treba im maznut marina popovica koji je jednom nogom u zrinjii bgm dobar igrac mlad pontecijal jedini je on osto od igraca svih ljevo igra bio bi dobro rjesenje za to kriloIzlija je napisao/la:Nije Čelik loša sredina za napredovanje pogotovo ako se gradi "čvrstina" igrača samo što im predstoji jako teška sezona a tu se mladi igrači vrlo lahko opeku.
brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurnoLARS1921 je napisao/la:Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?
Jeste, zaganjao je nekog njihovog do korner zastavice i uklizao. Sviran faul. Toga se odmah na prvu mogu sjetiti.bablaz je napisao/la:Zasto ban? Ovo je moje vidjenje. Jedino ako se nema pravo iznositi svoje misljenje. Da Dzenis se nije zalagai, nek mi neko kaze da li je i jednom zaganjao nekog od igraca Olimpica? Kao Lendric npr. Dobije sansu 5 minuta i nista. Aco je nabio bez veze 5 lopti, spor. Mislim da nam treba bolji stoper. Napadaci (osim Ivana) su prespori. Daj brate Obradovica iz Radnika. Bekric mi je drag, ali brate nigdje veze. Skidam kapu za jucerasnju utakmicu M.Stevanovicu, Talijanu i Lendricu. Pomocni sudija nije dorastao zadatku, ali je Olimpic zreo bio za petice. Ljudi ne mogu hodati. Nabili su 5 lopti u aut. Volio bih da me neko prosvijetli sta su konkretno napravili ovi igraci za koje sam napisao da su bili solidni ili losi. I treba biti posten pa reci da smo 1. gol postigli iz ofsajda.
Kazanova je napisao/la:brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurnoLARS1921 je napisao/la:Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?
dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onogLARS1921 je napisao/la:Kazanova je napisao/la:brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurnoLARS1921 je napisao/la:Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?
bolan kažemo misketu daj ljudima faksa i eto popovića
Kazanova je napisao/la: dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onog
Kazanova je napisao/la:brt , platit obestecenje koje nije prrevisko ako je zrinja jaci od nas finanaski i veci club onda jbg. lendru sad cjenu stavit jedno 600.000 eura mico milion , treba dat zeri ba sansu na njemu su pare sigurnoLARS1921 je napisao/la:Bablaze bil ti dao džaba Lendrića ?
Pa vi bi i džine prizvaliLARS1921 je napisao/la:Kazanova je napisao/la: dobar brt larso je igracc bice mi zao ako ga mi ne uzmemo sigurno je bolji kvalitetni od lazica onog
Dade ga Popović moj mirsoidi nam završi šta
Mislim. Vrijedi toliko ali malo sutra, vrijedi višebablaz je napisao/la:Lars1921 ne razumijem pitanje? Naravno da ne bih. Jel se ovo odnosi na Obradovica? Mislim da vrijedi 100.000 - 200.000 KM.
Onu koja nam faliOkolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?
Treba ga angazovati ima šlifa..Model1964 je napisao/la:Onu koja nam faliOkolele je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Popović..?