Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 3:00 pm

Ma pretjeruje se i oko Bekrića, podobro se pretjeruje...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LAPAZ
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:01 pm

teteac8684 je napisao/la:Igrat će kao i svaki drugi igrač, kada bude potreban...Bez obzira šta mi pisali, neće Kostić sebi u stomak skakati...Da je u nekoj formi i nije...Da ga, opet, treba ovoliko na zub uzimati ne treba ni to...
Tacno tako....sreca pa imamo igraca za rotiranje....ne ide...na klupu....i tako sve ....

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:03 pm

Vala vi kad se nakačite jednog igrača ne popuštate narednih 20 stranica. Ima Bekrić loših trenutaka i to stoji kao što ih ima i svaki igrač nekada, ali sada narednih 20 stranica trabunjati o tome nema smisla.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon avg 01, 2016 3:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

pon avg 01, 2016 3:04 pm

Grbavica je napisao/la:Ma pretjeruje se i oko Bekrića, podobro se pretjeruje...
Antitalenti
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

exbabilon
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:05 pm

Cekamo lijevo krilo, hajde Miskeee!

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:08 pm

rodrigo87 je napisao/la:Brate kako ga mozes braniti molim te mi reci... ?
ne branim nego mi zao momka kao ljudskog bica koliko se to u detalje ide..pa da je savrsen ne bi igrao kod nas..
i kad mi svi ovi a i ti budete skenirali pro licencu onda cu da kazem okej upravu ste..do tad mi nece biti jasno kako se neko nas moze toliko mrziti..

fk1921

pon avg 01, 2016 3:08 pm

exbabilon je napisao/la:Cekamo lijevo krilo, hajde Miskeee!
Opusteno, nidje nije zurba sad nakon skandala sa Hervasom :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:10 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
ne branim nego mi zao momka kao ljudskog bica koliko se to u detalje ide..pa da je savrsen ne bi igrao kod nas..
i kad mi svi ovi a i ti budete skenirali pro licencu onda cu da kazem okej upravu ste..do tad mi nece biti jasno kako se neko nas moze toliko mrziti..
Ama nemoj me shvatiti pogresno. Od svih igraca koji su dosli u zadnja dva prelazna roka, ja sam se bas najvise obradovao Bekriji, jer svi znamo koliko nam je donio srece. I ne mozes reci da je opravdao ocekivanja, a svi znamo da moze bolje. Tako da ne vidim razlog zasto se ne bi kritikovao. Svi zelimo bar dio onog starog Bekrije.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:11 pm

fk1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Cekamo lijevo krilo, hajde Miskeee!
Opusteno, nidje nije zurba sad nakon skandala sa Hervasom :)
Ja mislim da gore od toga ne moze biti. U ugovoru se zastiti od slicnih neugodnosti, ali valjalo bi malo zagrijati atmosferu i ojacati ekipu nekim solidnim igracem na toj poziciji.

Grbavica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:13 pm

Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:15 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Ama nemoj me shvatiti pogresno. Od svih igraca koji su dosli u zadnja dva prelazna roka, ja sam se bas najvise obradovao Bekriji, jer svi znamo koliko nam je donio srece. I ne mozes reci da je opravdao ocekivanja, a svi znamo da moze bolje. Tako da ne vidim razlog zasto se ne bi kritikovao. Svi zelimo bar dio onog starog Bekrije.
ma znam ja to sve drug, i sve mi je jasno, ali ocigledno smo svi mi ocekivali puno i previse pa sada imamo lose misljenje..
ne znam samo kako ljudi nisu realni i recimo iz ove dvije utakmice ocekivao sam da se oplete po kosoricu koji je bio amater al eto tako je kako je..problem ekipe i pobjede od samo 2 0 i 4 osvojena boda je taj lob udarac :)

fk1921

pon avg 01, 2016 3:15 pm

Grbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
+1, sasvim normalno odigrao protiv Olimpika
04.03.2015

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:16 pm

fk1921 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
+1, sasvim normalno odigrao protiv Olimpika
:palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:19 pm

eno izađe ovaj "naš" udija i na goal.com-u, interesantan im hhhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

avlami97
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:31 pm

Protiv Sarajeva odigramo cijelu nutakmicu sa 10 igrača, jer Husić kao da nije ni igrao onih 28 minuta. U sredini i to više povučeni sami Uglješa i Bekrić. Odigramo 1:1. I onda neko dođe i čapri o Bekriću - eto on najgori, a npr. Lendrić protiv pitara je imao najmanje 10 izgubljenih lopti. Ni jednom nije prošao po lijevoj strani. Lendra je izbacio u kontru igrača Olimpika, kada je pokušao spasiti aut. Bokačini odlutao u sredinu i Šećer nije na vrijeme zatvorio i tako nam Olimpik napravi jedinu pravu šansu, a Aco sporo reguje (frajer se oklizno).

Je li mislite da su Bokačinija, Lendru, Acu, Šećera sada treba napadati zbog grešaka, kao što se napada bekrijin pokušaj loba. Na kraju krajeva i Pozder je pokušao lobovati golmana Olimpika i nije uspio.
Bekrić je bio među boljim igračima protiv pitara i sasvim solidan protiv lošeg Olimpika.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:42 pm

slika

Hvala, dovidjenja i prijatno! Dajte odmah titulu :titula: :titula: :titula:

Realno svjedoci smo kako su se prosle godine prosipali bodovi, tako ce i ove godine biti. Tesko ce biti, al mislim da mozemo.

krajisnik87
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:44 pm

Svi smo cekali da Bekric "proradi" da bude medju najboljima igracima u ekipi.On bas nije ispunio ocekivanja i to stoji.Ali Bekric nije ni odron pa da sad pisemo 20 stranica kako je Bekric ovo,kako je ono,pokusava lobovati a ne moze...Eh da je on zabio taj gol i lobovo golmana mi bi sad njega stavljali u zvijezde,najavljivali neka karanja protivnika.Ne bi ni Stilica prizivali.Bekric se trudi i i to niko ne moze osporiti,ako ne bude za prve postave nece je ni igrati sigurno.Ima Kostic,Lesnik nezz ni ja ko vise a ovde sve veci strucnjaci od njih.Pustite se vise i Bekrica i drugi,smirite se malo volio bi i on da je onaj stari ali jbg tako je kako je.

Nego imal kakav boom na vidiku ?
Zadnja izmjena: krajisnik87, dana/u pon avg 01, 2016 3:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:46 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Cuva Bog Zelju svog!

chile
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:48 pm

Ne kontam to cekanje igraca i do kad je taj yebeni prelazni rok.
Prvenstvo se uveliko igra i ozbiljna ekipa ne dovodi igrace u toku istog.
Valjda za to sluze pauze i prelazni rokovi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Velahalve
Kontakt:

pon avg 01, 2016 3:52 pm

chile je napisao/la:Ne kontam to cekanje igraca i do kad je taj yebeni prelazni rok.
Prvenstvo se uveliko igra i ozbiljna ekipa ne dovodi igrace u toku istog.
Valjda za to sluze pauze i prelazni rokovi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Sad se samo dovode provjereni igrači :DD:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava