Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 11:49 am

Nemam još pravu sliku, jer smo protiv pitara igrali sa 10 igrača, a Olimpik je loš. Napredak u igri je uočljiv i sa tim segmentom sam zadovoljan. Vidljivo je da smo fizički dobro pripremljeni. Protok lopte je brz i normalno je da u takvoj igri bude i grešaka. Blagojević na lijevoj strani odigrao odlično, a naročito ulaskom Pozdera, koji je dobro otvarao prostor Bevabu, a Blagojeviću donosio širinu i davao mogućnost okomitog napadanja.

Po meni su svi odigrali dobro, a iznad dobrog Bokačini, oba Stevanovića, Lendrić, Blagojević i Pozder. I Bevab polako nadolazi. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

delinjo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:00 pm

ublehas je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc
Krivi i jedan i drugi. Prvi otišao ganjati igrača do centra i izgubio loptu, a drugog pretrča malac kao da ga nema, Trebao je Aco ono rasčistiti.

Inače ono što mi se posebno svidilo na tekmi je kako Šećerović zatvara odbranu. Kada izađe neko od odbranbenih, bilo bek ili stoper, on se vrati na njegovu poziciju. :palacgore:
eh ono je cist dokaz kako uz talijana treba samo neki malo brzi stoper da pokrije njegove greske i da se tako nadopunjavaju i bice idealna odbrana fkt...talijan me odusevio fudbalskom inteligencijom kakva postavljanja ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

irfo

ned jul 31, 2016 12:02 pm

Ja nesto kontam protiv sirokog, husic na beku a bevab na lijevom krilu, bevab je puno bolji u ofanzivi nego u defanzivi, bar je tako izgledalo protiv olimpica a i protiv sarajeva, izrazito agilan igrac i dobar centarsut ima

1921.ba
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:04 pm

bevab me ni jucer nije impresionirao.... nisam pametan za tu poziciiju nikako.... koci tu pravo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

CARSONIO
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:06 pm

Grbavica je napisao/la:Prošle godine ni protiv "slabijih" nismo ništa pokazali. Čak smo se i patili sa njima.
Tacno tako evo Rudar na Grbavici nije nista losija ekipa od ove pa smo vidili kako je to islo .
samo me zanima gdje su misevi koji su ismijavali upravu za igrace koji su dovedeni po meni ni jedan nije doveden bezveze :ne: :ne: :ne:
Bocacini,Ugljesa,Secerovic,Pozder,Husic pa i Hervas je bio jako dobar igrac Toskas mi je takodjer bio dobar u onoj testnoj utakmici.
Jucer pored Bocacini, Mire,Blagojevica,Lendrica dobar utisak mi je ostavio Pozder ima nesto u tom momku i pravo mi je drago sto Dzenis dobija priliku :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:09 pm

Na kraju ova Pozderova prilika,lik je sam sebe zeznuo u prijemu lopte,pobjeze mu i zato je onako lose ispalo,da je odmah uspio smiriti,vjerovatno bi zabio gol..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:09 pm

ma ono sto je dobro kod Kostica da ce on vrtiti 18 igraca ili eto bar 16 da ne pretjerujem pa nece biti klanova kao kod sablje...on je ostavio samo one na koje racuna i koji mogu pomoci...tako da necemo imati kao kod sablje situaciju da 8 igraca igra non stop a ostali tu reda radi i osjecaju se beskorisno postanu nezadovoljni i prave klanove...fino je to Kosta zamislio...tu su samo igraci koji mogu pomoci i nema vise likova koji su tu reda radi ala Nedo ,Enis i tako ti likovi koji su simbol klupe.
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:10 pm

Plava Porodica je napisao/la: Edit: Grijeh bi bilo ne komentarisati onu akciju kod gola. Meni se sve to čini da je ko uigrano,ne znam, možda griješim. Prvo je malo Uglješa provocirao igrače kod onog faula, koncentraciju im poremetio, onda Kosorić dugi pas u šesnaesterac, Nikolić ne slučajno propušta loptu,kao da je znao da neko ima iza njega, i Lendrić majstorski pogađa. Ja kažem,meni ovo miriše na nešto uigrano, ali kako god, akcija je bila :palacgore:
Od svih postova ovaj sam morao citirati jer nema sanse da ono nije uigrano ili mozda postoji opcija da su igraci klasni i da se to u tom trenutku desi njihovom odlukom. Mada ono je po meni uigrano sigurno, svaka cast svima koji su ucestvovali.
Vidim dosta raje je oprezna i napominje da smo igrali protiv Olimpica za kojeg sam ja i prije govorio da su uz Celik prvi favoriti za ispadanje. Mada opet treba imati na umu da je taj Olimpic imao 2 mrtve sanse protiv Slobode na 1-0 pa poslije i u 2. poluvremenu 3 sanse. Raduje da nama nisu sansu napravili, osim onda kad je pretrcao Fejzica ali daleko je otisao a i 2 igraca su bila na golu, ne bi ono uslo ni da se nije oklizno.

