Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BHDragons
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 22, 2016 11:39 pm

storm_raider je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:http://sport1.ba/leksikon-premijer-lige-bih-i/
Ne znam je li iko već postavljao :lol:
Hahahaha, genijalno. Cekam nastavak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“Taj mali jeste strašan i najveći je talenat poslije rata u našem fudbalu, ali nema čiste papire. Zaboravite ga odmah”. :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Republika
Kontakt:

pon feb 22, 2016 11:42 pm

Sutra ide :D

storm_raider
Kontakt:

pon feb 22, 2016 11:43 pm

Republika je napisao/la:
Samo neka nastavi u ovom tonu, odlicno napisano. :rofl1: :rofl1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Republika
Kontakt:

pon feb 22, 2016 11:44 pm

Lakša su ova slova iza :D

exbabilon
Kontakt:

pon feb 22, 2016 11:58 pm

Zahirovic nema nekih administrativnih prepreka da igra od prve tekme za nas? U koliko je sutra trening?

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:13 am

5.

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DerekDuval
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:20 am

Zelim prije svega da se zahvalim forumasima djedovic01 i PipiDugaCarapa sto su me obavjestili za seobu na ovaj ovdje forum, ja iskreno
nisam ni znao za ovaj portal a kamo li za forum tako da vas ne bih nasao nikad. Hvala puno.Vidio sam poruke dan dva posle one frke tamo
no nikako da uhvatim vremena da se registrujem.Nadam se da me i vi ostali primate u drustvo.

Tamo na onom forumu sam pisao i molio za odgovor vezano za unaprijedjenje zvanicne stranice i nasih profila na drustvenim mrezama pa
sada necu o tome da ne postanem previse dosadan, naravno i dalje smatram da to mora puno bolje i profesionalnije i nadam se da ce tako
biti sto prije.Ako nekog interesuje moze naci tamo.

Mislim da je lijepo ovo sto se raja ponovo zainteresovala za Zelju i aBd u nedelju uz lijepo vrijeme trebala bi biti odlicna posjeta,
ali ja se jako bojim ove utakmice. U slucaju ne daj Boze nekog poraza, koji je budimo realni moguc,ponovo ce veliki broj
tih povratnika ili povremenih posjetioca stadiona i povrsnih poznavaoca fudbala poceti pljuvati na sve zivo i u dogledno vrijeme moze se
sve po pitanju posjete vratiti na pocetak.Ne znam kako rijesiti pitanje mentalnog sklopa takvih pojedinaca koji su vrlo vjesti nametnuti
svoje misljenje velikom broju ljudi,ali osjecam potrebu da nas sve upozorim da ce nedeljna utakmica bit sve samo ne lagna. Sta god da se
desi u nedelju po pitanju rezultata i igre sve je to normalno,ne treba padati na pricu kako Edis nije strucan kako nije dorastao izazovu
itd koje se vec sada mogu ponegdje cuti. To jednostavno nije istina,13 novih igraca nije malo. Edis nema carobni stapic, to ne postoji.
Oni jesu kvalitetni svi pojedinacno, ali da budu kvalitetan tim treba malo vise vremena. To nam treba biti na pameti uvijek kada nam nesto
ne bude izgledalo kako treba, a bice stvari koje ce zapinjati za oko sigurno, pa mozda i nekih neocekivanih rezultata. Ja licno cu biti
zadovoljan ako u maju budem mogao reci da kao ekipa izgledamo mnogo bolje i zrelije nego sto smo izgledali sad u nedelju, to ce mi biti
pokazatelj da se radi dobro,do tada ne treba donositi nikakav sud.Nametanje bilo kakvog imperativa kao sto je plasman u evropu ili osvjanje
kupa nije potrebno.Jer svi znamo koliko smo daleko od toga. Zato vas molim , kakav god rezultat bio i u nedelju i u maju nemojte prestajati
dolaziti na utakmice ,to se mora, to je nasa obaveza i zadatak bez obzira na sve.Za sve ostalo...ima ko ce da se brine

Osvrnuo bih se na nesto sto je ovdje pisao goodisonpark mislim, a to je prica o prekidima. Ja se stvarno ne sjecam kad smo dali bilo kakav
gol iz prekida.Zadnje sto mi pada na pamet Bajic prosle godine. Mislim da postoje razlozi za to. Neka me isprave ovi sto idu na treninge
ako grijesim. To je segment igre u fudbalu koji zahtjeva jako mnogo dodatnog onog samostalnog treniranja.A rezultati izvedbe nasih
slobodnjaka i kornera govore da se na to bas i ne obraca ili nije obracala paznja u predhodnoj polusezoni.
Pitali su jednom Sinisu Mihajlovica jos dok je igrao u Lacio u cemu je tajna tako dobrog izvodjenja prekida. Rekao je kako on Veron,Kieza i
Klaudio Lopez gotovo svaki dan ostaju iza treninga da vjezbaju slobodne udarce, onaj ko da najmanje golova placa veceru. Naravno Peruci je
uvijek bio najsretniji. Svi koji se sjecaju tih vremena znaju kako su svi oni pucali slobodne udarce.
Pa ako ko zna Bekrica nek ga nagovori da nafura Kramarica,Mailsona,Blagoju i Beganovica da se malo zezaju skupa sa Vedranom koji bi bio
najsretniji jer bi cesto imao besplatnu veceru. Mislim da Beganovic ima veliki potencijal da bude jedan od najboljih izvodjaca slobodnih
udaraca, samo treba da radi svaki dan.
Eto toliko izvinite sto opet bio preopsiran,nadam se da nisam previse dosadan. Pozdrav

fcz
Kontakt:

uto feb 23, 2016 12:31 am

slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

zeka_tm87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 1:00 am

tm8782 je napisao/la:Je li istina....istina je... :D

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
o kakvom se to sponzoru mahala???

baxuz87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:48 am

Ma kakva nasa liga. Zar neko jos to prati? :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 23, 2016 8:28 am

zeka_tm87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Je li istina....istina je... :D

o kakvom se to sponzoru mahala???
Ma prijatelju uvijek se mahalalo. Iskreno ne znam o kome se radi.
Republika je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Hahahaha, genijalno. Cekam nastavak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo neka nastavi u ovom tonu, odlicno napisano. :rofl1: :rofl1:
DerekDuval je napisao/la:Zelim prije svega da se zahvalim forumasima djedovic01 i PipiDugaCarapa sto su me obavjestili za seobu na ovaj ovdje forum, ja iskreno
nisam ni znao za ovaj portal a kamo li za forum tako da vas ne bih nasao nikad. Hvala puno.Vidio sam poruke dan dva posle one frke tamo
no nikako da uhvatim vremena da se registrujem.Nadam se da me i vi ostali primate u drustvo.

Tamo na onom forumu sam pisao i molio za odgovor vezano za unaprijedjenje zvanicne stranice i nasih profila na drustvenim mrezama pa
sada necu o tome da ne postanem previse dosadan, naravno i dalje smatram da to mora puno bolje i profesionalnije i nadam se da ce tako
biti sto prije.Ako nekog interesuje moze naci tamo.

Mislim da je lijepo ovo sto se raja ponovo zainteresovala za Zelju i aBd u nedelju uz lijepo vrijeme trebala bi biti odlicna posjeta,
ali ja se jako bojim ove utakmice. U slucaju ne daj Boze nekog poraza, koji je budimo realni moguc,ponovo ce veliki broj
tih povratnika ili povremenih posjetioca stadiona i povrsnih poznavaoca fudbala poceti pljuvati na sve zivo i u dogledno vrijeme moze se
sve po pitanju posjete vratiti na pocetak.Ne znam kako rijesiti pitanje mentalnog sklopa takvih pojedinaca koji su vrlo vjesti nametnuti
svoje misljenje velikom broju ljudi,ali osjecam potrebu da nas sve upozorim da ce nedeljna utakmica bit sve samo ne lagna. Sta god da se
desi u nedelju po pitanju rezultata i igre sve je to normalno,ne treba padati na pricu kako Edis nije strucan kako nije dorastao izazovu
itd koje se vec sada mogu ponegdje cuti. To jednostavno nije istina,13 novih igraca nije malo. Edis nema carobni stapic, to ne postoji.
Oni jesu kvalitetni svi pojedinacno, ali da budu kvalitetan tim treba malo vise vremena. To nam treba biti na pameti uvijek kada nam nesto
ne bude izgledalo kako treba, a bice stvari koje ce zapinjati za oko sigurno, pa mozda i nekih neocekivanih rezultata. Ja licno cu biti
zadovoljan ako u maju budem mogao reci da kao ekipa izgledamo mnogo bolje i zrelije nego sto smo izgledali sad u nedelju, to ce mi biti
pokazatelj da se radi dobro,do tada ne treba donositi nikakav sud.Nametanje bilo kakvog imperativa kao sto je plasman u evropu ili osvjanje
kupa nije potrebno.Jer svi znamo koliko smo daleko od toga. Zato vas molim , kakav god rezultat bio i u nedelju i u maju nemojte prestajati
dolaziti na utakmice ,to se mora, to je nasa obaveza i zadatak bez obzira na sve.Za sve ostalo...ima ko ce da se brine

