Ljudi ja nisam dugo vidio da neko igra jednostavno kao naš Miroslav. Primi pas, trk i centaršut koji je odličan. Nije tip igrača koji će pokušavat predriblat 2-3 igrača i raditi nekakve čarlame. On to tako maestralno uradi kao da se jednostavno igra lopte. I ono što mi se od prve utakmice u dresu Želje sviđa kod njega je to što to nisu napamet centaršutevi pa ako koga pogodi pogodi, nego svaki centašut je precizno upućen prema igraču prema kojem on želi. Vidi se da postoji to nešto kod njega što ga je dovelo do jedne Seville, eh sad ne može se reći da je sramota što nije uspio u jednoj tako velikoj ekipi. Da je uspio sigurno ne bi gledali jednu ovakvu igračinu na našoj Grbavici.
Za Lendrića ste sve rekli, ali ne mogu vam opisat moje oduševljenje kad je trčao k'o lud u jednoj situaciji kad je lopta bila u posjednu jednog igrača Olimpika i na kraju uspije da mu je oduzme loptu iako mu to nije primarni zadatak. Kad tako igraš ne mora se dodatno objašnjavati što je ljubimac svih navijača Želje, a pogotovo zašto o njemu u superlativima pričaju okorjeli pitari. Momak igra tako dobro da dobija pohvale od svake osobe koja prati našu ligu,a to nije mala stvar jer obično nama je svima u mentalitetu da tražimo mane kod drugih.
Kad gfedaš Blagojevića pitaš se kako nije napravio veću karijeru. Odličan u svakom segmentu igre: ofanziva, defanziva te prekidi. Ima fenomenalne ubačaje iz prekida (sjetite se derbija na Koševu

), a i danas je to pokazao. Mozak ekipe.
Talijan talijanski. Odlična defanzivna disciplina, stvarno se vidi da je prošao tu čuvenu talijansku školu fudbala koja je iznjedrila sjajne defanzivce. Postignuti pogodak je samo kruna njegovih odličnih partija protiv Sarajeva i Olimpika. Ajmo sad pokaži Krstanoviću da nema šta tražit pored tebe-
Šteta za Stevu i Pozdera što ne pogodiše danas zbog samopouzdanja, a imali su dobre šanse. Ja sam nekako još neodlučan ko od njih dvojice da počne u paru s Lendrićem. Ali eto slatke muke, sjajno je to što imamo široku lepezu igrača u napadu.
Drago mi je što je Lešnik ispravio na poluvremenu novinara i rekao mu da nije problem neopreznost nego dinamika. Vidi se da su na to Kostić i Lešnik skrenuli pažnju našim igračima,pa smo izgledali kao druga ekipa u drugom poluvremenu. Naravno nije samo to razlog, došle su do izražaja mukotrpne pripreme pa tako smo bili fizički dosta bolji u odnosu na protvika u drugom poluvremenu. Realno svaka ekipa u našoj ligi ima snage za prvih 45 minuta, drugo poluvrijeme je već belaj i tu vidim prednost naše ekipe. Naravno tu se moramo zahvalit Seferoviću.
Kad već spomenuh Lešnika čovjek izgleda k'o neki yeben lik pravo, uvijek se dere na igrače i ima nekakvu yebenu facu. Ja se syebem kad ga vidim,a mogu mislit tek igračima kad se prodere na njih.