LARS1921 je napisao/la:Bolje skupite pare i počnite se drogirat, čuj 66KM za majicu
Kao sto je bila ona superman majica samo sa Ž u sredinipile87 je napisao/la:Da su pametni u shopu uraditi nesto na onaj fol i necim sto ukazuje na Lendrica i Zelju. Islo bi ko halva.
Otkad ja brujim @tm8782 da bi bilo dobro da u shopu urade onu majicu : Zelje, pive i Lendrica Ive.. Ubili bi novac..pile87 je napisao/la:Da su pametni u shopu uraditi nesto na onaj fol i necim sto ukazuje na Lendrica i Zelju. Islo bi ko halva.
pile87 je napisao/la:Da su pametni u shopu uraditi nesto na onaj fol i necim sto ukazuje na Lendrica i Zelju. Islo bi ko halva.
Eisenbahner1921 je napisao/la:model i gavran na pripremama za istokKapiten je napisao/la:Neka dva-tri lika su konstantno jebavali uzu i siru familiju pomocnom ispred tribine na svaku odluku ( a vecina su bile ispravne odluke ).Hadzijalagic je napisao/la:Oj sudije i kurca![]()
A i onaj glavni je bio levat teski.. Bruku puta svirao nepostojece faule i par puta nije pustio prednost.. Onom sudiji do tribine se najvise pominjala porodica a covjek nije ni grijesio
Kako ima napacenih ljudi, nevjerovatno.
Takvi mi i trebaju.LARS1921 je napisao/la:Nema ti ovdje bate insajdera, sve nešto lažu i petljaju.
Auu, ovo je odlicno. Ne bude li u fan shopu, uradit cu ovu majicuTheSvenderMan je napisao/la:
Kad bi ovo napravili odma bi uzeo.
Ne moraju me cak ni pitati za copyright![]()
Hoces .psd file?Omar500 je napisao/la:Auu, ovo je odlicno. Ne bude li u fan shopu, uradit cu ovu majicuTheSvenderMan je napisao/la:
![]()
Ima jedan frajer Slava, radi solidno majice, nije neki ekstra kvalitet, ali je mnogo bolje nego u Skenderiji
Moze drug, salji. HvalaTheSvenderMan je napisao/la:Hoces .psd file?Omar500 je napisao/la:Auu, ovo je odlicno. Ne bude li u fan shopu, uradit cu ovu majicuTheSvenderMan je napisao/la:
![]()
Ima jedan frajer Slava, radi solidno majice, nije neki ekstra kvalitet, ali je mnogo bolje nego u Skenderiji
https://mega.nz/#!LFZH3b5b!4J1W5tHIVwoJ ... B7aPi3fIYoOmar500 je napisao/la:Moze drug, salji. HvalaTheSvenderMan je napisao/la:Hoces .psd file?Omar500 je napisao/la: Auu, ovo je odlicno. Ne bude li u fan shopu, uradit cu ovu majicu![]()