Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 5:05 pm

Izlija je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Dino Hasanovic u prvoj postavi Celika protiv Radnika
Meni žao što nije ostao kod nas jer smatram da bi bolje mogao da napreduje a i mogao bi nam zatrebati kad krene kup mada i njemu fali takmičarskog iskustva i može mu goditi ova sezona u Čeliku.
Igrac napreduje samo ako igra utakmice u kontinuitetu, tako se stice iskustvo, rutina itd. Dino kod nas trenutno nema mjesta jer su svi igraci koji igraju u vezi bolji od njega, on bi dobijao sansu na kapaljku i zato je ova posudba dobra za njega. Da se ja nesto pitam poslao bih negdje i Mujagica na posudbu, njemu su potrebne utakmice, igranje u kontinuitetu, on je trenutno zadnja opcija na poziciji napadaca. Drago mi je sto su Cutahija i Ajkunic otisli u Velez na posudbu jer ce im to dobro doci u karijerama ako pokazu svoj potencijal..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:14 pm

Nije Čelik loša sredina za napredovanje pogotovo ako se gradi "čvrstina" igrača samo što im predstoji jako teška sezona a tu se mladi igrači vrlo lahko opeku.
イビチャ・オシム

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:19 pm

Izlija je napisao/la:Nije Čelik loša sredina za napredovanje pogotovo ako se gradi "čvrstina" igrača samo što im predstoji jako teška sezona a tu se mladi igrači vrlo lahko opeku.
Od njih se također ne očekuje ništa. S obzirom na stanje kluba, presing na igrače će biti puno manji nego da je normalna situacija. Ako Čelik bude kampovao na dnu tabele neće niko predbacivati igračima, jer su oni najmanji problem u svojoj ovoj priči. Tako da mislim da je ovo odlična prilika za Dinu da opušteno igra i pokaže šta zna.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

kontranogama
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:27 pm

Vidi se da napredujemo sa igrom, ali bih zamolio da se prestane pisati da smo beton , jer definitivno jos nismo. Puno, puno pozitivnih pomaka se napravilo, ali treba jos dosta utakmica da se to pravo poslozi. Samo da ne bude nekih talasanja u ekipi. Kostic ocito zna sta hoce samo nije to lako sve ugajguliti u par mjeseci. Opet pozivam na strpljenje i bez velike euforije. Polako ide Zeljo tamo gdje svi hocemo da bude.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

fk1921

ned jul 31, 2016 5:35 pm

Larsone hoces li streamat pitare?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Izlija
Moderator
Kontakt:

Joj larsone ovo opet nešto neće na tv-u da radi
イビチャ・オシム

irfo

fk1921 je napisao/la:Larsone hoces li streamat pitare?
ima na bhtu

Model1964

ned jul 31, 2016 5:36 pm

pinki je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Ja sam spreman na drugacije mišljenje, volim procitati post koji daje druge boje od mojih. Raspravljao sam sa Neandertalcem a nikada nisam tražio njegov ban. Bilo je svakakvih reakcija na moje pisanje pa nisam uzeo za zlo. Naprotiv, forum služi da svako slobodno kaže šta misli. Kada smo prešli na ovaj forum ponadao sam se da cemo izbjeci sreanja sa anamo onog foruma. Nismo. Prvo, nikad objašnjeno, iako obecano, zašto su milju i nešto strana ukinuli. Jeste da su vratili i napisali * evo sada možete opet pisati*. Onda se pojavljuju novi moderatori. Prije funkcije med i mlijeko, rekao bi covjek vertikalne morale. Nastupom na funkciju počnu furati neki svoj film kako bi forum trebao izgledati, Šta se smije, šta NE smije. Osim toga jako drsko, da ne upotrijebim težu rijec, komuniciraju sa obicnim pukom. Sve više je prijetnji, upozorenja, brisanja postova na jednoj strani, a na drugoj brdo samoreklamiranja.
Gospodo administratori
Postavite anketu dali su korisnici foruma zadovoljni vašim usmjeravanjem ove teme. I nama i vama bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate.
Nikada mi nece biti jasno zasto se o necemu ne smije pisati ako se drži pravila kulturnog dijaloga
Pa otidji kod moralnog ace na gg.ba i uzivaj u demokratiji
:lol: :lol: Odlicno!
Ja sam među prvim spizdio sa tog foruma. Pišem ovo jer bi mi bilo žao da se i ovaj pretvori u nešto slicno.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

ned jul 31, 2016 5:37 pm

irfo je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Larsone hoces li streamat pitare?
ima na bhtu
e to irfo, hvala ti :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:38 pm

Model1964 je napisao/la: :lol: :lol: Odlicno!
Ja sam među prvim spizdio sa tog foruma. Pišem ovo jer bi mi bilo žao da se i ovaj pretvori u nešto slicno.
Ne vidim sličnost, puštamo vam pola stvari i pišete svakakve gluposti, dok bi vas tamo pobrisali sve. To što nije ovo navijačka tema i nešto treba zadržati, ako ti je tolika želja imaš temu koju si sam otvorio baš za te stvari

@izlija a ne znam yebem li ga :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:41 pm

Moram sad djecu na raport zvati, opet su mi nešto sje*ali na tv-u, jučer sam nas gledao bez problema.
イビチャ・オシム

Elegant
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:47 pm

To i pokvaris pa svalis na djecu. :DD: (Sta ti ne radi?)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:50 pm

