Ima li sta novo vezano za istok kad sta otprilike mozemo ocekivati
Sent from my C5303 using Tapatalk
Kome je to Olimpik otkinuo bodLARS1921 je napisao/la:jel dosta?
Brate jel i na jednoj utakmici palo 2 gola hahaha.LARS1921 je napisao/la:jel dosta?
samo konačni ishodi, i malo nam nakucao golova na vitezubarbarez je napisao/la: Brate jel i na jednoj utakmici palo 2 gola hahaha.
Stolice su sve postavljene samo nije bilo dovoljno bijelih pa je O malo šega ali bi trebali ih prefarbati pa će sve biti cakum pakum do utakmice sa Širokim.MrRiccoli je napisao/la:Dokle je ovo postavljanje klupa sto je gamad unistila, hoce li nam slovo O opet biti tanko, a napokon ga podebljali
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pa sad i ne bih se složio da nije bitan raspored, jer sa odigrana ta dva meča mi smo riješili 3 od 4 "derbija" bez poraza. Još ostane Zrinjski te onda na papiru lakši protivnici gdje bi mogli nasakupljati bodova, ako sve bude kako treba.Virtu4L je napisao/la:Ma raspored više nije ni bitan, ovaj 'prvi' dio sezone će proći veoma brzo. Sad ćemo odigrati tri utakmice za samo sedam dana i tu će dosta toga biti jasnije. U subotu je Široki a u srijedu Sloboda, vjerujem da bi svi bili zadovoljni sa četiri boda i onda sve to zaključiti pobjedom protiv Viteza. To bi već bilo nešto, euforija, dobra posjeta, sve to dolazi sa dobrim rezultatima.salle86 je napisao/la:Kod nas vjerujem da će pravi test biti gostovanje na tušnju. Tu ako uzmemo bod(ove) zaista je sve moguće...
SelamLARS1921 je napisao/la:Da ti nije malo
Vidi došao u kasne sate spamat
Slažem se s tobom da su ljudi prepoznali pošten i dobar rad ljudi koji vode naš klub, ali bgm moje mišljenje je da raja puno očekuje što se tiče rezultata u ovoj sezoni, zavladala je neka euforija, svi nešto očekuju i to može biti jako opasno, upravo zbog navedene euforije među rajom očekujem minimalno 7.000 protiv Širokog i novu pobjedu.vrbanjusa je napisao/la:Sami broj prodatih godišnjih karata govori u prilog tome da su ljudi prepoznali pošten rad i trud sadašnje garniture. Ima i cijena godišje svoju ulogu ali mislim da je bitnije što ljudi vide da se pošteno radi i da se ova uprava jako trudi da napravi pravi klub. Nadam se da će se i rezultati u narednim kolima poklopiti za još veću i jaču euforiju među plavim navijačima. Ne mislim na prodaju godišnjih nego na posjetu na stadionu i prodaju pojedinačnih karata.
Činjenica da je ovo druga najbolja prodaja godišnjih (više je bilo samo 2009 kad sa Brko vratio) ikad svima može poslužiti da vide koliko je ova uprava cijenjena među navijačima.