Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bablaz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 6:28 pm

Zasto ban? Ovo je moje vidjenje. Jedino ako se nema pravo iznositi svoje misljenje. Da Dzenis se nije zalagai, nek mi neko kaze da li je i jednom zaganjao nekog od igraca Olimpica? Kao Lendric npr. Dobije sansu 5 minuta i nista. Aco je nabio bez veze 5 lopti, spor. Mislim da nam treba bolji stoper. Napadaci (osim Ivana) su prespori. Daj brate Obradovica iz Radnika. Bekric mi je drag, ali brate nigdje veze. Skidam kapu za jucerasnju utakmicu M.Stevanovicu, Talijanu i Lendricu. Pomocni sudija nije dorastao zadatku, ali je Olimpic zreo bio za petice. Ljudi ne mogu hodati. Nabili su 5 lopti u aut. Volio bih da me neko prosvijetli sta su konkretno napravili ovi igraci za koje sam napisao da su bili solidni ili losi. I treba biti posten pa reci da smo 1. gol postigli iz ofsajda.

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:33 pm

Pa pišeš kako smo mi trebali dati više golova a ne uzimaš u obzir to da smo za 3 gola direktno zakinuti, 2 puta Lendra ( i tu hladno napišeš kako treba da pazi na ofsajde, i Mićo). Ostalo fakat ne bih komentarisao jer dati komentar za nekog igrača ne znači samo napisati "onako", "nije to to", "slabo", "slabije u odnosu na derbi". Neozbiljno u najmanju ruku, doduše neko ko napiše ranije "ali ako M.Stevanovic ne produzi ugovor, neka svi podnesu ostavke kolektivno" i ne može se smatrati ozbiljnim. Čuj jbt trebali smo dati 5 komada, a to što nas je smrad sudijski direktno oštetio za 3 gola **** to, mi smo 5 trebali dati.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u ned jul 31, 2016 6:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

Nakon Sablje,svi smo nekako oprezni i ne donosimo puno sudova,ukratko solidno itd...Jedva čekam da vidim šta će biti od ove ekipe nakon 10-og kola i koliko ćemo napredovati/nazadovadi/stagnirati.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Whisperer

Izlija je napisao/la:Nije Čelik loša sredina za napredovanje pogotovo ako se gradi "čvrstina" igrača samo što im predstoji jako teška sezona a tu se mladi igrači vrlo lahko opeku.
treba im maznut marina popovica koji je jednom nogom u zrinjii bgm dobar igrac mlad pontecijal jedini je on osto od igraca svih ljevo igra bio bi dobro rjesenje za to krilo :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:34 pm

Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:36 pm

ja sam rekao ranije, tek sad slijede pravi ispiti. siroki, sloboda i zrinjski. tu ako pokazemo poboljsanje igre, onda mozemo reci, da smo napredovali sto se tice igre. olimpik nije mjerilo, iako je igra bila tecnija nego protiv sarajeva. ali da samo pobjedili olimpik 5-0, kao sto smo trebali, onda niko ne bi smio da kritikuje igrace, kao sto sad radimo (aco, fejzic, itd...) zato polako ljudi, treba za sve vremena da se uigra...
100/94/37/34 - i to je to!

Whisperer

ned jul 31, 2016 6:38 pm

LARS1921 je napisao/la:Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?
brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurno

Kapiten
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:40 pm

bablaz je napisao/la:Zasto ban? Ovo je moje vidjenje. Jedino ako se nema pravo iznositi svoje misljenje. Da Dzenis se nije zalagai, nek mi neko kaze da li je i jednom zaganjao nekog od igraca Olimpica? Kao Lendric npr. Dobije sansu 5 minuta i nista. Aco je nabio bez veze 5 lopti, spor. Mislim da nam treba bolji stoper. Napadaci (osim Ivana) su prespori. Daj brate Obradovica iz Radnika. Bekric mi je drag, ali brate nigdje veze. Skidam kapu za jucerasnju utakmicu M.Stevanovicu, Talijanu i Lendricu. Pomocni sudija nije dorastao zadatku, ali je Olimpic zreo bio za petice. Ljudi ne mogu hodati. Nabili su 5 lopti u aut. Volio bih da me neko prosvijetli sta su konkretno napravili ovi igraci za koje sam napisao da su bili solidni ili losi. I treba biti posten pa reci da smo 1. gol postigli iz ofsajda.
Jeste, zaganjao je nekog njihovog do korner zastavice i uklizao. Sviran faul. Toga se odmah na prvu mogu sjetiti.
Obradovic je prebrz za ove nase jelde ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:41 pm

Kazanova je napisao/la:
brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurno

bolan kažemo misketu daj ljudima faksa i eto popovića :ganja:

Whisperer

ned jul 31, 2016 6:47 pm

LARS1921 je napisao/la:
Kazanova je napisao/la:

bolan kažemo misketu daj ljudima faksa i eto popovića :ganja:
dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onog :shisha:

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:49 pm

@bablaz meni su tvoje namjere ovdje sumnjive.
Vidiš naš gol koji je bio u ofsajdu ,a nije..
A sa druge strane ne vidiš 1.gol koji je čist poništen , i 3 zicer situacije koje su poništene isto tako radi nepostojećeg ofsajda.
Ko koga ovde je.be?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:55 pm

Kazanova je napisao/la: dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onog :shisha:

Dade ga Popović moj mirso :D idi nam završi šta

Model1964

ned jul 31, 2016 6:57 pm

Kazanova je napisao/la:
:ne: :ne: Mirso
Ivan vrijedi ko i Miro, znaci plati po milion pa klati :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

bablaz
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:58 pm

Lars1921 ne razumijem pitanje? Naravno da ne bih. Jel se ovo odnosi na Obradovica? Mislim da vrijedi 100.000 - 200.000 KM. Obrazlozicu malo ovo solidno i slabo. Fejzica necu uopste komentarisati.
Sinisa- nista konkretno prema naprijed, igrac nasuprot njega nije neki pokazatelj za nazad. Bevab- kao i sinisa mada je imao prema nazad solidnog onog malca i odradio je posao solidno. Nema za bekove nekih situacija da se sjecam. Aco- kasnio kod sanse, sporo reaguje, bez potrebe nabija lopte prema naprijed. Asistencija je bila slucajno( lopta Nikolicu upucena) i bio je Lendric u ofsajdu. Par puta pokusao iznijeti loptu bezuspjesno. Talijan- dobar na zemlji, zna igrati, dobar u zraku, dao gol. Ispao samo jednom Golman spasio. Secerovic borben bez veceg ucinka prema naprijed. Ugljesa u derbiju maestralan (branili smo se) jucer prema naprijed slabo. Kao i Ado. Miroslav - institucija. Jovan dobar, ali brate pelja nekad bez potrebe. Dobro igrao lijevog veznog. Lendric kad bi vodio racuna o ofsajdima mi bi igrali Evropu ove godine. Nikolic je morao dat gol kad je pogodio stativu. Ostalo nista. Pozder- spor brate. ...Tuce - volio bih da malo manje mudruje. Protiv jacih ekipa bojim se da viska potezi, sebicnost, nece donijeti puno dobrog. Jucer smo igrali protiv najlosije ekipe u ligi, koja vjerovatno nece pobijediti nikoga, ako se ne pojacaju.

Plava Porodica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Kazanova je napisao/la: dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onog :shisha:

Dade ga Popović moj mirso :D idi nam završi šta
Pa vi bi i džine prizvali :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

Koju poziciju igra ovaj Popović..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:59 pm

bablaz je napisao/la:Lars1921 ne razumijem pitanje? Naravno da ne bih. Jel se ovo odnosi na Obradovica? Mislim da vrijedi 100.000 - 200.000 KM.
Mislim. Vrijedi toliko ali malo sutra, vrijedi više

M. Popović

Main position:
Right Midfield
Side position:
Centre Forward
Left Midfield

Dobra izmjena za Miru :D

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 31, 2016 7:00 pm

Mi ako ove godine ne dobijemo Radnik ja ne znam kad bi mogli?! Suplji su u odbrani totalno jos i onaj delegat dobi crveni, lik umislio da igra na ulici

Model1964

ned jul 31, 2016 7:00 pm

Okolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?
Onu koja nam fali :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

ned jul 31, 2016 7:02 pm

Model1964 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?
Onu koja nam fali :)
Treba ga angazovati ima šlifa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava