Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 10:48 am

VIDEO/ FOTO: FK Olimpic – FK Željezničar 0:2

http://1921.ba/video-foto-fk-olimpic-fk ... ar-02-2537" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:51 am

4-4-2 sa Blagojevićem, Radinovićem, Lazićem i Stevanovićem u sredini. Izmjena ti ostane Šećerović ili zamijeniti uloge Šećeru i Uglješi. Pa nek sam i to doživio da sa klupe ulazi igrač koji je jednako dobar kao i onaj u prvih 11 kojeg mijenja :pljesak: A ovo je samo jedna varijanta naše sredine. Kostić je na slatkim mukama, a biće dovoljno utakmica da se svi pokažu. S nestrpljenjem očekujem kako će se stvati odvijati :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:52 am

Nisam upratio, ima li gdje snimak utakmice?
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:57 am

dalmae je napisao/la:Mislin da ovo vec poprima neku novu dimenziju, ne mislin na igru neg ovak općenito. Cila priča oko kluba i iskreno govoreći ne bi bilo ništa od ovog da nije nas navijača, i ne znan kako neko pri zdravom razumu može reć da nešto kaska u upravi u segmentu ovom ili onom. Sve dolazi vrimenom. Ali neću ovo da kažem, jučer san prvi put plaka ko dite kad san gleda utaknicu. Oko 70. minute kad san vidia kako se igra, sićan se kad smo u Fojnici vadili loptu i rike da ne bi ostali bez nje, Bešlija ulazia u onaku riku baš san tad bia razočaran ali prošlo je i to. Bia san i ja u krivu što se tiče ove nove uprave i svega toga ali hvala in. Od kad san doša u Sarajevo 1993. pa do danas nisan osjetia toliki ponos, jeste bia san na utaknici sa New Castleom i sve to ali ono jučer znan da san i ja učestvova u nečem. Veliki san navijač Hajduka i bia san prije neg što san doša u Sarajevo i imam člansku oba kluba. Ali ne mogu da virujen da san jučer osjetia veći ponos nego recimo prošle godine kad san bia u Splitu na trećem pretkolu nakon totalnog raspada kluba koji je spriječen u posljednji trenutak. Da ne pričan više gluposti, hvala van Željovci na najljepšem osjećau na svitu cilom i hvala tebi Željo.
Svaka cast druze, Zeljo i Hajduk svakako imaju mnogo zajednickog, uvijek trn u oku drugima, uvijek im se podmecu noge, i do uspjeha se uvijek mora kroz trnje za razliku od nekih rezimskih konkurenata. VTŽ i HŽV :D

crnamamba96
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:59 am

Da li neko zna jeli Boccaccini naš igrač ili je na posudbi pošto po tm stoji da je na posudbi i da je ta posudba čak i istekla ne znam na osnovu čega?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:02 am

Pogledajte sažetak utakmice sa Otoke

Pročitajte više na: http://sport1.ba/pogledajte-sazetak-utakmice-sa-otoke/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:03 am

crnamamba96 je napisao/la:Da li neko zna jeli Boccaccini naš igrač ili je na posudbi pošto po tm stoji da je na posudbi i da je ta posudba čak i istekla ne znam na osnovu čega?
Pogledaj lijevo, ističe naredne godine u junu. Napisao je neko ranije već da je kod nas na posudbi s tim da može ostati i nakon toga jer mu valjda ističe ugovor sa matičnim klubom :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:14 am

AsharaK je napisao/la:Nisam upratio, ima li gdje snimak utakmice?
Vrati se unazad par stranica,Larss je ostavio snimak.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:15 am

Prvi smo i tu treba i ostati
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

ned jul 31, 2016 11:16 am

Hurmasica je napisao/la:
crnamamba96 je napisao/la:Da li neko zna jeli Boccaccini naš igrač ili je na posudbi pošto po tm stoji da je na posudbi i da je ta posudba čak i istekla ne znam na osnovu čega?
Pogledaj lijevo, ističe naredne godine u junu. Napisao je neko ranije već da je kod nas na posudbi s tim da može ostati i nakon toga jer mu valjda ističe ugovor sa matičnim klubom :zeljeznicar1:
Mogao bi on i do Leicestera ako nastavi ovako :kafa:
Usput sve pohvale za portal sport1.ba na intenzivnim izvješćima desavanja iz kluba, očekujemo uskoro tu aplikaciju pa da tim stavite jedan okvir na kvalitetan rad :palacgore:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:23 am

ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi

delinjo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:24 am

dalmae je napisao/la:Mislin da ovo vec poprima neku novu dimenziju, ne mislin na igru neg ovak općenito. Cila priča oko kluba i iskreno govoreći ne bi bilo ništa od ovog da nije nas navijača, i ne znan kako neko pri zdravom razumu može reć da nešto kaska u upravi u segmentu ovom ili onom. Sve dolazi vrimenom. Ali neću ovo da kažem, jučer san prvi put plaka ko dite kad san gleda utaknicu. Oko 70. minute kad san vidia kako se igra, sićan se kad smo u Fojnici vadili loptu i rike da ne bi ostali bez nje, Bešlija ulazia u onaku riku baš san tad bia razočaran ali prošlo je i to. Bia san i ja u krivu što se tiče ove nove uprave i svega toga ali hvala in. Od kad san doša u Sarajevo 1993. pa do danas nisan osjetia toliki ponos, jeste bia san na utaknici sa New Castleom i sve to ali ono jučer znan da san i ja učestvova u nečem. Veliki san navijač Hajduka i bia san prije neg što san doša u Sarajevo i imam člansku oba kluba. Ali ne mogu da virujen da san jučer osjetia veći ponos nego recimo prošle godine kad san bia u Splitu na trećem pretkolu nakon totalnog raspada kluba koji je spriječen u posljednji trenutak. Da ne pričan više gluposti, hvala van Željovci na najljepšem osjećau na svitu cilom i hvala tebi Željo.
kako volim ove stvari procitati...bravo kralju :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:27 am

1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

1921.ba
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:36 am

ž'21
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:37 am

Možemo li do šest bodova u sljedeća dva kola aBd ili se zadovoljiti sa četiri? Pa onda dvije domaće Vitez i Zrinjski. Težak raspored s tim da je Sloboda u srijedu aBd. Biće pravo zajebano, ali se nadam da možemo osvojiti deset bodova u ova četiri kola, a zašto ne i 12? :)

Leo Messi
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:39 am

Mozeli neko napisati text pjesme o Ivanu sto se jucer na kraju pjevala

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:40 am

Leo Messi je napisao/la:Mozeli neko napisati text pjesme o Ivanu sto se jucer na kraju pjevala
[video]https://www.youtube.com/watch?v=x-LgDDsyL50[/video]

Samo umjesto Alena, Ivan. :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

ned jul 31, 2016 11:44 am

Leo Messi je napisao/la:Mozeli neko napisati text pjesme o Ivanu sto se jucer na kraju pjevala
Jedan na jedan igraj Ivane, samo za nas ti daj golove. A mi ćemo slavit' uz bubanj do zore, i samo tebi pjevat' pjesmice!
Onda ide onaj dio fenomenalno osjećam se.. :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leo Messi
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:46 am

Hvala

ublehas
Kontakt:

ned jul 31, 2016 11:48 am

delinjo je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ako sam nahvalio boccaccinija u prvoj tekmi, sada moram malo i kuditi, on je izgubio loptu na sredini pa je krenula kontra nakon oje je aco ispao i onaj zaobisao fejzu, ali srecom dobro se zavsi
ma ne zezaj frajer izasao na igraca a lik Acu u toj situaciji pretrci kao da ga nema ccc
Krivi i jedan i drugi. Prvi otišao ganjati igrača do centra i izgubio loptu, a drugog pretrča malac kao da ga nema, Trebao je Aco ono rasčistiti.

Inače ono što mi se posebno svidilo na tekmi je kako Šećerović zatvara odbranu. Kada izađe neko od odbranbenih, bilo bek ili stoper, on se vrati na njegovu poziciju. :palacgore:
Zadnja izmjena: ublehas, dana/u ned jul 31, 2016 11:50 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava