Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 30, 2016 10:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:Volio bih da snimak kad bude, da postavite ovde. S merakom jos jednom da pogledam.

P. S. Moderatori, stavite vote za igrača utakmice.
Po meni Talijan. Kakve intervencije par puta, te neke skarice, bas sam se ibretio.
Imaš na BHT oko 23:10, a potraži kod mene u postovima imaš stavio sam snimak

Minhi
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:36 pm

Mene zaista brine suđenje i danas i onu prvu tekmu. Danas je Miroslav zabio veoma lijep gol koji je bio potpuno regularan, ali poništen zbog nevjerovatne greške onog pomahnitalog linijskog sudije. I pored toga opet još dva puta što uopće nije normalno. Sve se ovo dešavalo kod samo 0:1 za nas... Treba mu doživotno zabraniti suđenje, jer nije normalan.
Na derbiju ti izbaci igrača u prvoj trećini utakmice što znači da je pitarima 'otvorio vrata' pobjede. Ja i dalje tvrdim da se makar jedan od onih startova Husića, a posebno drugi mogao tolerisati za dobrobit zanimljivosti i neizvjesnosti derbija.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

exbabilon
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:37 pm

Mozda nam je ovaj sudija napravio i uslugu. Iz perspektive sportske javnosti Zeljo je od dvije utakmice jednu odigrao uzasno, a drugu dobio samo 2:0 raspalog Olimpica, ne moze Zeljo daleko... a mislim da smo najjaci kad nas ne shvataju ozbiljno.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Volio bih da snimak kad bude, da postavite ovde. S merakom jos jednom da pogledam.

P. S. Moderatori, stavite vote za igrača utakmice.
Po meni Talijan. Kakve intervencije par puta, te neke skarice, bas sam se ibretio.
Imaš na BHT oko 23:10, a potraži kod mene u postovima imaš stavio sam snimak
Bog kompjutera i tehnologije. :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Roberto Baggio
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:39 pm

Bekrić je, vala, danas odigrao ok. Ta izmjena Radinović-Bekrić je unijela nešto novo. Radinović je, očito, prije svega defanzivni vezni, a Bekrić ide naprijed, iako u ovoj formaciji ne igra desetku, jer desetke ni nema. Imao je bitnu ulogu u par dobrih napada, dobro kombinovao sa Stevanovićem. Ali eto, raja...

Defanzivno smo stajali solidno, ali opet treba reći da ni za to ovakav Olimpik nije nikakav orijentir. (Mada se treba sjetiti njihovih dobrih šansi protiv Slobode u prošlom kolu.) Ipak, bila je jedna baš loša situacija, kod onog zicera za Olimpik u prvom poluvremenu. Evo baš sam na ovom Larsonovom snimku potražio to, 33. minuta: Boccaccini je izašao previše visoko za svojim igračem, skroz do centra, a Šećerović to nije kako treba pratio i ostala je rupa, šalje se lopta iza leđa Kosoriću, ali sreća Fejzić se uspijeva zaustaviti da ne napravi penal, a Olimpikov igrač odlazi previše u stranu.
FK Željezničar 1921

Simply Blue
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:45 pm

Hoće biti večeras hajlajtsa sa 1921.tv??
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:46 pm

Galerija slika sa današnje utakmice

FK Olimpic – FK Željezničar 0:2

http://sportskafotografija.com/premijer ... znicar-02/" target="_blank
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:47 pm

chile
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:48 pm

Prvo poluvrijeme je bilo katastrofa, ne treba se zavaravati...ali ono sto itekako raduje to vide i Slovenci pa u drugom djelu kao da je druga ekipa izasla na teren.
Drugi pristup, druga taktika sto ce reci imamo mi sad i plan b i plan c, itekako raduje sve ljubitelje plave boje.
Dok se i struka i momci uigraju treba tu 10-tak takmicarskih utakmica da se sve poslozi i dostigne zeljeni nivo ekipe, samo je bitno da se bodovi ne raspu i da nemamo nenadoknadiv zaostatak do tada.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sergejevic

sub jul 30, 2016 10:55 pm

Drugo poluvrijeme je bilo dosta dobro, mada smo zabili gol u pravo vrijeme i onda je bilo lakse. Jasno je da smo fizicki izuzetno spremni i da vecinom kupimo nicije lopte, uzimamo duele i to je veoma dobra stvar koja nas treba radovati. Postoje tu jos uvijek mnogo propusta, ali jos uvijek nismo kompletni, a ovakva ekipa prvi put igra zajedno, s Jovanom i Miroslavom koji su danas pokazali koliko znace ekipi. Ovaj drugi sa Sinisom perfektan u drugom poluvremenu, odlicno oni kominuju i razumiju se na desnoj strani. Nekako znaju stvoriti neku priliku iz nicega, nekim dodavanjima. Znaci to dosta kada nestane ideje ili zatvore sredinu. Jovan kao i uvijek odlican, ima ekspolizvnost s loptom i lagano napravi visak, jos dok se sve uigra i dok se shvate igraci bice jos bolje.

