Razapni šator i upali vatru, eto nas josPlava Porodica je napisao/la:Ja sam nacuo nesto, evo me pred kapijom Grbavice, kampujem dok ga moje oci ne vide, a onda me sele na kardiologiju.![]()

Razapni šator i upali vatru, eto nas josPlava Porodica je napisao/la:Ja sam nacuo nesto, evo me pred kapijom Grbavice, kampujem dok ga moje oci ne vide, a onda me sele na kardiologiju.![]()
Može bit a i ne mora.sajo10 je napisao/la:Jel to u pitanju najdrazi?? Ili neki drugi igrac?![]()
![]()
De trkni do Argelinija kupi 30 grama swisa i icy grapea,da je raspalimo dok dođe to pojačanjeLeon_Professional je napisao/la:Razapni šator i upali vatru, eto nas josPlava Porodica je napisao/la:Ja sam nacuo nesto, evo me pred kapijom Grbavice, kampujem dok ga moje oci ne vide, a onda me sele na kardiologiju.![]()
Ozbiljno sad, nemojte ložit raju više. Neće niko doćiPlava Porodica je napisao/la:Ja ne lozim majke mi eto, ali necu javno da pišem , koga zanima, bujrum u inbox.
@leone okuplja se raja. Bujrum, ponesite flašu stocka.
Elegant je napisao/la:Jedeš svakog igraca ako je GS u pitanju!
rodrigo87 je napisao/la:hahahahahahhahah to elegant brate nisi odavnoooo ahhahahha
NijeElegant je napisao/la:Jedeš svakog igraca ako je GS u pitanju!
Gasi mjesalicu, kupi kablove.Elegant je napisao/la:Jedeš svakog igraca ako je GS u pitanju!
Elegant je napisao/la:Jedeš svakog igraca ako je GS u pitanju!