VIDEO/ FOTO: FK Olimpic – FK Željezničar 0:2
http://1921.ba/video-foto-fk-olimpic-fk ... ar-02-2537" target="_blank
Svaka cast druze, Zeljo i Hajduk svakako imaju mnogo zajednickog, uvijek trn u oku drugima, uvijek im se podmecu noge, i do uspjeha se uvijek mora kroz trnje za razliku od nekih rezimskih konkurenata. VTŽ i HŽVdalmae je napisao/la:Mislin da ovo vec poprima neku novu dimenziju, ne mislin na igru neg ovak općenito. Cila priča oko kluba i iskreno govoreći ne bi bilo ništa od ovog da nije nas navijača, i ne znan kako neko pri zdravom razumu može reć da nešto kaska u upravi u segmentu ovom ili onom. Sve dolazi vrimenom. Ali neću ovo da kažem, jučer san prvi put plaka ko dite kad san gleda utaknicu. Oko 70. minute kad san vidia kako se igra, sićan se kad smo u Fojnici vadili loptu i rike da ne bi ostali bez nje, Bešlija ulazia u onaku riku baš san tad bia razočaran ali prošlo je i to. Bia san i ja u krivu što se tiče ove nove uprave i svega toga ali hvala in. Od kad san doša u Sarajevo 1993. pa do danas nisan osjetia toliki ponos, jeste bia san na utaknici sa New Castleom i sve to ali ono jučer znan da san i ja učestvova u nečem. Veliki san navijač Hajduka i bia san prije neg što san doša u Sarajevo i imam člansku oba kluba. Ali ne mogu da virujen da san jučer osjetia veći ponos nego recimo prošle godine kad san bia u Splitu na trećem pretkolu nakon totalnog raspada kluba koji je spriječen u posljednji trenutak. Da ne pričan više gluposti, hvala van Željovci na najljepšem osjećau na svitu cilom i hvala tebi Željo.
Pogledaj lijevo, ističe naredne godine u junu. Napisao je neko ranije već da je kod nas na posudbi s tim da može ostati i nakon toga jer mu valjda ističe ugovor sa matičnim klubomcrnamamba96 je napisao/la:Da li neko zna jeli Boccaccini naš igrač ili je na posudbi pošto po tm stoji da je na posudbi i da je ta posudba čak i istekla ne znam na osnovu čega?
Vrati se unazad par stranica,Larss je ostavio snimak.AsharaK je napisao/la:Nisam upratio, ima li gdje snimak utakmice?
Mogao bi on i do Leicestera ako nastavi ovakoHurmasica je napisao/la:Pogledaj lijevo, ističe naredne godine u junu. Napisao je neko ranije već da je kod nas na posudbi s tim da može ostati i nakon toga jer mu valjda ističe ugovor sa matičnim klubomcrnamamba96 je napisao/la:Da li neko zna jeli Boccaccini naš igrač ili je na posudbi pošto po tm stoji da je na posudbi i da je ta posudba čak i istekla ne znam na osnovu čega?
kako volim ove stvari procitati...bravo kraljudalmae je napisao/la:Mislin da ovo vec poprima neku novu dimenziju, ne mislin na igru neg ovak općenito. Cila priča oko kluba i iskreno govoreći ne bi bilo ništa od ovog da nije nas navijača, i ne znan kako neko pri zdravom razumu može reć da nešto kaska u upravi u segmentu ovom ili onom. Sve dolazi vrimenom. Ali neću ovo da kažem, jučer san prvi put plaka ko dite kad san gleda utaknicu. Oko 70. minute kad san vidia kako se igra, sićan se kad smo u Fojnici vadili loptu i rike da ne bi ostali bez nje, Bešlija ulazia u onaku riku baš san tad bia razočaran ali prošlo je i to. Bia san i ja u krivu što se tiče ove nove uprave i svega toga ali hvala in. Od kad san doša u Sarajevo 1993. pa do danas nisan osjetia toliki ponos, jeste bia san na utaknici sa New Castleom i sve to ali ono jučer znan da san i ja učestvova u nečem. Veliki san navijač Hajduka i bia san prije neg što san doša u Sarajevo i imam člansku oba kluba. Ali ne mogu da virujen da san jučer osjetia veći ponos nego recimo prošle godine kad san bia u Splitu na trećem pretkolu nakon totalnog raspada kluba koji je spriječen u posljednji trenutak. Da ne pričan više gluposti, hvala van Željovci na najljepšem osjećau na svitu cilom i hvala tebi Željo.
ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
[video]https://www.youtube.com/watch?v=x-LgDDsyL50[/video]Leo Messi je napisao/la:Mozeli neko napisati text pjesme o Ivanu sto se jucer na kraju pjevala
Jedan na jedan igraj Ivane, samo za nas ti daj golove. A mi ćemo slavit' uz bubanj do zore, i samo tebi pjevat' pjesmice!Leo Messi je napisao/la:Mozeli neko napisati text pjesme o Ivanu sto se jucer na kraju pjevala
Krivi i jedan i drugi. Prvi otišao ganjati igrača do centra i izgubio loptu, a drugog pretrča malac kao da ga nema, Trebao je Aco ono rasčistiti.delinjo je napisao/la:ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi