Samo se ti zajebajigavran je napisao/la:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumModel1964 je napisao/la:DAJJJ BUMMMM

Nešto se događa
Kako kaže Ljigata
od izvora bliskih klubu.....

Ja necu nita dok zvanicna ne prozbori

Samo se ti zajebajigavran je napisao/la:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumModel1964 je napisao/la:DAJJJ BUMMMM
jesi li ti onaj sijedi likvrbanjusa je napisao/la:Samo da se osvrnem na psovace protiv Olimpica. Nakon opravdano ponistenog gola Lendrica pocele su psovke pomocnom sudiji. Taj pritisak je urodio plodom u par situacija kasnije. Ko je bio blizu jasno mu je.
P.S. Nisam ni znao da znam onoliko psovki
Nisam. Al znam na koga mislisgavran je napisao/la:jesi li ti onaj sijedi likvrbanjusa je napisao/la:Samo da se osvrnem na psovace protiv Olimpica. Nakon opravdano ponistenog gola Lendrica pocele su psovke pomocnom sudiji. Taj pritisak je urodio plodom u par situacija kasnije. Ko je bio blizu jasno mu je.
onaj sto izvali "amidju sebi napravio"vrbanjusa je napisao/la:Nisam. Al znam na koga mislisgavran je napisao/la:jesi li ti onaj sijedi likvrbanjusa je napisao/la:Samo da se osvrnem na psovace protiv Olimpica. Nakon opravdano ponistenog gola Lendrica pocele su psovke pomocnom sudiji. Taj pritisak je urodio plodom u par situacija kasnije. Ko je bio blizu jasno mu je.
Ma prica frajer 120 minuta od 90gavran je napisao/la:onaj sto izvali "amidju sebi napravio"vrbanjusa je napisao/la:Nisam. Al znam na koga mislisgavran je napisao/la:
jesi li ti onaj sijedi lik
Bio je Adis Hadžić,a sad je konačno provaljen...Adil Kulenovićgavran je napisao/la:jesi li ti onaj sijedi likvrbanjusa je napisao/la:Samo da se osvrnem na psovace protiv Olimpica. Nakon opravdano ponistenog gola Lendrica pocele su psovke pomocnom sudiji. Taj pritisak je urodio plodom u par situacija kasnije. Ko je bio blizu jasno mu je.
Fabrizio Ravaneli molim te...boccaccio je napisao/la:Bio je Adis Hadžić,a sad je konačno provaljen...Adil Kulenovićgavran je napisao/la:jesi li ti onaj sijedi likvrbanjusa je napisao/la:Samo da se osvrnem na psovace protiv Olimpica. Nakon opravdano ponistenog gola Lendrica pocele su psovke pomocnom sudiji. Taj pritisak je urodio plodom u par situacija kasnije. Ko je bio blizu jasno mu je.
storm_raider je napisao/la:Nesto se kuha...