Osvrnuo bih se na nesto sto je ovdje pisao goodisonpark mislim, a to je prica o prekidima. Ja se stvarno ne sjecam kad smo dali bilo kakav
gol iz prekida.Zadnje sto mi pada na pamet Bajic prosle godine. Mislim da postoje razlozi za to. Neka me isprave ovi sto idu na treninge
ako grijesim. To je segment igre u fudbalu koji zahtjeva jako mnogo dodatnog onog samostalnog treniranja.A rezultati izvedbe nasih
slobodnjaka i kornera govore da se na to bas i ne obraca ili nije obracala paznja u predhodnoj polusezoni.
Pitali su jednom Sinisu Mihajlovica jos dok je igrao u Lacio u cemu je tajna tako dobrog izvodjenja prekida. Rekao je kako on Veron,Kieza i
Klaudio Lopez gotovo svaki dan ostaju iza treninga da vjezbaju slobodne udarce, onaj ko da najmanje golova placa veceru. Naravno Peruci je
uvijek bio najsretniji. Svi koji se sjecaju tih vremena znaju kako su svi oni pucali slobodne udarce.
Pa ako ko zna Bekrica nek ga nagovori da nafura Kramarica,Mailsona,Blagoju i Beganovica da se malo zezaju skupa sa Vedranom koji bi bio
najsretniji jer bi cesto imao besplatnu veceru. Mislim da Beganovic ima veliki potencijal da bude jedan od najboljih izvodjaca slobodnih
udaraca, samo treba da radi svaki dan.
Eto toliko izvinite sto opet bio preopsiran,nadam se da nisam previse dosadan. Pozdrav

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SWRA_1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:02 am

Nije Siroki ni malo naivna ekipa, imaju odlican sastav. Pandza i Wagner su jos tu.

slika

U svakom slucaju veca zelja, brza igra, navijaci, veca pozrtvovanost, bi trebali dovesti do nase pobjede.

ChWilla
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:06 am

gdje će biti naivna i po čemu...
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:09 am

Sta mislite, hoce siroki igrati na kontre ili se nadigravati sa nama?
MIRZA RASCIC

Hadzijalagic
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:11 am

Siroki je uvjek igrao otvoreno na Grbavici tako da ce vjerovatno i u nedelju tako igrati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Virtu4L

uto feb 23, 2016 9:20 am

Siroki je jedina ekipa koja uvijek dodje na Grbavicu da pobijedi, tako ce biti i ovaj put.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

MATORI
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:25 am

Virtu4L je napisao/la:Siroki je jedina ekipa koja uvijek dodje na Grbavicu da pobijedi, tako ce biti i ovaj put.
Dođem i ja svaki dan na posao kontajući danas će plata, kad ono PRC :psujem:

nookey
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:27 am

Evo moje predviđanje tekme:

Široki jeste dobra ekipa, uvijek nas namuči i sve to stoji...
Međutim... Sad imamo ekipu koju nismo imali od rata ja mislim, suhi kvalitet... Vjerujte da ćemo ih razbiti, pogotovo ako se upuste u trku s nama jer sad imamo brza krila, odlične bekove, pokretljivog napadača, odlične veznjake, sijevaće sa svih strana, a još jedna vrlo bitna stvar je Sablja. Znači kako ih je nafurao protiv malenih tako će obzirom da su svi svjesni šta nam ova tekma znači ja mislim natjerati da krv propišaju, tako da, a možete me citirati u nedjelju :mrgreen: ja mislim da široki pada k'o prozor u dobro poznatom filmu...

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto feb 23, 2016 9:28 am

Hadzijalagic je napisao/la:Siroki je uvjek igrao otvoreno na Grbavici tako da ce vjerovatno i u nedelju tako igrati..
Neriješeno nikom ne znači ništa. Nas udaljava i od onako daleke Evrope kroz ligu, a njih od titule. Trebalo bi očekivati otvorenu igru pa ko koga. Jedino Musa može taktički povaliti Edisa u smislu da zna da mi moramo ići na pobjedu po svaku cijenu, pritisak publike itd. pa da nas sačekaju na neku kontru ili grešku. Mislim da ni Edis neće srljati nego će se barem prvo poluvrijeme pokušati pritisnuti protivnik i probati dođi do neke šanse, a šansi u 90 minuta uvijek ima. Ko bude spretniji i sretniji zabit će. Ja se samo nadam, a poznavajući Edisa i ne sumnjam da će naši izginuti kao na derbiju. Uz onakav pristup ne bi trebalo biti zime. Valjda uđe jedna pa tamam u 85 minuti, nema veze. Treba dati podršku svih 90 minuta pa šta bude.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u uto feb 23, 2016 9:32 am, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4L

uto feb 23, 2016 9:28 am

MATORI je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Siroki je jedina ekipa koja uvijek dodje na Grbavicu da pobijedi, tako ce biti i ovaj put.
Dođem i ja svaki dan na posao kontajući danas će plata, kad ono PRC :psujem:
?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava