Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 30, 2016 11:24 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Defanzivno smo stajali solidno, ali opet treba reći da ni za to ovakav Olimpik nije nikakav orijentir.
Stajali smo mnogo bolje nego protiv pitara koji su nas ubili i na travi i u zraku, posebno u zraku:

slika

Ne radi spoiler, pa moram ovako postaviti.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:32 pm

ma Virtu ovi su katastrofa da bi bili mjerilo u bilo cemu...ja mislim da ce oni ispasti i to bar 5 kola prije kraja prvenstva :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:33 pm

jel nam se ovo 1921 izvalio iza gola i slika :D

Virtu4L

sub jul 30, 2016 11:34 pm

delinjo je napisao/la:ma Virtu ovi su katastrofa da bi bili mjerilo u bilo cemu...ja mislim da ce oni ispasti i to bar 5 kola prije kraja prvenstva :D :D
Zato sam ovo i postavio, da se ne opustimo previše.

Što se Olimpica tiče, ne vjerujem da će oni završiti prvenstvo.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:35 pm

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma Virtu ovi su katastrofa da bi bili mjerilo u bilo cemu...ja mislim da ce oni ispasti i to bar 5 kola prije kraja prvenstva :D :D
Zato sam ovo i postavio, da se ne opustimo previše.

Što se Olimpica tiče, ne vjerujem da će oni završiti prvenstvo.
i ja to zelio napisati ali kontam smijat ce mi se raja ali nesto kontam da ce se jos par kola igrati liga sa 11 klubova
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Model1964

sub jul 30, 2016 11:38 pm

Drugo kolo, pasija vrucina i mi ocekujemo igru kao Barcelona ;-). Svaka čast.
Koji je to klub na kugli zemaljskoj ušao u prvenstvo i sve odreda demolirao? Vjerujem da SŠ polako tempira formu i ne pokazuje sve mogucnosti protivnicima. Ovaj tim može jako puno jer je super fizicki pripremljen. Može jako puno jer ima polivalentne igrace. Ovaj tim može do duple ako budemo uz njih 100%. Dugo nisam vidio Želju koji ima glavu i rep. Formacijski dobro stojimo i trudimo se odigrati ono što trener traži. Kad sve legne ova igra ce biti ko ljuta guja, brza i ekikasna. Mislim da smo tek na 50% svojih mogucnosti. Možda je neko ocekivao tika taku i te fore. Ja ocekujem Atletiko:-)
U prvom poluvremenu nije bila neka igra, ali opet u oci upada disciplina i profesionalan odnos do zadataka. Prvenstvo je dugo i titulu osvaja ekipa koja je imala najmanje oscilacija a ne ona koja je nekoliko tekmi odigrala vrhunski.
I dalje vjerujem u DUPLU.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 30, 2016 11:42 pm

fk1921 je napisao/la:Ne popustate Bekrica. Danas je kao sto rekoh bio solidan, jedino sto je pokusao lobovati golmana al jbg, imao je finu zamisao :D ne otpisujte Bekrica raja, stara 10tka je to, pustite ga malo da se privikne na ovu formaciju i bit ce on dobar ;)
Ma ima on tih seljackih poteza vazda hoce da ispadne majstor, a kud ce mu veci majstor da bude osim da igra normalno...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Virtu4L

sub jul 30, 2016 11:45 pm

fk1921 je napisao/la:Ne popustate Bekrica. Danas je kao sto rekoh bio solidan, jedino sto je pokusao lobovati golmana al jbg, imao je finu zamisao :D ne otpisujte Bekrica raja, stara 10tka je to, pustite ga malo da se privikne na ovu formaciju i bit ce on dobar ;)
Umjesto koga će igrati kad se privikne? Umjesto Radinovića? Blagojevića?

storm_raider
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:48 pm

Ono sudjenje danas je ocita namjera, drugacije na to ne mogu gledati. Cista namjera linijskog sudije i nasi bi morali nesto uraditi povodom ovoga. Tek sto je pocela liga i odmah.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:49 pm

Mogu reci da je Italijan odlican stoper,skolovan,fino pojacanje stvarno.

Ima tri radnika prava na sredini,dva super pojacanja i Blagoje,fali tu krilo lijevo da bi po meni osvojili ligu ali dobro krilo.

fk1921

sub jul 30, 2016 11:50 pm

Virtu4L je napisao/la:
Umjesto Radinovica ulazit kao protiv Olimpika
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:53 pm

fk1921 je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
Umjesto Radinovica ulazit kao protiv Olimpika
Umjesto Natase moze ulaziti samo u sudijskoj nadoknadi da bi ovaj dobio aplauz pri izlasku.

Virtu4L

sub jul 30, 2016 11:54 pm

fk1921 je napisao/la:Umjesto Radinovica ulazit kao protiv Olimpika
To je ok. Radinović može biti kapitalac ukoliko nastavi ovako.

Model1964

ned jul 31, 2016 12:05 am

Nas yebe lijevo krilo. Blagojevica su probali još u Sloveniji preoblikvati :-) u 10. On sam o sebi nema takvo mišljenje. Osjeca se bolje kada povuce loptu iz pozadine. Pametan SŠ je brzo od toga odustao jer je imao tada i Hervasa. Ode Španac, Bekrija takav kakav je a povrijediše sa oba lijeva krila. Nasa igra tako sada vuce na desno. Na desnoj strani je uvjek više igraca i u takvoj zgusnutoj igri potreba za 10 je veca. Neki lisac da provuce loptu. Da je jedno lijevo krilo zdravo ta potreba nebi bila tolika. Širili bi protivnicku odbranu pa bi samim tim imali Uglješa i Jovan više prostora kroz sredinu okomitim loptama tražiti napadace.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:08 am

Model1964 je napisao/la:Nas yebe lijevo krilo. Blagojevica su probali još u Sloveniji preoblikvati :-) u 10. On sam o sebi nema takvo mišljenje. Osjeca se bolje kada povuce loptu iz pozadine. Pametan SŠ je brzo od toga odustao jer je imao tada i Hervasa. Ode Španac, Bekrija takav kakav je a povrijediše sa oba lijeva krila. Nasa igra tako sada vuce na desno. Na desnoj strani je uvjek više igraca i u takvoj zgusnutoj igri potreba za 10 je veca. Neki lisac da provuce loptu. Da je jedno lijevo krilo zdravo ta potreba nebi bila tolika. Širili bi protivnicku odbranu pa bi samim tim imali Uglješa i Jovan više prostora kroz sredinu okomitim loptama tražiti napadace.
Steta za Zakarica sto nije dosao.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Model1964

ned jul 31, 2016 12:11 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Nas yebe lijevo krilo. Blagojevica su probali još u Sloveniji preoblikvati :-) u 10. On sam o sebi nema takvo mišljenje. Osjeca se bolje kada povuce loptu iz pozadine. Pametan SŠ je brzo od toga odustao jer je imao tada i Hervasa. Ode Španac, Bekrija takav kakav je a povrijediše sa oba lijeva krila. Nasa igra tako sada vuce na desno. Na desnoj strani je uvjek više igraca i u takvoj zgusnutoj igri potreba za 10 je veca. Neki lisac da provuce loptu. Da je jedno lijevo krilo zdravo ta potreba nebi bila tolika. Širili bi protivnicku odbranu pa bi samim tim imali Uglješa i Jovan više prostora kroz sredinu okomitim loptama tražiti napadace.
Steta za Zakarica sto nije dosao.
Šta je tu je. Možemo mi i sa ovim što imamo do DUPLE. Kostic nije puno dramio oko ovih povreda i odlaska Španca. Malo mu je sjebalo taktiku za tepsije i to je to.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:16 am

Mora se ovo pojačat. Čim ti nema nekog od ovog trojca slabiji 20%
Bez Blagoja i Miće nema igre, a Lendra ti ni iz čega može dati go. Zato po meni treba nam još kakva zvjerka na sredini i nešto dobro po lijevom krilu da nije sve na Mići. Još ako nam se bude ovako sudilo moraš davati po tri gola da bi dobio jer ti najmanje još dva sje.bu.

Tryg
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:22 am

Sta je ba ovom levatu iz Posusja sad sam gledao snimke, **** mu labud nanu. Jel on normalan gledaj ga sta je svirao, bolje sto nisam gledao tekmu danas.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cikazubo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:24 am

Hocel Lazic bit spreman za Siroki ? Ne znam kakav je status Šveda trenutno i da je spreman ..

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:24 am

Tryg je napisao/la:Sta je ba ovom levatu iz Posusja sad sam gledao snimke, **** mu labud nanu. Jel on normalan gledaj ga sta je svirao, bolje sto nisam gledao tekmu danas.
Hocemo li mu bombardovati fejzbuk profil :mrgreen:
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava