Niko sretniji od mene ako Bekric bude nas najbolji igrac.. Meni je on uvijek bio drag i fakat nemam nista protiv njega ali obrati paznju na njegovo kretanje bez lopte i uporedi sa Blagojevicem ili Ugljesom.. Bekric se malo krije od lopte u zadnje vrijeme i ima u 90% slucajeva potez-dva viska kada je lopta u njegovom posjedu.. Ja znam da se on trudi i da ima najbolje namjere ali mi se cini da on nije za ovog sistema igre.. Opet, ponavljam, niko sretniji od mene ako me demantuje..Grbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
svaka cast, bas tako ...avlami97 je napisao/la:Protiv Sarajeva odigramo cijelu nutakmicu sa 10 igrača, jer Husić kao da nije ni igrao onih 28 minuta. U sredini i to više povučeni sami Uglješa i Bekrić. Odigramo 1:1. I onda neko dođe i čapri o Bekriću - eto on najgori, a npr. Lendrić protiv pitara je imao najmanje 10 izgubljenih lopti. Ni jednom nije prošao po lijevoj strani. Lendra je izbacio u kontru igrača Olimpika, kada je pokušao spasiti aut. Bokačini odlutao u sredinu i Šećer nije na vrijeme zatvorio i tako nam Olimpik napravi jedinu pravu šansu, a Aco sporo reguje (frajer se oklizno).
Je li mislite da su Bokačinija, Lendru, Acu, Šećera sada treba napadati zbog grešaka, kao što se napada bekrijin pokušaj loba. Na kraju krajeva i Pozder je pokušao lobovati golmana Olimpika i nije uspio.
Bekrić je bio među boljim igračima protiv pitara i sasvim solidan protiv lošeg Olimpika.
Faik, Željo je srednjoprosječna ekipa?mula je napisao/la:Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ne znam zasto neko od njega ocekuje da bude taj vođa, ta desetka, taj igrač poteza. Pa on i prije kada je igrao nije bio toliko zapazen,čak šta više znao je biti i na klupi. I tada kad je bio u najboljim godinama i kada je bio skoro pa i na vrhuncu karijere nije se to toliko očekivalo, a sada očekujemo kada je jedan od najstarijih u ekipi.
Ako si pročitao cijeli text trebao si vidjeti da sam rekao za prošlu sezonu. Ako u prošloj sezoni nismo bili srednjoprosječni ,onda me demantuj.hardwell je napisao/la:Faik, Željo je srednjoprosječna ekipa?mula je napisao/la:Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ne znam zasto neko od njega ocekuje da bude taj vođa, ta desetka, taj igrač poteza. Pa on i prije kada je igrao nije bio toliko zapazen,čak šta više znao je biti i na klupi. I tada kad je bio u najboljim godinama i kada je bio skoro pa i na vrhuncu karijere nije se to toliko očekivalo, a sada očekujemo kada je jedan od najstarijih u ekipi.![]()
![]()
Šalim se ja za ovo iznad. Realno, igrom i strukom smo bili prosjek iako smo imali igrački kadar za prvo ili drugo mjesto.mula je napisao/la:Ako si pročitao cijeli text trebao si vidjeti da sam rekao za prošlu sezonu. Ako u prošloj sezoni nismo bili srednjoprosječni ,onda me demantuj.hardwell je napisao/la:Faik, Željo je srednjoprosječna ekipa?mula je napisao/la:Sto se tice Bekrića, čovjek ne zasluzuje da bude predmet sprdanja ili ismijavanja. On je pravo ogledalo ekipe, kakva je ekipa takav je i on, znaci srednjoprosječan igrač(ovo se ponajvise odnosi na njegove igre u prosloj sezoni). Ne vidim razlog zasto samo njega kritikovati i zasto samo od njega traziti da pokaze nesto, a od ostalih traziti manje. On je samo jedan igrac od ukupno 11 i mislim da svaki igrac treba da ponese na ledima teret koji mu se stavlja i svaki igrac treba da bude voda ekipe od golmana do napadaca. Naravno ima prednosti i nedostatke, ali čovjek nije najlošiji u ekipi pa da mora biti tema konstntnih alaliza i kritika.
Ne znam zasto neko od njega ocekuje da bude taj vođa, ta desetka, taj igrač poteza. Pa on i prije kada je igrao nije bio toliko zapazen,čak šta više znao je biti i na klupi. I tada kad je bio u najboljim godinama i kada je bio skoro pa i na vrhuncu karijere nije se to toliko očekivalo, a sada očekujemo kada je jedan od najstarijih u ekipi.![]()
![]()
Jel ga on tad ožiz slobodnjaka zabio. E svi od njega očekuju igre koje je tad pružao.exbabilon je napisao/la:Na Vogosci snimak Zeljo-Borac 4:2 kad je bilo, evo upravo Bekric dao gol za 2:0. Hejteri na aparatima haha
Ovaj go je bio glavom na asistenciju Bucana, al igra dobro, razlika u odnosu na ovo sto gledamo danas je drasticna.Dr. Kostic je napisao/la:Jel ga on tad ožiz slobodnjaka zabio. E svi od njega očekuju igre koje je tad pružao.exbabilon je napisao/la:Na Vogosci snimak Zeljo-Borac 4:2 kad je bilo, evo upravo Bekric dao gol za 2:0. Hejteri na aparatima haha
Eh kad bi on dosao...pun pogodakPlava Porodica je napisao/la:Roland Lamah! Ajde Miskeee