Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 12:32 pm

Ajzea je napisao/la:Nemojte samo ko oni Jesicevi da se dovode. Kada sam mu gledao pripreme, mislim, ma ovi ce letiti po terenu 180 minuta.. To neki padobrani, baje, picke materine.. Kad ono oni potrcati ne mogu.
I ta fizicka sprema je nauka sama po sebi. Svaki igrac ima svoj limit i nema tu rezultata preko noci nego u kontinuiranom radu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Kapiten
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 12:33 pm

Neandertalac je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:pa eto kazu da ce i ovi iz Fitnes Universe voditi brigu o fizickoj pripremljenosti igraca.
Jel fakat?
Sad bi se ja ranio, jbga hlheb i klub i ljudi i grob...
Ma nema nama napretka, zali boze zivaca...
– FK Željezničar želi da stručnom štabu i prvom timu omogući najbolje uslove što se tiče fizičke spreme. Ovom prilikom ja bih da se zahvalim Fitness Universu koji će našim igračima obezbijediti te uslove. Ovo je prilika za dugoročnu saradnju i nadam se da će sve biti u najboljem redu, rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

Osim ako to ne znaci nesto drugo...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:33 pm

naravno da neće oni trenirati igrače, već će biti besplatno za treninge u teretani, šta vam je.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

uto maj 10, 2016 12:34 pm

MA SAMO PLANINA I RUKSAK PUN KAMENJA! Pa da vidimo ko ce na icy grape s malo swisa poslije :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Zeljocity
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:35 pm

Neandertalac je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:pa eto kazu da ce i ovi iz Fitnes Universe voditi brigu o fizickoj pripremljenosti igraca.
Jel fakat?
Sad bi se ja ranio, jbga hlheb i klub i ljudi i grob...
Ma nema nama napretka, zali boze zivaca...

Bezze ba psujes vjerujem da su oni samo zaduzeni za teretanu i tako te stvari.

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:35 pm

Ajzea je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Kako sam već govorio i prije, pozitivne stvari našeg neplasmana u Evropu su sljedeće: Imamo vremena da dobro razmislimo o treneru, dovedemo kvalitetnog trenera koji će naš klub unaprijediti, dovedemo neke igrače koji budu potrebni novom treneru, , igrači će se dobro odmoriti, odradimo dobre pripreme i napadnemo sve što se može napasti :mrgreen:
Ne mozes nas utjesiti, dzaba ti sve. :rofl:
Ove godine svi idemo na more, to je sigurno. :rofl:
Ja idem svake godine hvala Bogu :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:36 pm

Neće oni raditi na pripremama sa klubom šta vam je :lol: , oni će tu biti za individualne treninge igrača i tako te stvari
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:39 pm

1921 TV, UPITNIK: Miroslav Stevanović

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-miroslav-stevanovic-2099" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dominic
Kontakt:

Hajde Olimpiče, razbij kone, ostani u ligi i usreći nas Evropom a mi ćemo valjda znati dobiti Lukavicu!

Izlija
Moderator
Kontakt:

Ja smatram da se fizika na ovim prostorima koncepcira na pogrešan način, tim mora imati snage za dvije utakmice kako bi mogao jednu odraditi kako treba a na našim prostorima se trenira tako da igrači jedva izdrže 90 minuta a u slučaju produžetaka navijači okreću glavu da nebi gledali nemoć bez obzira ko je protivnik. Iz ličnog iskustva rada sa ljudima iz legije stranaca znam kako se radi fizika i pripremljenost za zadatke, ukoliko u jednoj misiji imaju zadatak da pretrče 2 km ( pod punom ratnom spremom ) priprema je 4 km sa dodatnim teretom a usput se ocjenjuje i koriguje timski rad i "uigranost". Svaki tim koji se priprema za bilo šta pokušava pomaknuti granice na treningu a na našim treninzima se jako slabo radi i nečiji napredak zavisi isključivo od individualnog htjenja, ja smatram da su fudbaleri radnici u punom smislu te riječi i morali bi imati osmočasovnu pažnju kluba gdje će svaki fudbaler imati zadatke popravljanja individualnih vještina kao fizičke spreme. Osam sati raspoređeno između odmora po dva sata je četiri treninga dnevno, toliko moraju trenirati ukoliko misle raditi i profesionalno se baviti sportom. Po mom shvatanju u te treninge spadaju i fizijatrijske masaže, plivanje, šetanje po planinskim visovima sa laganim vježbama širenja plućnog kapaciteta, psihološke konsultacije pa čak i joga kao vid povećanja gibljivosti igrača ( da se nemože desiti da mu prepone puknu ukoliko napravi špagu u pokušaju da izbije loptu i sl ). Nemogu stalno zajedno trenirati, ustvari tim trenira zajedno samo kad uigravaju taktiku a ostalo je sve isječeno u segmente. Svašta napisah, izvinite što vas bihuzurim.
イビチャ・オシム

Jaozinho22

uto maj 10, 2016 12:44 pm

IZLIJU ZA KONDICIONOG TRENERA!!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

uto maj 10, 2016 12:49 pm

Danas sve firness treneri, ima ih vise nego kurava. Zalijepi mu se pupak za kicmu, mali trbusnih i eto fitness trenera. Jos ako se mqlo potkuje oko unosa kalorija i nutrijenata, nigdje mu kraja, dva face profila ima.

Ljudi sta vam je, ovo je ozbiljna stvar. Nama tu treba iskorak, neko dokazan, neko ko je radio u ozbiljnim klubovima sa vrhunskim igracima, na vrhunskom nivou i opet bio taj koji pomice granice.
A ne tamo neki ficfiric sa tek zavrsenim fakultetom sto je prakticni dio usavrsavao na paraplegicarima.

Najbitnija stvar u danasnjem sportu, zasigurno. Kakav talenat i pm kad lete po terenu, nikad vise morona sa dvije lijeve se nije sportom bavilo, al zato zgrade preskacu.

Uz ovo se veze nutricionista i tu takodje mora postojati neko kompetentan.

Ako hocemo iskorak, ako ne, ima universum trenera, ne znas koji je bolji.
Uz svo duzno postovanje...
Željeznicar za život cijeli!

DR.HOUSE
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:50 pm

Neandertalac je napisao/la:Danas sve firness treneri, ima ih vise nego kurava. Zalijepi mu se pupak za kicmu, mali trbusnih i eto fitness trenera. Jos ako se mqlo potkuje oko unosa kalorija i nutrijenata, nigdje mu kraja, dva face profila ima.

Ljudi sta vam je, ovo je ozbiljna stvar. Nama tu treba iskorak, neko dokazan, neko ko je radio u ozbiljnim klubovima sa vrhunskim igracima, na vrhunskom nivou i opet bio taj koji pomice granice.
A ne tamo neki ficfiric sa tek zavrsenim fakultetom sto je prakticni dio usavrsavao na paraplegicarima.

Najbitnija stvar u danasnjem sportu, zasigurno. Kakav talenat i pm kad lete po terenu, nikad vise morona sa dvije lijeve se nije sportom bavilo, al zato zgrade preskacu.

Uz ovo se veze nutricionista i tu takodje mora postojati neko kompetentan.

Ako hocemo iskorak, ako ne, ima universum trenera, ne znas koji je bolji.
Uz svo duzno postovanje...
pa receno je da nece oni sto je to i dalje tema opusti se valjda ce novi trener predloziti svog tako to ide
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

ChWilla
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:51 pm

u nas ni oni koji uspiju odskočiti i postati evropski i svjetski nivo ne gledaju moderno na sport, kao teški posao + sa naučnim elementima. nego i dalje kao na prečicu do para i dobrih treba. k'o ono, da sam htio raditi i učiti ne bi bio fudbaler :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:52 pm

Popijmo jednu u cast @Izlija !

@Cvila
Kad sam i kad rekao da ce Sinisu upropastiti sarajevske starlete. Amoralne dame nemaju ocigledno ni trunke humanosti, sta one znaju kako je nama koji volimo Zelju. :kafa:

dres_na_pruge
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:57 pm

Izlija je napisao/la:Ja smatram da se fizika na ovim prostorima koncepcira na pogrešan način, tim mora imati snage za dvije utakmice kako bi mogao jednu odraditi kako treba a na našim prostorima se trenira tako da igrači jedva izdrže 90 minuta a u slučaju produžetaka navijači okreću glavu da nebi gledali nemoć bez obzira ko je protivnik. Iz ličnog iskustva rada sa ljudima iz legije stranaca znam kako se radi fizika i pripremljenost za zadatke, ukoliko u jednoj misiji imaju zadatak da pretrče 2 km ( pod punom ratnom spremom ) priprema je 4 km sa dodatnim teretom a usput se ocjenjuje i koriguje timski rad i "uigranost". Svaki tim koji se priprema za bilo šta pokušava pomaknuti granice na treningu a na našim treninzima se jako slabo radi i nečiji napredak zavisi isključivo od individualnog htjenja, ja smatram da su fudbaleri radnici u punom smislu te riječi i morali bi imati osmočasovnu pažnju kluba gdje će svaki fudbaler imati zadatke popravljanja individualnih vještina kao fizičke spreme. Osam sati raspoređeno između odmora po dva sata je četiri treninga dnevno, toliko moraju trenirati ukoliko misle raditi i profesionalno se baviti sportom. Po mom shvatanju u te treninge spadaju i fizijatrijske masaže, plivanje, šetanje po planinskim visovima sa laganim vježbama širenja plućnog kapaciteta, psihološke konsultacije pa čak i joga kao vid povećanja gibljivosti igrača ( da se nemože desiti da mu prepone puknu ukoliko napravi špagu u pokušaju da izbije loptu i sl ). Nemogu stalno zajedno trenirati, ustvari tim trenira zajedno samo kad uigravaju taktiku a ostalo je sve isječeno u segmente. Svašta napisah, izvinite što vas bihuzurim.
:pljesak: ukratko ovo je najveca boljka kod nas u bh fudbalu,amaterizam, a svi bi da su plaćeni,legionar 1,5 milju eura zna kako iskise

a da ne pricam o treningu napada,veze i odbrane kao zasebnom segmentu,da nije nauka pelegriniju kao inzinjeru građevine ne bi predstavljao izazov taj posao.

Ne volim D.Sadikovica zato sto je mrljav ali ima momak sut a to jos niko nije ni pokusao iskoristiti u trenutcima kad gori izbacis bekrica i mrlju gurnes blize golu i kazes mu samo pucaj,doduse to se mora na treningu izvjezbat da on se nadje u situaciji...trening napada ali mulalic ce radje da pogine....ph amaters :roll:
Zadnja izmjena: dres_na_pruge, dana/u uto maj 10, 2016 1:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:59 pm

Zgrabi nam Bayern Hummelsa ispred nosa, nije ni uprava sto je nekad bila. :ne:

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:01 pm

na sranje sranje imate razgovor sa nasim cavijem

Kapiten
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:05 pm

izvinjavam se onda.. pogresno sam shvatio

@Izlija :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:20 pm

Hvala na ovim insertima. Ne sječam se kad sam film pogledao, ali ovaj bi baš volio da pogledam.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava