Ma brate mahalske su cudo. Ja samo jos nisam cuo da ce Ivica Osim biti sljedeci trener, ostalee varijante sam sve cuodelinjo je napisao/la:ima li neko od ovih forumasa koji su bliski klubu da mi potvrdi jednu informaciju,naime jedan stari navijac mi jutros prica kako smo opet uspostavili kontakte sa Ibricicem, pa me samo zanima ima li istine u tome ?? i bez slanja pm jer ja pojma nemam o ovome samo mi je covjek rekao pa i ja pitam
Netacnoo jer je bekric taj koji je dao ultimatum upravi zelje on ili senaid , ako dodje senaid ja ne dolazim upravaa dovelaa bekricaElegant je napisao/la:Da je htjeo kod nas dosao bih kad je bio interes pred nastavak sezone, ali je otisao za parama svom Igoru u Iran.
Eto kao uprava prije htjela bekrića nego njegamirsadmekic je napisao/la:Netacnoo jer je bekric taj koji je dao ultimatum upravi zelje on ili senaid , ako dodje senaid ja ne dolazim upravaa dovelaa bekricaElegant je napisao/la:Da je htjeo kod nas dosao bih kad je bio interes pred nastavak sezone, ali je otisao za parama svom Igoru u Iran.
sta ce ti info kad je sam covjek rekao da dolazi u maju kuciiggy2377 je napisao/la:Imam i ja jednu info ako slucajno neko zna, a to je da je Amar sinoc sletio u Sarajevo, isto neprovjereno od ali od uposlenika?
Sezona je završena, čeka nas kup. U maju ću doći kući. Cilj mi je završiti sezonu što bolje mogu, a onda slijedi odmor. Da li ću ostati u Kataru ili ne, znat ću u narednom periodu. Sve opcije su otvorene", završio je Osim.
ja sam reko istinuu pa vi htjeli il nehtjeli prihvatit je . jedan moj drugg , dobar je sa jednom clanom iz skupstinee klubaa taj mu je reko ovo sta ja pricamterabajt je napisao/la:Eto kao uprava prije htjela bekrića nego njegamirsadmekic je napisao/la:Netacnoo jer je bekric taj koji je dao ultimatum upravi zelje on ili senaid , ako dodje senaid ja ne dolazim upravaa dovelaa bekricaElegant je napisao/la:Da je htjeo kod nas dosao bih kad je bio interes pred nastavak sezone, ali je otisao za parama svom Igoru u Iran.
od Zelje se odmara u Kharaitiyatu a od Kharaitiyata u ZeljiElegant je napisao/la:Sam je Amar rekao da u maju dolazi na odmor u Sarajevo.
Zavrsila mu sezona dole, sto ne bi dosao u svoj grad na odmor, nista cudno...iggy2377 je napisao/la:Imam i ja jednu info ako slucajno neko zna, a to je da je Amar sinoc sletio u Sarajevo, isto neprovjereno od ali od uposlenika?
Zakljucajte ga u Tuborgu.black64 je napisao/la:kradite pasos, kidnapujte lutvu, sta god treba