Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 3:55 pm

Cuva Bog Zelju svog!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 3:56 pm

Grbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
Niko sretniji od mene ako Bekric bude nas najbolji igrac.. Meni je on uvijek bio drag i fakat nemam nista protiv njega ali obrati paznju na njegovo kretanje bez lopte i uporedi sa Blagojevicem ili Ugljesom.. Bekric se malo krije od lopte u zadnje vrijeme i ima u 90% slucajeva potez-dva viska kada je lopta u njegovom posjedu.. Ja znam da se on trudi i da ima najbolje namjere ali mi se cini da on nije za ovog sistema igre.. Opet, ponavljam, niko sretniji od mene ako me demantuje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kb80
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:01 pm

avlami97 je napisao/la:Protiv Sarajeva odigramo cijelu nutakmicu sa 10 igrača, jer Husić kao da nije ni igrao onih 28 minuta. U sredini i to više povučeni sami Uglješa i Bekrić. Odigramo 1:1. I onda neko dođe i čapri o Bekriću - eto on najgori, a npr. Lendrić protiv pitara je imao najmanje 10 izgubljenih lopti. Ni jednom nije prošao po lijevoj strani. Lendra je izbacio u kontru igrača Olimpika, kada je pokušao spasiti aut. Bokačini odlutao u sredinu i Šećer nije na vrijeme zatvorio i tako nam Olimpik napravi jedinu pravu šansu, a Aco sporo reguje (frajer se oklizno).

Je li mislite da su Bokačinija, Lendru, Acu, Šećera sada treba napadati zbog grešaka, kao što se napada bekrijin pokušaj loba. Na kraju krajeva i Pozder je pokušao lobovati golmana Olimpika i nije uspio.
Bekrić je bio među boljim igračima protiv pitara i sasvim solidan protiv lošeg Olimpika.
svaka cast, bas tako ...
ako mozete, a mozete pustite covjeka da pokaze pod novim ss sta moze, jer Kole kaze da mu nije bitno ko je, koliko god ima, samo mu je bitno da je spreman za utakmicu...
ovo je imam osjecaj samo nastavak negodovanja za njegovu igru iz prosle sezone :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:04 pm

ma svašta tu ima. ali prije svega očekivanja. raja njega veže za šampionsku igru, i doveden je da bude vođa. od ovih koji nemaju to breme i manje djeluje kao više, a od njega više kao manje...
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:09 pm

Kako smo samo jaki kad nam je Bekrić najlošiji. :shisha:
1987

hardwell
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:11 pm

Čovjek ima 32 godine i opet trči jednako dobro kao i ostali igrači. Nikome ne uzima mjesto kao što je bio slučaj dok je ekipu vodio Mulalić kada je Bekrić morao igrati. Ulazi kao back up u vezni red, može igrati i centarfora, možemo ga zavaliti i na krilo. Može riješiti utakmicu u jednom potezu i kao takav je najbolji igrač koji će u našoj ligi sjediti na klupi i ulaziti po potrebi :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

mula
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:14 pm

Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ne znam zasto neko od njega ocekuje da bude taj vođa, ta desetka, taj igrač poteza. Pa on i prije kada je igrao nije bio toliko zapazen,čak šta više znao je biti i na klupi. I tada kad je bio u najboljim godinama i kada je bio skoro pa i na vrhuncu karijere nije se to toliko očekivalo, a sada očekujemo kada je jedan od najstarijih u ekipi.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

hardwell
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:16 pm

mula je napisao/la:Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ne znam zasto neko od njega ocekuje da bude taj vođa, ta desetka, taj igrač poteza. Pa on i prije kada je igrao nije bio toliko zapazen,čak šta više znao je biti i na klupi. I tada kad je bio u najboljim godinama i kada je bio skoro pa i na vrhuncu karijere nije se to toliko očekivalo, a sada očekujemo kada je jedan od najstarijih u ekipi.
Faik, Željo je srednjoprosječna ekipa? :rofl1: :rofl: :roll:

pile87
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:18 pm

Nista se ne mjenja preko noci pa ni taj Bekric ni igra ekipe za sve postoje preduslovi i za dobro i za lose. Meni je taj Bekric zadnju tekmu izgledao solidno ni vise ni manje od toga. Za nesto vise treba dobar i pravilan trening pa da se iz toga razvije nesto sto mi cesto zovemo igrom. Za sada se moze pricati o naznakama necega bilo dobro ili lose ali jednostavno za sve treba vrijeme. Taj period je najbolje i najlakse pregrmiti podrskom i dobrom posjetom tako je lakse do zajednickog cilja. Ja licno ovu ekipu kao i trenera vidim kao jako perspektivne i jedva cekam da vidim.u sta se.mogu razviti. Definitvno nam.treba rjesenje za lijevu stranu za pocetak i nastaviti sa radom na ekipi kao sto je bio slucaj i do sad. Svi oni koji ovo prije svate bice im lakse proci kroz ovaj period. Nema.mjesta kritici sad sad je na.prvom mjestu podrska i to bezrezervna svima od prvog do zadnjeg.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

