Dobro smo prosli da vam ja kazem sa suspenzijama.
A sto se tice trenera ja bi Slovenca najprije
Prva tri kola a Jovan samo prvo! A da smo dobro prosli, bogme jesmo!Plava Porodica je napisao/la:Znači bez Vece prva četiri kola sljedeće sezone,bez Blagojevića prva dva kola,a ovi ostali opaljeni po džepu.
da po jednu su odslužili sad...Dominic je napisao/la:Prva tri kola a Jovan samo prvo! A da smo dobro prosli, bogme jesmo!Plava Porodica je napisao/la:Znači bez Vece prva četiri kola sljedeće sezone,bez Blagojevića prva dva kola,a ovi ostali opaljeni po džepu.
Smijesna kazna za Kjosevskog. Bekic hladno stocira Kosorica i dobi samo 2 utakmice suspenzije. Blagojevic udari jednom u stit policajca, i dobije 3 tekme suspenzije. Znaci da se isplati stocirati protivnicke igrace, dok policiju i zastitare treba zaobici ipak..LARS1921 je napisao/la:Kjosevski je dobio pet utakmica suspenzije, Blagojević tri, a Ivan Lendrić, Jadranko Bogičević i Dženis Beganović, koji su također učestvovali u incidentu novčano su kažnjeni.
haha
Treba se odmah zaliti da skinu koju utakmicu suspenzije i to je to.ChWilla je napisao/la:kako sam se nadala dobro sam se udala...
Sergejevic ja ne opravdavam Vedrana nit bilo kojeg igraca,osudio sam to i za mene je to sramotno ponasanje,samo kazem da bi savez trebao imati isti kriteriji prema svakom klubu..Imamo vise primjera gdje savez neke stiti a neke dere,sjeti se samo lakrdije s Jakupovicem,ljudi ga sutradan suspendovali,najbrza odluka u historiji saveza,a nijednog sudiju nisu spomenuli u tom kolu,znaci Jakupovic je problem ostali dobro sude,pa suspenduj ga onda do kraja zivota,meni ne smeta..Skakic dobio pohvalu kad je nas pokrao u sirokom,a sarajevo kad je ostetio dobio 7 tekmi..Zasto se kod nas ne moze desiti da neko ko nije u zapisniku da dodje pred gostujuce navijace, da provocira i da pljuje golmana ?sergejevic je napisao/la:Pa ovo je dobro ispalo, eto Vedran udario lika koji nije u zapsiniku, neka na tome nauci da ne udara nikoga, pa nece sutra udariti nekog ko jeste u zapisniku. Posebno je ovo vazno za Vedrana, Dzenisa, Dinu, Mujagica i ove mladje. Ne treba njima na ovakvim stvarima progledati kroz prste, neka se opamete i neka nauce preuzeti odgovornost za svoja djela. Jasno je da se ova situacija vjerovatno nece vise nikada ponovoviti, i da je rijetkost u sportu, mada je i na vecim nivoima bilo raznih lakrdija, ali kada se vec desilo treba malo pritisnuti ove momke i pokazati im da ono nije nacin na koji se rijesavaju stvari. Bolje ih ovako pripremiti nego da dodjes na prag nekog velikog rezultata i napravis glupost.
Nije Blagojevic udario u stit policajca,na njegovu srecu,vec zastitara.Brkoo je napisao/la:Smijesna kazna za Kjosevskog. Bekic hladno stocira Kosorica i dobi samo 2 utakmice suspenzije. Blagojevic udari jednom u stit policajca, i dobije 3 tekme suspenzije. Znaci da se isplati stocirati protivnicke igrace, dok policiju i zastitare treba zaobici ipak..LARS1921 je napisao/la:Kjosevski je dobio pet utakmica suspenzije, Blagojević tri, a Ivan Lendrić, Jadranko Bogičević i Dženis Beganović, koji su također učestvovali u incidentu novčano su kažnjeni.
haha
Veca i Blagojevic su propustili tekmu sa Rudarom ,da li se to racuna ili od tekme sa Slavijom se racunaju kazne?