Stevo Nikolic kako sam napisao poslije derbija uvijek na neki nacin pomogne ekipi. Kada fuli zicer i generalno lose odigra, on iskustvom i svojom timskom igrom nekako pogura, a danas je majstoriski propustio onu loptu. Stvarno je velika stvar imati takvog covjeka u ekipi. Siguran sam da on moze povuci kada bude gusto i kada se bude lomilo prvenstvo. Stevo je medju najstarijima u ekipi, a u prvom poluvremenu se strasno borio i izgarao za ekipu. Meni je drago sto smo njega doveli i samo ostaje zal sto nije nesto mladji, ali i ovakav ce nama valjati. Secerovic, po meni, jako dobar danas i falio nam je igrac poput njega. Meni se svidja sto momak zna sta moze, a sta ne, i nema tu nekog pretjeranog pametovanja nego radi ono sto znas, a ostalo prepusti drugima. Mnogo lopti je uzeo na sredini, zracnih duela, one nicije lopte kupio, a kada ovi krenu naprijed on je tu za petama. Zahvalan igrac i prijeko potreban svakoj ekipi. Izgleda da je i Kostic shvatio da je dobro Secerovica koristiti u ovakvim utakmicama gdje protivnik samo kontrom moze nesto napraviti, a on je tu da sprijecava bas takve stvari.

Izgleda da smo napravili veliki posao dovodjenjem Boccaccinija, izgleda da je vec postao atrakcija medju rajom ovim golom, ali i onim potezima u odbrani. Treba uzeti u obzir da on jos uvijek ne konta mnoge stvari, jezik, saigrace i ostalo. Ima jos mnogo prostora za napredak. Izgleda da je opet Kostic vrlo dobro znao sta radi kada je trazio ovog momka. Lijepo je imati jednog Italijana u ekipi, a posebno jer ovako dobro igra. Bevab jeste bio prilicno tanak, ali mnogo, mnogo bolji nego u derbiju, a posebno treba naglastiti da je bio sve sigurniji kako je utakmica odmicala. Treba tom momku dati podrsku, prosao je tezak period, pa i ako ne upali kod nas ne treba ga jos vise prepadati. Mislim da je i njemu stalo da se vrati, a mi smo uvijek bili poznati po tome da dajemo podrsku nasim igracima. Sjecamo se svi Kvesica njegove povrede, pa nam je momak vratio na najbolji nacin. Tako treba i Dinu pogurati da se vrati.

Lendrica vise nema potrebe ni spominjati, on sam je naglasio da osjeca da ga raja voli ovdje, a kada covjek vidi koliko se bori za plavi dres onda sve postane suvisno. Mislim da ne zabije niti jedan gol da bi dobio aplauz, a on povrh svega najbolji napadac lige i trpa nemilice. Da sto duze gledamo Ivana u nasem dresu, a onda da napravi veliki transfer i karijeru, siguran sam da on moze daleko dogurati.

Treba pohvaliti i Kostica i strucni stab, ekipa izgleda jako spremno, a kada se to uzme u obzir onda je jasno da smo mnogo radili na pripremama, a to opet znaci da ce trebati vise vremena da ekipa dobije potrebnu svjezinu za takmicarske utakmice. Sigurno su jos uvijek noge teske i nisu na pravom nivou sto se tice samog osjecaja za igru, a uz to ne smijemo zaboraviti da je danas bilo preko 30 stepeni. Ja sam zadovoljan ovom danasnjom utakmicom, i svi mi koji smo onako sumnjicavo pratili vidimo ono sto smo trazili. A to je neki pomak i naznaka sta zeli Kostic od ove ekipe. Stvorile su se dobre sanse, bilo je kombinacija, zabli smo tri gola(jedan ponisten), a oni nam nisu zaprijetili, osim jedne sanse, ali i to je bili individualna greska gdje je prvo Boccaccini izasao visoko, a Acno nije zatvorio.