mula
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:21 pm

hardwell je napisao/la:
mula je napisao/la:Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ako si pročitao cijeli text trebao si vidjeti da sam rekao za prošlu sezonu. Ako u prošloj sezoni nismo bili srednjoprosječni ,onda me demantuj.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

hardwell
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:27 pm

mula je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
Ako si pročitao cijeli text trebao si vidjeti da sam rekao za prošlu sezonu. Ako u prošloj sezoni nismo bili srednjoprosječni ,onda me demantuj.
Šalim se ja za ovo iznad. Realno, igrom i strukom smo bili prosjek iako smo imali igrački kadar za prvo ili drugo mjesto.

FaraonTM
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:32 pm

I meni je Bekrić protiv Olimpika odigrao dobro osim što je trebao zabiti gol iz one jedne situacije al' helem to se može desiti svakome.

Ja sam ga kritikovao skoro čitavu prošlu polusezonu a bome i nakon zadnjeg derbija gdje me nije oduševio. Ono što mu se ne može osporiti je da se trudi i da trči jer vidi se da on ima želju al' jednostavno kad primi loptu tad se gubi ili uprska sa dodavanjem (što nije bio slučaj protiv Olimpika jer je par puta odlično gurnuo loptu za Stevanovića i ostale) ili mu oduzmu loptu, sa loptom djeluje nekako tromo, sporo i nezainteresovano a bez lopte je on meni poprilično dobar.

Ali problem je što Bekrić nije doveden da bude trkač (naravno da je to poželjno) nego da bude neko ko će dati onaj zadnji pas ili jednim potezom riješiti utakmicu al' on to ipak ne radi. I ovdje je prvenstveno riječ o prošloj polusezoni, ove sezone on ima neku novu ulogu u veznom redu koju mu je dao Kostić i vidjet ćemo kako će to funkcionisati, protiv kona nije bilo baš dobro, protiv Olimpika je bilo bolje i ipak treba sačekati još koju utakmicu pa davati neki konačni sud.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

exbabilon
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:48 pm

Na Vogosci snimak Zeljo-Borac 4:2 kad je bilo, evo upravo Bekric dao gol za 2:0. Hejteri na aparatima haha

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:51 pm

exbabilon je napisao/la:Na Vogosci snimak Zeljo-Borac 4:2 kad je bilo, evo upravo Bekric dao gol za 2:0. Hejteri na aparatima haha
Jel ga on tad ožiz slobodnjaka zabio. E svi od njega očekuju igre koje je tad pružao.
Cuva Bog Zelju svog!

exbabilon
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:54 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Na Vogosci snimak Zeljo-Borac 4:2 kad je bilo, evo upravo Bekric dao gol za 2:0. Hejteri na aparatima haha
Jel ga on tad ožiz slobodnjaka zabio. E svi od njega očekuju igre koje je tad pružao.
Ovaj go je bio glavom na asistenciju Bucana, al igra dobro, razlika u odnosu na ovo sto gledamo danas je drasticna.

Okolele
Kontakt:

pon avg 01, 2016 4:58 pm

Ma Bekrić samo da malo brze reauguje u nekim situacijama i bio bi najvece pojacanje..Evo npr sad protiv Olimpica ona akcija,prvo imao je mogucnost da odmah iz prve osuta nije,onda kad je vec smirio loptu opet je imao vremena da uputi odlican sut prema gol on je uradio sta je uradio i pored toga imao je jos jednu opciju u tom trenutku a to je Stevanovič koji se bio dobro otvorio..Samo da se brze oslobadja lopte u pojedinim trenutcima i to bi bilo to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:02 pm

aaaaa zabi ga Lazoooo :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:04 pm

Roland Lamah! Ajde Miskeee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:04 pm

Realno, idealno je da Bekrić igra 30 zadnjih minuta. Uvijek može povući loptu i stvoriti višak. Osim toga neugodan je za čuvati, pogotovo kada su protivnički igrači već umorni, a on svjež. I Bekrić je sasvim ok odigrao tekmu protiv OlimpiCa.

fk1921

pon avg 01, 2016 5:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:Roland Lamah! Ajde Miskeee
Eh kad bi on dosao...pun pogodak :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava