smijali se kad je Hervas otisao, pogledaj sadOkolele je napisao/la:Cugalo se kod kona Alegri reseta haha..
Pogledajte malo bolje šta se sve dešavalo u toj 33. minuti, prije nego što se svali na Kosorića. Evo na ovom snimku, od 46:47 pa nadalje:ublehas je napisao/la:Krivi i jedan i drugi. Prvi otišao ganjati igrača do centra i izgubio loptu, a drugog pretrča malac kao da ga nema, Trebao je Aco ono rasčistiti.delinjo je napisao/la:ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
Inače ono što mi se posebno svidilo na tekmi je kako Šećerović zatvara odbranu. Kada izađe neko od odbranbenih, bilo bek ili stoper, on se vrati na njegovu poziciju.
Smiješno, ali u ovoj situaciji nas je to možda i spasilo, jer da je nastavio dalje napravio bi penal, a ovako je natjerao igrača Olimpika da ode previše u stranu.salle86 je napisao/la:samo i fejzić ima strašan osjećaj kod izlijetanja
krene pa stane
Ako cemo realno Fejza nas dva puta juce spasi..Prvo kad je Lendra lose loptu vratio nazad i on uspio stici prije igraca Olimpica izbiti loptu pa ona ova situacija kad je dobro zatvorio prilaz i omeo igraca Olimpica ali kako god on je i dalje los golman koji ne ulijeva ni trunke sigurnosti..Roberto Baggio je napisao/la:Smiješno, ali u ovoj situaciji nas je to možda i spasilo, jer da je nastavio dalje napravio bi penal, a ovako je natjerao igrača Olimpika da ode previše u stranu.salle86 je napisao/la:samo i fejzić ima strašan osjećaj kod izlijetanja
krene pa stane
Leon_Professional je napisao/la:Pustite se Sarajeva u ovim trenutcima. Sto bi se reklo, imamo mi i svojih problema. Kad igramo s njima treba ih spominjati i komentarisati igru, ali ovo van terena sto se desava treba ostaviti za neku drugu temu. Uciti na tudjim greskama, kucka je karma. Sve se vrati.
fk1921 je napisao/la:smijali se kad je Hervas otisao, pogledaj sadOkolele je napisao/la:Cugalo se kod kona Alegri reseta haha..![]()
Prenosi li iko ? Drago mi je zbog Dine, nadam se da ce se vratiti jaci i bolji kod nas.Brkoo je napisao/la:Dino Hasanovic u prvoj postavi Celika protiv Radnika
Meni žao što nije ostao kod nas jer smatram da bi bolje mogao da napreduje a i mogao bi nam zatrebati kad krene kup mada i njemu fali takmičarskog iskustva i može mu goditi ova sezona u Čeliku.Brkoo je napisao/la:Dino Hasanovic u prvoj postavi Celika protiv Radnika
Moja Tv prenosi!cikazubo je napisao/la:Prenosi li iko ? Drago mi je zbog Dine, nadam se da ce se vratiti jaci i bolji kod nas.Brkoo je napisao/la:Dino Hasanovic u prvoj postavi Celika protiv Radnika
Bi ja ako ti nije problem. Zanima me na sta lice.LARS1921 je napisao/la:Bil ko gledao Čelika
Pa otidji kod moralnog ace na gg.ba i uzivaj u demokratijiModel1964 je napisao/la:Ja sam spreman na drugacije mišljenje, volim procitati post koji daje druge boje od mojih. Raspravljao sam sa Neandertalcem a nikada nisam tražio njegov ban. Bilo je svakakvih reakcija na moje pisanje pa nisam uzeo za zlo. Naprotiv, forum služi da svako slobodno kaže šta misli. Kada smo prešli na ovaj forum ponadao sam se da cemo izbjeci sreanja sa anamo onog foruma. Nismo. Prvo, nikad objašnjeno, iako obecano, zašto su milju i nešto strana ukinuli. Jeste da su vratili i napisali * evo sada možete opet pisati*. Onda se pojavljuju novi moderatori. Prije funkcije med i mlijeko, rekao bi covjek vertikalne morale. Nastupom na funkciju počnu furati neki svoj film kako bi forum trebao izgledati, Šta se smije, šta NE smije. Osim toga jako drsko, da ne upotrijebim težu rijec, komuniciraju sa obicnim pukom. Sve više je prijetnji, upozorenja, brisanja postova na jednoj strani, a na drugoj brdo samoreklamiranja.
Gospodo administratori
Postavite anketu dali su korisnici foruma zadovoljni vašim usmjeravanjem ove teme. I nama i vama bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate.
Nikada mi nece biti jasno zasto se o necemu ne smije pisati ako se drži pravila kulturnog dijaloga