Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku?![]()
cekaju naredjenjaJoseMourinho je napisao/la:Kas ce se znati kazne za naše? Danas je valjda sjednica?
Mislim nema smisla stvarno, Guardiola ide oni ovako, kako će znati Anceloti kakvi su oni igrači i da li mu uopšte trebaju? Bojim se da neće daleko sa ovom politikom! Al' opet puna podrška upravi!Ajzea je napisao/la:Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku?![]()
Ne znam vala, ali ovim je uprava Bayerna izgubila moju podrsku.Hurmasica je napisao/la:Mislim nema smisla stvarno, Guardiola ide oni ovako, kako će znati Anceloti kakvi su oni igrači i da li mu uopšte trebaju? Bojim se da neće daleko sa ovom politikom! Al' opet puna podrška upravi!Ajzea je napisao/la:Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku?![]()
Tačno će postati ko pitari sa ovim pojačanjimaAjzea je napisao/la:Ne znam vala, ali ovim je uprava Bayerna izgubila moju podrsku.Hurmasica je napisao/la:Mislim nema smisla stvarno, Guardiola ide oni ovako, kako će znati Anceloti kakvi su oni igrači i da li mu uopšte trebaju? Bojim se da neće daleko sa ovom politikom! Al' opet puna podrška upravi!Ajzea je napisao/la: Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !
Dobar sam ja sa skoro pola skupštine, i tvrdim da 100% nije bilo ovako.mirsadmekic je napisao/la:ja sam reko istinuu pa vi htjeli il nehtjeli prihvatit je . jedan moj drugg , dobar je sa jednom clanom iz skupstinee klubaa taj mu je reko ovo sta ja pricamterabajt je napisao/la:Eto kao uprava prije htjela bekrića nego njegamirsadmekic je napisao/la: Netacnoo jer je bekric taj koji je dao ultimatum upravi zelje on ili senaid , ako dodje senaid ja ne dolazim upravaa dovelaa bekrica
Ne postoji takva klauzula kod nas.Elegant je napisao/la:ugovoru nema stavku "mora da igra bez obzira na forumu" i da ce novi trener (Amar) da dovede u red ovakve stvari. Mi se kao borimo za neki iskorak a kljucni igraci oni koji se nazivaju vođama, lafo neko iskustvo imaju a najvise zakazu.
Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden?Ajzea je napisao/la:Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku?![]()
malo je cudno, sva desavanja mislim da se kuha nestosalemprolic je napisao/la:Zavrsila mu sezona dole, sto ne bi dosao u svoj grad na odmor, nista cudno...iggy2377 je napisao/la:Imam i ja jednu info ako slucajno neko zna, a to je da je Amar sinoc sletio u Sarajevo, isto neprovjereno od ali od uposlenika?
Čisto bacismo poređenje na našu priču posljednjih dana sa pitanjima ko dovodi igrače u naš klub? je li trener upoznat sa igračima ili mu ih samo serviraju? Mislim da ovo navijačima Bayerna ne bi palo na pamet ni nakon 100 pokušaja al' to je kod nas prvo pitanje. Čudni smo do Boga..rios je napisao/la:Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden?Ajzea je napisao/la:Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku?![]()
Mi jesmo čudni, naopaki, volimo turat nos gdje nam nije mjesto, za svasta nesto se pitat, ali ovo bas i nema veze sa nasom situacijom. Anceloti je jos zimus predstavljen kao novi Bayernov trener i s obzirom da u tom trenutku nije imao nikakav angazman sigurno se posvetio buducem poslu, pa tako i ova pojacanja sigurno nisu dosla bez njegovog aminovanja.Hurmasica je napisao/la:Čisto bacismo poređenje na našu priču posljednjih dana sa pitanjima ko dovodi igrače u naš klub? je li trener upoznat sa igračima ili mu ih samo serviraju? Mislim da ovo navijačima Bayerna ne bi palo na pamet ni nakon 100 pokušaja al' to je kod nas prvo pitanje. Čudni smo do Boga..rios je napisao/la:Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden?Ajzea je napisao/la: Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !
Naravno da nisu dovedena bez njegovog aminovanja, ali da smo mi u toj situaciji ubij me ako ne bismo počeli pričati o tome. Sasvim logično da će Anceloti birati ova pojačanja, kao što ih je Edis birao kod nas i kao što će novi trener birati kada dođe.salemprolic je napisao/la:Mi jesmo čudni, naopaki, volimo turat nos gdje nam nije mjesto, za svasta nesto se pitat, ali ovo bas i nema veze sa nasom situacijom. Anceloti je jos zimus predstavljen kao novi Bayernov trener i s obzirom da u tom trenutku nije imao nikakav angazman sigurno se posvetio buducem poslu, pa tako i ova pojacanja sigurno nisu dosla bez njegovog aminovanja.Hurmasica je napisao/la:Čisto bacismo poređenje na našu priču posljednjih dana sa pitanjima ko dovodi igrače u naš klub? je li trener upoznat sa igračima ili mu ih samo serviraju? Mislim da ovo navijačima Bayerna ne bi palo na pamet ni nakon 100 pokušaja al' to je kod nas prvo pitanje. Čudni smo do Boga..rios je napisao/la: Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden?
Ma mi bi nasli zamjerku i na imenovanje Ancelotija, a kamoli sta daljeHurmasica je napisao/la:Naravno da nisu dovedena bez njegovog aminovanja, ali da smo mi u toj situaciji ubij me ako ne bismo počeli pričati o tome. Sasvim logično da će Anceloti birati ova pojačanja, kao što ih je Edis birao kod nas i kao što će novi trener birati kada dođe.