Imamo dobar presing i ekipa ne moze da razvije igru protiv nas i vjerujem da se niko ovdje nece naigrati s nama, samo treba malo jos odbrani da se uigra da sigurnije kupi te izbijene lopte. Samo trcati, stiskati i smanjiti mogucnost razvijanja igre protivniku.
Nesto vrlo bitno treba naglasiti (bar meni je bitno), a to je da smo u odnosu na tekmu sa Sarajevom imali 5 promjena u sastavu. Tome dodamo da neki igraci nisu ni konkurirali za mec zbog povreda i dodjemo do toga da imamo sirinu u ekipi u odnosu na par proslih godine. Ovo ce biti vrlo bitno za ostvarivanje najveceg cilja i bas mislim da ce sira i raspolozenija klupa donijeti nekoj ekipi titulu ove godine.

avlami97
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:11 pm

1921.ba je napisao/la:bevab me ni jucer nije impresionirao.... nisam pametan za tu poziciiju nikako.... koci tu pravo
Kada se igra preseli na lijevu stranu ...Bevab-Blagojević-Pozder.. mi je lijepo izgledalo. Blagoje kao lijevi vezni, Bevab nazad, Pozder naprijed. Korektno. Blagoje ulazi u sredinu, a Bevab i Pozder rade svoje. Ne znam, tako sam ja vidio. :cigara:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:13 pm

Kakva akcija kod stative Nikolica :shisha:
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:15 pm

U narednom kolu Željo dočekuje ekipu Širokog Brijega. Utakmica se igra na Stadionu Grbavica narednu subotu sa početkom od 20 sati.

Okolele
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:16 pm

Ma samo jos da se Veca vratiti i bice to jos sigurnije u odbrani..Mislim da ce i Aci goditi i da ce se popraviti kad se Veca vratit..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:17 pm

exbabilon je napisao/la:U narednom kolu Željo dočekuje ekipu Širokog Brijega. Utakmica se igra na Stadionu Grbavica narednu subotu sa početkom od 20 sati.
Arena prenosi? Neću biti u Sarajevu, a sve mi se čini da ću moći gledati na TV-u :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

avlami97
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:18 pm

4487 broj članova. :palacgore: Idemo lagano do kraja mjeseca nagurati 5 milja.

Okolele
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:19 pm

avlami97 je napisao/la:4487 broj članova. :palacgore: Idemo lagano do kraja mjeseca nagurati 5 milja.
Kraj je mjeseca :mrgreen:

Grbavica
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:U narednom kolu Željo dočekuje ekipu Širokog Brijega. Utakmica se igra na Stadionu Grbavica narednu subotu sa početkom od 20 sati.
Arena prenosi? Neću biti u Sarajevu, a sve mi se čini da ću moći gledati na TV-u :shisha:
Bice na areni

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

@Okolele, ma normalno je da se odbrana sigurnije osjeca kad ima dobrog golmana iza sebe koji zna i istrcati na centarsuteve i neke dubinske lopte. Bit ce to dobro sigurno kako vrijeme bude odmicalo, ali volio bi ja vidjeti kakav je Kostas, sad za sad Bocacini vise pokazao od Ace.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:20 pm

Stvarno bi se trebale pjevati političke pjesme, prvo što nema veze sa sportom, a drugo što nema veze s patriotizmom.
Broj članova :pljesak:
Hvala @Grbavica :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

avlami97
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:21 pm

Okolele je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:4487 broj članova. :palacgore: Idemo lagano do kraja mjeseca nagurati 5 milja.
Kraj je mjeseca :mrgreen:
dobra...ma znaš i sam na što sam mislio..do mene :palacgore:

ž'21
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:27 pm

AsharaK je napisao/la:Kakva akcija kod stative Nikolica :shisha:
Akcija?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava