shzna je napisao/la:Valter je napisao/la:Lijepi moj ja imam dobrano preko 50 godina i vjerujem da sam barem duplo stariji od tebe, pa je pomalo glupo govoriti kako se ja u nesto ne razumijem a ti se ko biva razumjes. Sto se tice bakljadi iz predhodne sezone naravno da ih je bilo manje kada se je Jug raspao.
Opet iznosiš netačne informacije, i pišeš kako se razumiješ.
Ja ću se nadovezat na ovo Jug se raspao?!
Čast tebi i veliko poštovanje ali otkud ti pravo tako pisat?Jug je uvijek bio,i uvijek bit će 12.igrač Želje.Neki dan sam pisao Željo bez Juga nije Željo,valjda si toga svjestan.Nije se raspao,niti će se ikad raspasti dok je novih i novih genneracija i dok je Želje.Odsutni jesmo bili,iz nekih razloga,svima poznatih,samo ne onima koji se prave ludi i pričaju svoju neku priču kako njima odgovara.Sa tobom neću više o toj temi jer forum nije mjesto za to.
Dalje,što se baklji tiče,vjerujem da ni u to nisi upoznat,svaku utakmicu onaj ko stoji za šipkom naglasi i više puta da se ne pale baklje,jer smo tu zbog kluba a ne da mu štetimo.Palile su se uvijek na velikim utakmicama,i uvijek će se paliti,a njih nije mnogo u našoj ligi.Mnogo više igračima znače naša grla,dlanovi i srce,nego kazne u 5-6 utakmica u prvenstvu,nadovezano takođe na ono ako ćemo palit,bolje da se ne vraćamo.Bože sačuvaj.Poštujem svačije mišljenje oko neke rasprave,kazni i tako to,ali vrijeđanje Juga i to od navijača koji ima 50.godina i koji je mnoge utakmice propratio,to tolerisat a da ne odgovorim jednostavno ne mogu.Direktno vrijeđaš komplet tribinu i nas kao porodicu.Budi mi pozdravljen