairfo je napisao/la:hajduk 40 hiljada clanova mi ne mozemo do 5 stici,
Nego **** hajduk meni ce biti samo krivo ako stila fkt ode tamo, mogu podnijet da ode u izrael ili poljsku lupam, ali ako u susjedstvo ode, to ce da boli....