irfo

sub jul 30, 2016 10:56 pm

Jel ono kolar reko izveli slobodan udarac bez sudijskog zvizduka :rofl1: :rofl1:

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:58 pm

irfo je napisao/la:Jel ono kolar reko izveli slobodan udarac bez sudijskog zvizduka :rofl1: :rofl1:
Jeste haha

irfo

sub jul 30, 2016 10:59 pm

LARS1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Jel ono kolar reko izveli slobodan udarac bez sudijskog zvizduka :rofl1: :rofl1:
Jeste haha
Treba vise faika kolara na televiziji

Minhi
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:06 pm

Bravo za naše mlađe juniore koji su izborili sutrašnje finale u Foči.
U polufinalu ja 'pala' i Steaua Bukurešt nakon izvođenja penala!!!
Sutra u 21:00h finale sa Rijekom koja je u drugom polufinalu pobjedila Partizan.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:07 pm

Minhi je napisao/la:Bravo za naše mlađe juniore koji su izborili sutrašnje finale u Foči.
U polufinalu ja 'pala' i Steaua Bukurešt nakon izvođenja penala!!!
Sutra u 21:00h finale sa Rijekom koja je u drugom polufinalu pobjedila Partizan.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:11 pm

J B G, upravu je FaJik, Zeljeznicar je ipak jedna prosjecna ekipa. Kako inace svi potcjenjuju nasu ekipu, od one emisije na hayatu, pa do celnika drugih ekipa. Kako ce im se obit o glavu.
Nadam se da ce Lendric i Stevanovic ostati kod nas barem i one euro utakmice. Uzasno tesko ce biti naci zamjenu za takve igrace, zato se odmah mora skautirati i traziti alternative u mladim igracima. Njih dvojica nalete jednom u sto godina, nazalost.
I kako Pozder u punom trku odmah centrira, za svaku pohvalu.

Odlicne vijesti za omladince! Ako je neko upucen u igracki kadar, da nas uputi, ko su potencijalni igraci za prvi tim Zeljeznicara za par godina? :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:15 pm

Počela repriza na BHT1. Imate na BHT1 HD ( Telemach : 330 kanal) u HDu ako se može tako reći

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Ne mogu da vjerujem šta je ovaj linijski papak sve mahao. Tek sad na Larsovom snimku kad se vrati usporeni snimak vidiš je da sve i jednu situaciju pogriješio. Već 4 čista gola nam je zaje.ebo, a još imam 15 minuta snimka da odgledam. Ako nam se ovako bude sudilo naje.bali smo. Nije mi jasno, ako se već liga smanjila, dakle treba ti manje sudija, gdje nađoše ovu budalu da sudi. Ovolika budala neko može biti samo ako je naručen. Nemoguće je ovoliko griješiti iz neznanja, a to mu profesija. Užas, šta li nas tek čeka.

baxuz87
Kontakt:

Siniša i rekacija nakon sudara Miroslava i igrača Olimpica. :palacgore:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

salle86
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:20 pm

Gledaću što kraće...
Imam osjećaj da je većini naših igrača danas bilo mrsko igrati, ono dovoljno je da se pojave i 3 boda su tu. To mi se ne sviđa. Mlako ulazili u duele, mlaka dodavanja, neki pokušaji driblinga... Sve to u prvom. Vjerujem da je Kostić rekao da tako ne može pa smo bili bolji u drugom. Po meni nije ni to neka igra ali dovoljno za bodove i za drugo kolo.
Svi hvale pa ispadne i dosadno ali fakat se mora pohvaliti Ivan, kad se čovjek natjera da onako ganja loptu na nekih 30-40 metara od njihovog gola, mislim to svi mogu ali neće jbg.
Za teren, ne znam ali meni ovaj olimpikov stadion fakat izgleda premalen, nemaš dijela terena a da nema neko od igrača. Tu nekako ne možeš razviti neku pas igru već moraš na silu, pokušati jednim pasom izbaciti napadača u šansu.

Sevilja...volio bih da je nekad sebičniji i da bar svaku treću što pokuša dodati da raspali po golu.
Onako u kompletu, niti sam razočaran niti posebno oduševljen učinkom ostalih igrača.
Posjeta odlična.
Toliko za sad, evo počinje snimka, odoh sad na miru pogledati :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava