Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 2:38 pm

Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku? :ganja: :ganja:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u uto maj 10, 2016 2:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:41 pm

Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku? :ganja: :ganja:
Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:42 pm

JoseMourinho je napisao/la:Kas ce se znati kazne za naše? Danas je valjda sjednica?
cekaju naredjenja :)

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:42 pm

Ajzea je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ova pojačanja Bayerna.. jesu li to želje Guardiole ili ih dovodi uprava na svoju ruku? :ganja: :ganja:
Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !
Mislim nema smisla stvarno, Guardiola ide oni ovako, kako će znati Anceloti kakvi su oni igrači i da li mu uopšte trebaju? Bojim se da neće daleko sa ovom politikom! Al' opet puna podrška upravi!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:43 pm

Brat Havi kontao da dolazi u ratnu zonu.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:44 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Mislim nema smisla stvarno, Guardiola ide oni ovako, kako će znati Anceloti kakvi su oni igrači i da li mu uopšte trebaju? Bojim se da neće daleko sa ovom politikom! Al' opet puna podrška upravi!
Ne znam vala, ali ovim je uprava Bayerna izgubila moju podrsku.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:45 pm

Ajzea je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !
Ne znam vala, ali ovim je uprava Bayerna izgubila moju podrsku.
Tačno će postati ko pitari sa ovim pojačanjima :mrgreen: :rofl1:

Kapiten
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:45 pm

pa imaju Ancelotija.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ublehas
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:46 pm

mirsadmekic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la: Netacnoo jer je bekric taj koji je dao ultimatum upravi zelje on ili senaid , ako dodje senaid ja ne dolazim upravaa dovelaa bekrica
Eto kao uprava prije htjela bekrića nego njega :?
ja sam reko istinuu pa vi htjeli il nehtjeli prihvatit je . jedan moj drugg , dobar je sa jednom clanom iz skupstinee klubaa taj mu je reko ovo sta ja pricam
Dobar sam ja sa skoro pola skupštine, i tvrdim da 100% nije bilo ovako.
Elegant je napisao/la:ugovoru nema stavku "mora da igra bez obzira na forumu" i da ce novi trener (Amar) da dovede u red ovakve stvari. Mi se kao borimo za neki iskorak a kljucni igraci oni koji se nazivaju vođama, lafo neko iskustvo imaju a najvise zakazu.
Ne postoji takva klauzula kod nas.

rios
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:50 pm

Ajzea je napisao/la:
Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

iggy2377

uto maj 10, 2016 2:50 pm

salemprolic je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Imam i ja jednu info ako slucajno neko zna, a to je da je Amar sinoc sletio u Sarajevo, isto neprovjereno od ali od uposlenika?
Zavrsila mu sezona dole, sto ne bi dosao u svoj grad na odmor, nista cudno...
malo je cudno, sva desavanja mislim da se kuha nesto

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:53 pm

rios je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden? :mrgreen:
Čisto bacismo poređenje na našu priču posljednjih dana sa pitanjima ko dovodi igrače u naš klub? je li trener upoznat sa igračima ili mu ih samo serviraju? Mislim da ovo navijačima Bayerna ne bi palo na pamet ni nakon 100 pokušaja al' to je kod nas prvo pitanje. Čudni smo do Boga.. :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:58 pm

Ja Carla ne vidim na klupi, a sasvim je jasno da Guardiola vise nije trener Bayerna tako da cisto sumnjam da su ovi igraci dovedeni u dogovoru sa njim. Ovo je strasno sta uprava Bayerna radi..

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 10, 2016 2:58 pm

Ne zna se sta je gore gledati, Zelju ili Dzumhura.. I u jednom i u drugom slucaju ti tablete trebaju..

Uredno zastava sa ljiljanima na semaforu :)
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 10, 2016 3:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:00 pm

Ukoliko je neko blizak upravi neka im kaže da ako imaju u planu Jorgea Jesusa za trenera neka obustave pregovore. Peh je u pm.

salemprolic
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:01 pm

Hurmasica je napisao/la:
rios je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Kunem ti se svim na svijetu, sad krenuo isto pitanje postaviti. Ljudi nemaju trenera, mozemo tako slobodno reci, a uprava ih dovodi na svoju ruku. Strasno !
Čisto bacismo poređenje na našu priču posljednjih dana sa pitanjima ko dovodi igrače u naš klub? je li trener upoznat sa igračima ili mu ih samo serviraju? Mislim da ovo navijačima Bayerna ne bi palo na pamet ni nakon 100 pokušaja al' to je kod nas prvo pitanje. Čudni smo do Boga.. :mrgreen:
Mi jesmo čudni, naopaki, volimo turat nos gdje nam nije mjesto, za svasta nesto se pitat, ali ovo bas i nema veze sa nasom situacijom. Anceloti je jos zimus predstavljen kao novi Bayernov trener i s obzirom da u tom trenutku nije imao nikakav angazman sigurno se posvetio buducem poslu, pa tako i ova pojacanja sigurno nisu dosla bez njegovog aminovanja.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:04 pm

salemprolic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
rios je napisao/la: Ne znam da li se salite ili ne,ali da li stvarno mislite da Anceloti nije upoznat sa svakim igrcem koji je doveden? :mrgreen:
Mi jesmo čudni, naopaki, volimo turat nos gdje nam nije mjesto, za svasta nesto se pitat, ali ovo bas i nema veze sa nasom situacijom. Anceloti je jos zimus predstavljen kao novi Bayernov trener i s obzirom da u tom trenutku nije imao nikakav angazman sigurno se posvetio buducem poslu, pa tako i ova pojacanja sigurno nisu dosla bez njegovog aminovanja.
Naravno da nisu dovedena bez njegovog aminovanja, ali da smo mi u toj situaciji ubij me ako ne bismo počeli pričati o tome. Sasvim logično da će Anceloti birati ova pojačanja, kao što ih je Edis birao kod nas i kao što će novi trener birati kada dođe. :D
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u uto maj 10, 2016 3:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Kapiten
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:04 pm

Tako je saleme...

Ovaj Damir nije normalan 100 %
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Elegant
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:07 pm

Osilio se on, a ona plava mu pamet popi izgleda, jos da mu pare potrosi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salemprolic
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:07 pm

Hurmasica je napisao/la:Naravno da nisu dovedena bez njegovog aminovanja, ali da smo mi u toj situaciji ubij me ako ne bismo počeli pričati o tome. Sasvim logično da će Anceloti birati ova pojačanja, kao što ih je Edis birao kod nas i kao što će novi trener birati kada dođe. :D
Ma mi bi nasli zamjerku i na imenovanje Ancelotija, a kamoli sta dalje :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava