Po meni su svi odigrali dobro, a iznad dobrog Bokačini, oba Stevanovića, Lendrić, Blagojević i Pozder. I Bevab polako nadolazi.

eh ono je cist dokaz kako uz talijana treba samo neki malo brzi stoper da pokrije njegove greske i da se tako nadopunjavaju i bice idealna odbrana fkt...talijan me odusevio fudbalskom inteligencijom kakva postavljanja ...ublehas je napisao/la:Krivi i jedan i drugi. Prvi otišao ganjati igrača do centra i izgubio loptu, a drugog pretrča malac kao da ga nema, Trebao je Aco ono rasčistiti.delinjo je napisao/la:ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
Inače ono što mi se posebno svidilo na tekmi je kako Šećerović zatvara odbranu. Kada izađe neko od odbranbenih, bilo bek ili stoper, on se vrati na njegovu poziciju.
Tacno tako evo Rudar na Grbavici nije nista losija ekipa od ove pa smo vidili kako je to islo .Grbavica je napisao/la:Prošle godine ni protiv "slabijih" nismo ništa pokazali. Čak smo se i patili sa njima.
Od svih postova ovaj sam morao citirati jer nema sanse da ono nije uigrano ili mozda postoji opcija da su igraci klasni i da se to u tom trenutku desi njihovom odlukom. Mada ono je po meni uigrano sigurno, svaka cast svima koji su ucestvovali.Plava Porodica je napisao/la: Edit: Grijeh bi bilo ne komentarisati onu akciju kod gola. Meni se sve to čini da je ko uigrano,ne znam, možda griješim. Prvo je malo Uglješa provocirao igrače kod onog faula, koncentraciju im poremetio, onda Kosorić dugi pas u šesnaesterac, Nikolić ne slučajno propušta loptu,kao da je znao da neko ima iza njega, i Lendrić majstorski pogađa. Ja kažem,meni ovo miriše na nešto uigrano, ali kako god, akcija je bila
Kada se igra preseli na lijevu stranu ...Bevab-Blagojević-Pozder.. mi je lijepo izgledalo. Blagoje kao lijevi vezni, Bevab nazad, Pozder naprijed. Korektno. Blagoje ulazi u sredinu, a Bevab i Pozder rade svoje. Ne znam, tako sam ja vidio.1921.ba je napisao/la:bevab me ni jucer nije impresionirao.... nisam pametan za tu poziciiju nikako.... koci tu pravo
Arena prenosi? Neću biti u Sarajevu, a sve mi se čini da ću moći gledati na TV-uexbabilon je napisao/la:U narednom kolu Željo dočekuje ekipu Širokog Brijega. Utakmica se igra na Stadionu Grbavica narednu subotu sa početkom od 20 sati.
Kraj je mjesecaavlami97 je napisao/la:4487 broj članova.Idemo lagano do kraja mjeseca nagurati 5 milja.
Bice na areniEisenbahner1921 je napisao/la:Arena prenosi? Neću biti u Sarajevu, a sve mi se čini da ću moći gledati na TV-uexbabilon je napisao/la:U narednom kolu Željo dočekuje ekipu Širokog Brijega. Utakmica se igra na Stadionu Grbavica narednu subotu sa početkom od 20 sati.
dobra...ma znaš i sam na što sam mislio..do meneOkolele je napisao/la:Kraj je mjesecaavlami97 je napisao/la:4487 broj članova.Idemo lagano do kraja mjeseca nagurati 5 milja.
Akcija?AsharaK je napisao/la:Kakva akcija kod stative Nikolica