Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 22, 2016 7:47 pm

Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno :palacgore:

Vidim ovdje neki operisu i sa kaznom do 10.000 KM, i kao nije lose ostace nam jos love. Pa fan shop te pare nemoze namaci ni za cetiri mjeseca. A kada bih predlozio da za ovu utakmicu klub odredi cijenu ulaznica sjever 10 KM, jug 7 KM, i da tako dodatno zaradi, rekli bi jesi li lud pa pola raje ne bi doslo. Nama puno 2 markice vise a je.bo klub nek plati 5.000 do 10.000 KM. Ala volimo klub. Ako i poslije 20 godina jedino na ovakav nacin mozemo napraviti "nazovi" stimung i to za svega popisanih 5 minuta e onda bolje i da nemamo juga dok ne dođu neke pametnije generacije. Kako nam je drago sto je u upravu dosla nova generacija ljudi i unijela neke novosti, a mi znamo samo jedno te isto i to tako zadnjih 20 godina. Pa ja se i ne sjecam neke nove navijacke pjesme evo sezonama, ali zato znam 5 do 10 kretena koji svaku utakmicu upale baklju i misle da bi to nekome trebalo biti interesantno. Sta je to u toj bakljadi sto do sada nismo vidjeli.
Paša moj, sereš. :palacgore:
1987

black64
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:50 pm

mislim da bi bila prava stvar i koreografiju sredit neku, odavno nije bila neka da stanu oci :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:51 pm

Ne sere vala ni sekunde ali ako ljudi u klubu nemaju ništa protiv baklji onda neka se pale svaku tekmu.. Ja nemam ništa protiv baklji ali mi bude krivo kada uhljupima iz saveza punimo džepove..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:51 pm

Sama baklja ko baklja i nije problem. Kad je neki extra moment baklje super dođu, kad je navijanje nije u elementu bakljama se može podići atmosfera, a samim tim igračima još veći stimulans. Baklja nije metak. Pirotehnika je nezaobilazna u navijanju širom svijeta. Dio je navijačke kulture. Rapid je to fino sredio sa svojim navijačima na obostranu korist. Nama bi to isto odgovaralo. Prošlih sezona moglo se vidjeti da se nije palilo uvijek, već samo na većim utakmicama, a to utakmica sa ŠB jeste. Što se mene tiče, nek se pale, nek se najavi da je Jug ostao ponovo, nek nas kazne ali s razlogom. Naravno glupo je paliti na manjim utakmicama, posebno mislim kad se zapale 2-3 baklje. To zaista ne donosi ništa dobrog. Znamo da nas savez ne voli, pa kad se sjetim da smo na jednoj utakmici sa Slavijom kažnjeni s 1.500 KM zbog jedne jedine baklje i nijedne petarde. To je glupost. Zato momci kad se pali nek se pali ili nikako. :cigara: :ganja: :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:54 pm

Jesu li skunuti oni najloni sa krova sjevera ili ih je vjetar odnio ? Mozda ce ih obnovit sad pred Siroki ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NoKe
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:55 pm

5 minuta cejfa.. a kazna ko da si rokno covjeka.. :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

pon feb 22, 2016 7:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ne sere vala ni sekunde ali ako ljudi u klubu nemaju ništa protiv baklji onda neka se pale svaku tekmu.. Ja nemam ništa protiv baklji ali mi bude krivo kada uhljupima iz saveza punimo džepove..
Naravno da sere, jer piše nešto u šta nije upućen, odmah je iskoristio priliku da popljuje navijače, u fazonu nema novih pjesama, a ima ih.
1987

Okolele
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:06 pm

Elegant je napisao/la:Jesu li skunuti oni najloni sa krova sjevera ili ih je vjetar odnio ? Mozda ce ih obnovit sad pred Siroki ?
Nemoj molim te da se obnavljaju..Prvo bezeveze izgleda a drugo sto im je kasnije mrsko skinuti pa gore lelujaju na sve strane,prljavi,izderani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:07 pm

Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno :palacgore:

Vidim ovdje neki operisu i sa kaznom do 10.000 KM, i kao nije lose ostace nam jos love. Pa fan shop te pare nemoze namaci ni za cetiri mjeseca. A kada bih predlozio da za ovu utakmicu klub odredi cijenu ulaznica sjever 10 KM, jug 7 KM, i da tako dodatno zaradi, rekli bi jesi li lud pa pola raje ne bi doslo. Nama puno 2 markice vise a je.bo klub nek plati 5.000 do 10.000 KM. Ala volimo klub. Ako i poslije 20 godina jedino na ovakav nacin mozemo napraviti "nazovi" stimung i to za svega popisanih 5 minuta e onda bolje i da nemamo juga dok ne dođu neke pametnije generacije. Kako nam je drago sto je u upravu dosla nova generacija ljudi i unijela neke novosti, a mi znamo samo jedno te isto i to tako zadnjih 20 godina. Pa ja se i ne sjecam neke nove navijacke pjesme evo sezonama, ali zato znam 5 do 10 kretena koji svaku utakmicu upale baklju i misle da bi to nekome trebalo biti interesantno. Sta je to u toj bakljadi sto do sada nismo vidjeli.
Niđe veze. Pun post gluposti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:11 pm

Okolele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jesu li skunuti oni najloni sa krova sjevera ili ih je vjetar odnio ? Mozda ce ih obnovit sad pred Siroki ?
Nemoj molim te da se obnavljaju..Prvo bezeveze izgleda a drugo sto im je kasnije mrsko skinuti pa gore lelujaju na sve strane,prljavi,izderani..
I to sto kazes, da barem skinu ako su u mogucnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Valter
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 22, 2016 8:12 pm

Fatić Nermin je napisao/la:
Valter je napisao/la:

Halali haveru, al' seres k'o foka, i to o stvarima u koje se bas i ne razumijes. Ako ti je problem sto ce jug izbiti 10, 15 hiljada maraka klubu za jednu utakmicu, a donijeti 12.-tog igraca do kraja sezone, ja ne znam sto su se ljudili potrudili da isprate sve ove lijepe stvari koje se desavaju oko kluba. A prosle sezone haveru baklje su bile samo za derbi, a i ove takodjer urijetko skroz.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Lijepi moj ja imam dobrano preko 50 godina i vjerujem da sam barem duplo stariji od tebe, pa je pomalo glupo govoriti kako se ja u nesto ne razumijem a ti se ko biva razumjes. Sto se tice bakljadi iz predhodne sezone naravno da ih je bilo manje kada se je Jug raspao.

Sto se tice ovih koji podrzavaju bakljadu samo na posebnim utakmicama pa hajd neka bude iako mi je i tada zao uzalud bacenih para, jednostavno razmisljam da nismo dovoljno bogati i da je te pare bolje upotrijebiti za pametnije stvari. Kada pare od UEFE legnu na racun fudbalskog saveza oni prvo namire sebe.
Ovdje jos jednom pozivam novu upravu u cilju sto boljeg informisanja navijaca da nam iznesu podatke po svakoj sezoni (barem zadnjih 10 godina) koliko je placeno za kazne da mozemo pratiti da li ta stavka ima trend smanenja
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

shzna
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:17 pm

Valter je napisao/la:Lijepi moj ja imam dobrano preko 50 godina i vjerujem da sam barem duplo stariji od tebe, pa je pomalo glupo govoriti kako se ja u nesto ne razumijem a ti se ko biva razumjes. Sto se tice bakljadi iz predhodne sezone naravno da ih je bilo manje kada se je Jug raspao.
Opet iznosiš netačne informacije, i pišeš kako se razumiješ.
1987

storm_raider
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:26 pm

Ne morate se slagati sa nekim, ali postujte da svako ima svoje misljenje. Nema potrebe za pisenjem "seres" i slicno, pogotovo nekome ko je vjerovatno najstariji na ovom forumu. Valter je davno pisao i na onom anamo forumu i uzivanje je bilo citati ga. Iz njegove perspektive, definitivno shvatam odakle polazi i zasto je napisao ovo sto je napisao. Ni ja nisam za te baklje, osim na derbiju. Ne zaboravite da smo nedavno bili doslovno pred gasenjem. Postujte da svako ima svoje misljenje, nemojte nametati svoje kao jedino. Izmedju ostalog i to je Zeljo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSONN
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:30 pm

Na anamo onom forumu neki frajko pise da dolazi veliko pojacanje na ljeto? Jel to ono o čemu su tm i chwilla sinoć govorili ili je samo furka?

Ako moze samo potvrda, ne mora se ime pisati

@chwilla pošteno :ganja:
Zadnja izmjena: LARSSONN, dana/u pon feb 22, 2016 8:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:32 pm

Ovo je malo sukob generacija. Polazi se od razlicitih tački gledišta, pa je teško naći zajednički jezik...
Btw. Može li neko napisati imena mladića iz '99 generacije za koje je predloženo potpisivanje ugovora? Može i u pp
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:32 pm

ama napisao sam ja o čemu govorim, o procesima vezanim za stadion.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:33 pm

:kafa:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:36 pm

storm_raider je napisao/la:Ne morate se slagati sa nekim, ali postujte da svako ima svoje misljenje. Nema potrebe za pisenjem "seres" i slicno, pogotovo nekome ko je vjerovatno najstariji na ovom forumu. Valter je davno pisao i na onom anamo forumu i uzivanje je bilo citati ga. Iz njegove perspektive, definitivno shvatam odakle polazi i zasto je napisao ovo sto je napisao. Ni ja nisam za te baklje, osim na derbiju. Ne zaboravite da smo nedavno bili doslovno pred gasenjem. Postujte da svako ima svoje misljenje, nemojte nametati svoje kao jedino. Izmedju ostalog i to je Zeljo.
Poštujem ja mišljenja drugih ljudi, sve dok se ne počne pljuvati nešto što meni znači. Po meni, neofirno je iskoristio priliku da popljuje navijače, čak iznio i nekoliko nebuloznih stvari, koje nisu istinite i to zaista liči na pljuvanje. A ako je to Valter što je bio i na ss-u, nije mu strano da pljuje po Manijacima.
1987

storm_raider
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:39 pm

shzna je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ne morate se slagati sa nekim, ali postujte da svako ima svoje misljenje. Nema potrebe za pisenjem "seres" i slicno, pogotovo nekome ko je vjerovatno najstariji na ovom forumu. Valter je davno pisao i na onom anamo forumu i uzivanje je bilo citati ga. Iz njegove perspektive, definitivno shvatam odakle polazi i zasto je napisao ovo sto je napisao. Ni ja nisam za te baklje, osim na derbiju. Ne zaboravite da smo nedavno bili doslovno pred gasenjem. Postujte da svako ima svoje misljenje, nemojte nametati svoje kao jedino. Izmedju ostalog i to je Zeljo.
Poštujem ja mišljenja drugih ljudi, sve dok se ne počne pljuvati nešto što meni znači. Po meni, neofirno je iskoristio priliku da popljuje navijače, čak iznio i nekoliko nebuloznih stvari, koje nisu istinite i to zaista liči na pljuvanje. A ako je to Valter što je bio i na ss-u, nije mu strano da pljuje po Manijacima.
To sto tebi znaci, znaci i meni isto. Kao sto napisa iznad kolega, samo sukob generacija. Svi smo na istoj strani, nije Zeljina armija samo od 15-30 godina. Ne mislim da mu je to bila namjera. Mozda je malo neupucen u sve sto je bilo proteklih mjeseci. Nije mi zelja da izigravam icijeg advokata, samo se trebamo uvazavati, zbog iste ljubavi smo svi ovdje. Hajmo mi Siroki dobiti, pa makar baklja ugurala loptu u gol. :rofl1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 22, 2016 8:40 pm

shzna je napisao/la:
Valter je napisao/la:Lijepi moj ja imam dobrano preko 50 godina i vjerujem da sam barem duplo stariji od tebe, pa je pomalo glupo govoriti kako se ja u nesto ne razumijem a ti se ko biva razumjes. Sto se tice bakljadi iz predhodne sezone naravno da ih je bilo manje kada se je Jug raspao.
Opet iznosiš netačne informacije, i pišeš kako se razumiješ.
Ja ću se nadovezat na ovo Jug se raspao?!
Čast tebi i veliko poštovanje ali otkud ti pravo tako pisat?Jug je uvijek bio,i uvijek bit će 12.igrač Želje.Neki dan sam pisao Željo bez Juga nije Željo,valjda si toga svjestan.Nije se raspao,niti će se ikad raspasti dok je novih i novih genneracija i dok je Želje.Odsutni jesmo bili,iz nekih razloga,svima poznatih,samo ne onima koji se prave ludi i pričaju svoju neku priču kako njima odgovara.Sa tobom neću više o toj temi jer forum nije mjesto za to.
Dalje,što se baklji tiče,vjerujem da ni u to nisi upoznat,svaku utakmicu onaj ko stoji za šipkom naglasi i više puta da se ne pale baklje,jer smo tu zbog kluba a ne da mu štetimo.Palile su se uvijek na velikim utakmicama,i uvijek će se paliti,a njih nije mnogo u našoj ligi.Mnogo više igračima znače naša grla,dlanovi i srce,nego kazne u 5-6 utakmica u prvenstvu,nadovezano takođe na ono ako ćemo palit,bolje da se ne vraćamo.Bože sačuvaj.Poštujem svačije mišljenje oko neke rasprave,kazni i tako to,ali vrijeđanje Juga i to od navijača koji ima 50.godina i koji je mnoge utakmice propratio,to tolerisat a da ne odgovorim jednostavno ne mogu.Direktno vrijeđaš komplet tribinu i nas kao porodicu.Budi mi pozdravljen :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava