Bravo!Izlija je napisao/la:Ono je sudija na zadatku i boli njega briga za kaznu jer je dobio u džep više nego što bi zaradio da je sudio svaku utakmicu do kraja. Ono nema izgovora i da je dato onom malcu koji lopte dodaje da maše nebi ono mahao, nije džaba skinuto 8 sudija sa liste pod izgovorom loše forme. Sunce nemože biti izgovor jer mu nije išlo direktno u oči već sa strane i imao je dobar pogled na teren, namjerno se loše pozicionirao i nije pratio zadnju liniju odbrane, ovaj je samo glup pa je ofirno svirao a da je neki sudija bio pametniji na njegovom mjestu mogao nas je osakatiti na jako ružan način i nebi se imali prava žaliti. U dva kola koja su odigrana sudije su napravile 30-ak velikih greški i već sada se dovodi u pitanje regularnost takmičenja a po nekim naznakama ovo je ništa šta nas čeka a sve pod izgovorom da se progura balkanska liga, živi bili pa vidjeli.
Upravo tako, ne mogu da skontam ove sto govore : ne zna. Nema ne zna, on je skolovan sudija sa uefa licencom koji je stotine sati proveo uceci o tom poslu i nema toga ne zna. Nije on neki boćar kojeg su pokupili sa ulice da sudi, ovo je po direktivi bilo ocigledno.tm8782 je napisao/la:Bravo!Izlija je napisao/la:Ono je sudija na zadatku i boli njega briga za kaznu jer je dobio u džep više nego što bi zaradio da je sudio svaku utakmicu do kraja. Ono nema izgovora i da je dato onom malcu koji lopte dodaje da maše nebi ono mahao, nije džaba skinuto 8 sudija sa liste pod izgovorom loše forme. Sunce nemože biti izgovor jer mu nije išlo direktno u oči već sa strane i imao je dobar pogled na teren, namjerno se loše pozicionirao i nije pratio zadnju liniju odbrane, ovaj je samo glup pa je ofirno svirao a da je neki sudija bio pametniji na njegovom mjestu mogao nas je osakatiti na jako ružan način i nebi se imali prava žaliti. U dva kola koja su odigrana sudije su napravile 30-ak velikih greški i već sada se dovodi u pitanje regularnost takmičenja a po nekim naznakama ovo je ništa šta nas čeka a sve pod izgovorom da se progura balkanska liga, živi bili pa vidjeli.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Fakat kad je sve ono svirao,mogao je i ono ponistiti pod izgovorom da su oni smetali golamanu haha..Sreca pa smo dobili,haos bi bio..tm8782 je napisao/la:Ono je zalosno. Sinoc gledam pregled i dovoljna mi je izjava bila onog celavog. Koji uvijek brani sudije,kaze da su ono neshvatljive greske. Mene samo cudi da nije ponistio gol Boccaccinija. Ali fkt...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Eh moj prijatelju. Nekad je bolje da ne znam neke stvari, vjeruj mi.exbabilon je napisao/la:Ma ja mislim da kad je sudija na zadatku da nekog osteti, on to radi u situacijama kao Lendricev go Celiku.. sve sto je oko linije ofsajda on ce dici zastavicu, sve u pola metra-metar je ofsajd. Eh, ima li logike da sudija kod rezultata 2:0 namjerno steti nase i to u situacijama od 3-4-5 metara, ne znam.. ja ipak mislim da on veze nema...evo ostetio nas i je, ali nije nikakav cilj ostvario.. 3 boda su svejedno nasa..a on ostao bez posla jako puno vremena..
http://pokit.org/get/?204752b6cfb41cd6c ... 73112d.jpg" target="_blankrodrigo87 je napisao/la:Kakvo su vrijeme najavili u subotu, ovo vrijeme stalno nesto varira
amin1987 je napisao/la:http://pokit.org/get/?204752b6cfb41cd6c ... 73112d.jpg" target="_blankrodrigo87 je napisao/la:Kakvo su vrijeme najavili u subotu, ovo vrijeme stalno nesto varira
Tebi lijevo krilo izgleda kao gomilanje igraca?MrRiccoli je napisao/la:Pa kakav je status Halvadzica i Lazica pa se trazi lijevo krilo mislim nekako mi sve izgleda kao gomilanje igraca.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Hajd postavi link da i ja prognoziram, ako je to ono sa KickeraOmar500 je napisao/la:I meni je krivo za gol-razliku, jer bi ubjedljivo sada bili prvi...a moze bit na kraju to presudno, ali idemo mi bjezat svima
27+ poena poslije ovih 11 utakmica bi bilo savrseno. Cak je i meni tako ispalo na onoj stranici. Nije uopste tesko izvodivo. Onih drugih 11 utakmica sto nam dolazi, imat cemo puno teskih gostovanja i tu cemo igrati otvoreno, pametno, sigurno cemo nekom klepit koju bobu![]()
Sto se tice novog igraca, drago mi je da se pregovara za lijevo krilo, ali i ja sam samo za to da dodje neko ako je bolji za klasu od Lazica, Halvadzica, Zerica, a ne da im uzima mjesto