Tacno tako....sreca pa imamo igraca za rotiranje....ne ide...na klupu....i tako sve ....teteac8684 je napisao/la:Igrat će kao i svaki drugi igrač, kada bude potreban...Bez obzira šta mi pisali, neće Kostić sebi u stomak skakati...Da je u nekoj formi i nije...Da ga, opet, treba ovoliko na zub uzimati ne treba ni to...
AntitalentiGrbavica je napisao/la:Ma pretjeruje se i oko Bekrića, podobro se pretjeruje...
ne branim nego mi zao momka kao ljudskog bica koliko se to u detalje ide..pa da je savrsen ne bi igrao kod nas..rodrigo87 je napisao/la:Brate kako ga mozes braniti molim te mi reci... ?
Opusteno, nidje nije zurba sad nakon skandala sa Hervasomexbabilon je napisao/la:Cekamo lijevo krilo, hajde Miskeee!
Ama nemoj me shvatiti pogresno. Od svih igraca koji su dosli u zadnja dva prelazna roka, ja sam se bas najvise obradovao Bekriji, jer svi znamo koliko nam je donio srece. I ne mozes reci da je opravdao ocekivanja, a svi znamo da moze bolje. Tako da ne vidim razlog zasto se ne bi kritikovao. Svi zelimo bar dio onog starog Bekrije.pintol_TM87 je napisao/la:ne branim nego mi zao momka kao ljudskog bica koliko se to u detalje ide..pa da je savrsen ne bi igrao kod nas..rodrigo87 je napisao/la:Brate kako ga mozes braniti molim te mi reci... ?
i kad mi svi ovi a i ti budete skenirali pro licencu onda cu da kazem okej upravu ste..do tad mi nece biti jasno kako se neko nas moze toliko mrziti..
Ja mislim da gore od toga ne moze biti. U ugovoru se zastiti od slicnih neugodnosti, ali valjalo bi malo zagrijati atmosferu i ojacati ekipu nekim solidnim igracem na toj poziciji.fk1921 je napisao/la:Opusteno, nidje nije zurba sad nakon skandala sa Hervasomexbabilon je napisao/la:Cekamo lijevo krilo, hajde Miskeee!
ma znam ja to sve drug, i sve mi je jasno, ali ocigledno smo svi mi ocekivali puno i previse pa sada imamo lose misljenje..rodrigo87 je napisao/la:Ama nemoj me shvatiti pogresno. Od svih igraca koji su dosli u zadnja dva prelazna roka, ja sam se bas najvise obradovao Bekriji, jer svi znamo koliko nam je donio srece. I ne mozes reci da je opravdao ocekivanja, a svi znamo da moze bolje. Tako da ne vidim razlog zasto se ne bi kritikovao. Svi zelimo bar dio onog starog Bekrije.pintol_TM87 je napisao/la:ne branim nego mi zao momka kao ljudskog bica koliko se to u detalje ide..pa da je savrsen ne bi igrao kod nas..rodrigo87 je napisao/la:Brate kako ga mozes braniti molim te mi reci... ?
i kad mi svi ovi a i ti budete skenirali pro licencu onda cu da kazem okej upravu ste..do tad mi nece biti jasno kako se neko nas moze toliko mrziti..
+1, sasvim normalno odigrao protiv OlimpikaGrbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
fk1921 je napisao/la:+1, sasvim normalno odigrao protiv OlimpikaGrbavica je napisao/la:Ako je kritika reći da je bezobrazluk i šta sve ne što je momak pokušao lobovati golmana i nije uspio onda ja ne znam stvarno. Ako je to razlog da se napiše 10 stranica o Bekriću onda smo mi zglajzali opasno. Ok, bilo je boljih rješenja i sve to, ali da je Bekrić toliko loše odigrao nije, čak po meni je bio na zadovoljavajućem nivou.
Sad se samo dovode provjereni igračichile je napisao/la:Ne kontam to cekanje igraca i do kad je taj yebeni prelazni rok.
Prvenstvo se uveliko igra i ozbiljna ekipa ne dovodi igrace u toku istog.
Valjda za to sluze pauze i prelazni rokovi.
Sent from my Plavo Sokocalo