Brkoo je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Dino Hasanovic u prvoj postavi Celika protiv Radnika
Meni žao što nije ostao kod nas jer smatram da bi bolje mogao da napreduje a i mogao bi nam zatrebati kad krene kup mada i njemu fali takmičarskog iskustva i može mu goditi ova sezona u Čeliku.
Igrac napreduje samo ako igra utakmice u kontinuitetu, tako se stice iskustvo, rutina itd. Dino kod nas trenutno nema mjesta jer su svi igraci koji igraju u vezi bolji od njega, on bi dobijao sansu na kapaljku i zato je ova posudba dobra za njega. Da se ja nesto pitam poslao bih negdje i Mujagica na posudbu, njemu su potrebne utakmice, igranje u kontinuitetu, on je trenutno zadnja opcija na poziciji napadaca. Drago mi je sto su Cutahija i Ajkunic otisli u Velez na posudbu jer ce im to dobro doci u karijerama ako pokazu svoj potencijal..
Ajkunic nije nas igrac. Koliko znam nikada nije potpisao ugovor.
Sto je velika steta...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

bablaz
Kontakt:

ned jul 31, 2016 5:56 pm

Komentar:
Fejzic- treba biti 3. golman. Nesiguran
Sinisa- Solidan
Bevab- onako
Aco- najlosiji
Talijan- svaka cast
Secerovic- solidan
Ugljesa- losiji u odnosu na derbi
Mico- Velemajstor
Jovan- ponekad drzi loptu predugo
Lendric- klasa. Mora poraditi na ofsajdima
Nikolic- slabo
Pozder- slabo
Bekric- nije to to
Dzenis- spor, bez zalaganja
Igrali smo protiv Olimpica, trebali smo dati minimum 5 komada. Generalni utisak moj je da ova ekipa moze bolje za 60%. Vidi se da nisu uigrani, trebace vremena. Steta sto je tezak raspored u prvih 6 kola. Nadam se najboljem.

Kapiten
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:01 pm

Dali smo 3. A kako ces dati 5 kada ti sudija bukvalno ne dozvoljava da postignes gol ? Kako ?

Dzenis bez zalaganja ? ha ha
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

tm8782
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:03 pm

Mali osvrt na jucerasnju utakmicu. Jako sam zadovoljan. Ne bih kudio ni hvalio pretjerano nikoga. Samo samo ko ekipa sad jako kompaktni. Rekao sam poslije 4-5 kola da ću dati sud o svemu. Pa sacekacu. Ali kako vrijeme ide sve smo bolji i bolji.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:04 pm

Kapiten je napisao/la:Dali smo 3. A kako ces dati 5 kada ti sudija bukvalno ne dozvoljava da postignes gol ? Kako ?

Dzenis bez zalaganja ? ha ha
Ja bih ovim stručnjacima kao što je bablaz preventivno banove dijelio na forumu. Strašno. :r
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

ned jul 31, 2016 6:16 pm

Kakav je hasanovic, jel gledo ko prvo poluvrijeme?

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:24 pm

Današnje postove evo tek sad stižem da čitam,tek sam na 1802. stranici.
Nebitno, vidim svi pišete mnogo kritika na račun Ace.
Sve je to istina, da nije pravi, ali nadoći će on što prije vjerujte :)
Aco je kapiten, a biti kapiten jednog tima kao što je Željo nije lahko.
Za to povjerenje struke i navijača ti moraš proći sito i rešeto da bi imao taj povez oko ruke.
Aco je milion puta na terenu kada je gusto, kada neko pogriješi, odma trči, smiruje igru,daje savjete igračima.
Aco je milion puta za ovog Želju "poginuo", taj isti Aco koji je igrao sa maskom samo da bi Željo izborio Evropu, taj isti Aco koji je stao na bombu Duljevića na derbiju i spasio loptu sa gol linije , i tada je bio pod maskom.
Taj isti Aco koji je bezbroj puta vratio ekipu iz svlačionice i doveo ih pred navijače, nebitno da li smo izgubili ili pobjedili.
I kao takvog, meni je Aco i dalje jedan od najdražih igrača u klubu, on je jako kvalitetan štoper, a uskoro će se on vratiti na svoje stare igre :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 6:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:Današnje postove evo tek sad stižem da čitam,tek sam na 1802. stranici.
Nebitno, vidim svi pišete mnogo kritika na račun Ace.
Sve je to istina, da nije pravi, ali nadoći će on što prije vjerujte :)
Aco je kapiten, a biti kapiten jednog tima kao što je Željo nije lahko.
Za to povjerenje struke i navijača ti moraš proći sito i rešeto da bi imao taj povez oko ruke.
Aco je milion puta na terenu kada je gusto, kada neko pogriješi, odma trči, smiruje igru,daje savjete igračima.
Aco je milion puta za ovog Želju "poginuo", taj isti Aco koji je igrao sa maskom samo da bi Željo izborio Evropu, taj isti Aco koji je stao na bombu Duljevića na derbiju i spasio loptu sa gol linije , i tada je bio pod maskom.
Taj isti Aco koji je bezbroj puta vratio ekipu iz svlačionice i doveo ih pred navijače, nebitno da li smo izgubili ili pobjedili.
I kao takvog, meni je Aco i dalje jedan od najdražih igrača u klubu, on je jako kvalitetan štoper, a uskoro će se on vratiti na svoje stare igre :)
Upravo tako :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava