uto feb 23, 2016 12:20 am
Zelim prije svega da se zahvalim forumasima djedovic01 i PipiDugaCarapa sto su me obavjestili za seobu na ovaj ovdje forum, ja iskreno
nisam ni znao za ovaj portal a kamo li za forum tako da vas ne bih nasao nikad. Hvala puno.Vidio sam poruke dan dva posle one frke tamo
no nikako da uhvatim vremena da se registrujem.Nadam se da me i vi ostali primate u drustvo.
Tamo na onom forumu sam pisao i molio za odgovor vezano za unaprijedjenje zvanicne stranice i nasih profila na drustvenim mrezama pa
sada necu o tome da ne postanem previse dosadan, naravno i dalje smatram da to mora puno bolje i profesionalnije i nadam se da ce tako
biti sto prije.Ako nekog interesuje moze naci tamo.
Mislim da je lijepo ovo sto se raja ponovo zainteresovala za Zelju i aBd u nedelju uz lijepo vrijeme trebala bi biti odlicna posjeta,
ali ja se jako bojim ove utakmice. U slucaju ne daj Boze nekog poraza, koji je budimo realni moguc,ponovo ce veliki broj
tih povratnika ili povremenih posjetioca stadiona i povrsnih poznavaoca fudbala poceti pljuvati na sve zivo i u dogledno vrijeme moze se
sve po pitanju posjete vratiti na pocetak.Ne znam kako rijesiti pitanje mentalnog sklopa takvih pojedinaca koji su vrlo vjesti nametnuti
svoje misljenje velikom broju ljudi,ali osjecam potrebu da nas sve upozorim da ce nedeljna utakmica bit sve samo ne lagna. Sta god da se
desi u nedelju po pitanju rezultata i igre sve je to normalno,ne treba padati na pricu kako Edis nije strucan kako nije dorastao izazovu
itd koje se vec sada mogu ponegdje cuti. To jednostavno nije istina,13 novih igraca nije malo. Edis nema carobni stapic, to ne postoji.
Oni jesu kvalitetni svi pojedinacno, ali da budu kvalitetan tim treba malo vise vremena. To nam treba biti na pameti uvijek kada nam nesto
ne bude izgledalo kako treba, a bice stvari koje ce zapinjati za oko sigurno, pa mozda i nekih neocekivanih rezultata. Ja licno cu biti
zadovoljan ako u maju budem mogao reci da kao ekipa izgledamo mnogo bolje i zrelije nego sto smo izgledali sad u nedelju, to ce mi biti
pokazatelj da se radi dobro,do tada ne treba donositi nikakav sud.Nametanje bilo kakvog imperativa kao sto je plasman u evropu ili osvjanje
kupa nije potrebno.Jer svi znamo koliko smo daleko od toga. Zato vas molim , kakav god rezultat bio i u nedelju i u maju nemojte prestajati
dolaziti na utakmice ,to se mora, to je nasa obaveza i zadatak bez obzira na sve.Za sve ostalo...ima ko ce da se brine
Osvrnuo bih se na nesto sto je ovdje pisao goodisonpark mislim, a to je prica o prekidima. Ja se stvarno ne sjecam kad smo dali bilo kakav
gol iz prekida.Zadnje sto mi pada na pamet Bajic prosle godine. Mislim da postoje razlozi za to. Neka me isprave ovi sto idu na treninge
ako grijesim. To je segment igre u fudbalu koji zahtjeva jako mnogo dodatnog onog samostalnog treniranja.A rezultati izvedbe nasih
slobodnjaka i kornera govore da se na to bas i ne obraca ili nije obracala paznja u predhodnoj polusezoni.
Pitali su jednom Sinisu Mihajlovica jos dok je igrao u Lacio u cemu je tajna tako dobrog izvodjenja prekida. Rekao je kako on Veron,Kieza i
Klaudio Lopez gotovo svaki dan ostaju iza treninga da vjezbaju slobodne udarce, onaj ko da najmanje golova placa veceru. Naravno Peruci je
uvijek bio najsretniji. Svi koji se sjecaju tih vremena znaju kako su svi oni pucali slobodne udarce.
Pa ako ko zna Bekrica nek ga nagovori da nafura Kramarica,Mailsona,Blagoju i Beganovica da se malo zezaju skupa sa Vedranom koji bi bio
najsretniji jer bi cesto imao besplatnu veceru. Mislim da Beganovic ima veliki potencijal da bude jedan od najboljih izvodjaca slobodnih
udaraca, samo treba da radi svaki dan.
Eto toliko izvinite sto opet bio preopsiran,nadam se da nisam previse dosadan. Pozdrav