Svi hvala igarace e boga mi ja cu hvaliti Strucni Stab
Kosticu i Ljesnik kapa vam do poda za OVU utakmicu i naci igre
I seferovicu za fizicku spremu.iggy2377 je napisao/la:Svi hvala igarace e boga mi ja cu hvaliti Strucni Stab
Kosticu i Ljesnik kapa vam do poda za OVU utakmicu i naci igre
Hahahaha a vidi sudije gdje stoji u liniji sa našim igračimabaxuz87 je napisao/la:Povukao ih je sudija.Eisenbahner1921 je napisao/la:Saveze povuci linije!
Lars hvala za prenos YT extra radioLARS1921 je napisao/la:ako bude repriza javi mi prije da mogu snimit, sada je kasnoMasinovodja je napisao/la:larsone ako mognes,snimi ovu emisiju sto je bila sad na face-u,odlicna je![]()
zubanovic89 je napisao/la:Prvih 20 minuta frajer sjedi do mene i psuje Kosticu kompletan rod slovenacki. Znaci nema dijela familije kojeg mu nije spomenuo, psuje i Misimovicu sto ga je doveo meni doslo da ga udarim. Drugo poluvrijeme, poslije drugog gola, prica nismo mi losi, dobar je ova slovenac, treba njemu dat sansu. I tad sam htio da ga udarim.
Zqista sramotno sudjenje u ova 2 kola Zelji.Eisenbahner1921 je napisao/la:Saveze povuci linije!
danas je po meni dosta dobar bio,ima ga i nazad i naprjedTheSvenderMan je napisao/la:Mislim da Bevab ne zasluzuje negativne kritike u ovolikoj mjeri. Sasvim je korektno odigrao danas. Stvarno nema smisla da se poredi s Livajom. Nije on toliko los koliko se prica iako mu je izgleda klupa kad se husic vrati.
pa, sto mu ne rece da prestane psovati... ili sto mu raja oko njega ne rece...rodrigo87 je napisao/la:zubanovic89 je napisao/la:Prvih 20 minuta frajer sjedi do mene i psuje Kosticu kompletan rod slovenacki. Znaci nema dijela familije kojeg mu nije spomenuo, psuje i Misimovicu sto ga je doveo meni doslo da ga udarim. Drugo poluvrijeme, poslije drugog gola, prica nismo mi losi, dobar je ova slovenac, treba njemu dat sansu. I tad sam htio da ga udarim.![]()
![]()
Baca kao Mujdža, samo mlađi. I on je dobro igrao prije povrede, i sjebaše ga i sad jedva i centaršut da smijeHurmasica je napisao/la:Ma na Bevabu se jednostavno osjeti ta neka trema ili možda i strah od neke nove povrede s obzirom da su mu stvarno brutalno lomili nogu ranije. Mislim da će se polako i on oslobađati tog straha i treme te da će u narednom periodu biti bolji. Glupo ga je porediti sa Livajom i sličnim jer momak sigurno ima znanje. Polako..