Problem je što je iz ZeniceOkolele je napisao/la:Treba ga angazovati ima šlifa..Model1964 je napisao/la:Onu koja nam faliOkolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?

Problem je što je iz ZeniceOkolele je napisao/la:Treba ga angazovati ima šlifa..Model1964 je napisao/la:Onu koja nam faliOkolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?
Qwerty_1987 je napisao/la:A najbolji drug mu Dado Sadiković![]()
I necemo vise ni silazit sa te pozicije do krajajovanmaksimovic je napisao/la:kad bi siroki pobjedio 1-0 a sarajevo zrinjski bilo 1-1 ili 1-0 za sarajevo, mi bili ostali na prvom mjestu
Taj je haha.Okolele je napisao/la:Je li ovo onaj Brković sto je kod nas bio..?
Jest, iz Olimpika otišao u Čelik.Okolele je napisao/la:Je li ovo onaj Brković sto je kod nas bio..?
volio bih da X budePlava Porodica je napisao/la:Jest, iz Olimpika otišao u Čelik.Okolele je napisao/la:Je li ovo onaj Brković sto je kod nas bio..?
Ma Zrinja je dvica večeras ko munara
uh, to bi bilo idealnoirfo je napisao/la:I necemo vise ni silazit sa te pozicije do krajajovanmaksimovic je napisao/la:kad bi siroki pobjedio 1-0 a sarajevo zrinjski bilo 1-1 ili 1-0 za sarajevo, mi bili ostali na prvom mjestu
Stvarno losa atmosfera pred tekmu, Zrinja ovo uzima lagano bas, mada ja to ne bi volio. Valjda Hurticevi puleni uzmu bod.Plava Porodica je napisao/la:Jest, iz Olimpika otišao u Čelik.Okolele je napisao/la:Je li ovo onaj Brković sto je kod nas bio..?
Ma Zrinja je dvica večeras ko munara
Mojne tako,na forumu i mi sto inace ne smijemo pisnuti kod kuce i na poslu mozemo tisra.da se ko ne naljuti mislim na sebeHurmasica je napisao/la:Ja bih ovim stručnjacima kao što je bablaz preventivno banove dijelio na forumu. Strašno.Kapiten je napisao/la:Dali smo 3. A kako ces dati 5 kada ti sudija bukvalno ne dozvoljava da postignes gol ? Kako ?
Dzenis bez zalaganja ? ha ha
Baš to...osim nas naravno,nas niko ne dereRodom s mejtaša je napisao/la:Ova će liga baš biti ludara. Svak svakog dere.
Legendogavran je napisao/la:Mojne tako,na forumu i mi sto inace ne smijemo pisnuti kod kuce i na poslu mozemo tisra.da se ko ne naljuti mislim na sebeHurmasica je napisao/la:Ja bih ovim stručnjacima kao što je bablaz preventivno banove dijelio na forumu. Strašno.Kapiten je napisao/la:Dali smo 3. A kako ces dati 5 kada ti sudija bukvalno ne dozvoljava da postignes gol ? Kako ?
Dzenis bez zalaganja ? ha ha