Neće Semir
Ostao je samo http://www.transfermarkt.ba/demir-hotic ... ainer/1087" target="_blank
yebes mi sve vece sanse da stilic dodje nego bubačmar dialiba

LARS1921 je napisao/la:Neće nemir
Neće Semir
Ostao je samo http://www.transfermarkt.ba/demir-hotic ... ainer/1087" target="_blank
yebes mi sve vece sanse da stilic dodje nego bubačmar dialiba
Sinoc sam počeo jednu pricu i prozvao Storma da nastaviModel1964 je napisao/la:OtvoriJo bih ja temu i konzervu pive kad bi znao kakostorm_raider je napisao/la:Nisam se slagao sa modelom oko kaveza, alil nakon ovog cupanja stolica, definitivno sam za. Oni kada budu imali svoj stadion neka stavljaju kaveze, a to se po svemu sudeci nikada nece desiti.
@Model, otvori temu i pisi. Ti si i zapoceo tu pricu.
Neka dokaže na terenucikazubo je napisao/la:Kazu da je Jaha prilicno prepotentan, da misli da je igracina neka velika u odnos na ostatak ekipe. To mi rece jedan lik sto je s njima skoro svakodnevno, takav mu posao..
Ma nek bude nafuran sta me briga ako je dobar na terenu, al brate doso si invalidan i treba da glumis jos igracinu, odkako je dosao prica je eto ga uskoro na teren, eto ga u Slo na pripreme, pa onda mozda pocne derbi, onda nece ga bit do 3.ceg kola itd. Bilo mi bas drago kad je potpisao misleci da upada odma u ekipu i trenazni proces, al izgleda od njeg nema nekog hajra..Model1964 je napisao/la:Neka dokaže na terenucikazubo je napisao/la:Kazu da je Jaha prilicno prepotentan, da misli da je igracina neka velika u odnos na ostatak ekipe. To mi rece jedan lik sto je s njima skoro svakodnevno, takav mu posao..i mi presretni
Svi smo isto mislilicikazubo je napisao/la:Ma nek bude nafuran sta me briga ako je dobar na terenu, al brate doso si invalidan i treba da glumis jos igracinu, odkako je dosao prica je eto ga uskoro na teren, eto ga u Slo na pripreme, pa onda mozda pocne derbi, onda nece ga bit do 3.ceg kola itd. Bilo mi bas drago kad je potpisao misleci da upada odma u ekipu i trenazni proces, al izgleda od njeg nema nekog hajra..Model1964 je napisao/la:Neka dokaže na terenucikazubo je napisao/la:Kazu da je Jaha prilicno prepotentan, da misli da je igracina neka velika u odnos na ostatak ekipe. To mi rece jedan lik sto je s njima skoro svakodnevno, takav mu posao..i mi presretni
Odakle ti to? Mislim dobro bi bilo, imao je teško povredu, potrebne su mu utakmice da se vrati u formu.LARS1921 je napisao/la:Jel ovo Ćutahija u Veležu?
Vidim na fbu piše, sad jel ili nije veze nemamHurmasica je napisao/la:Odakle ti to? Mislim dobro bi bilo, imao je teško povredu, potrebne su mu utakmice da se vrati u formu.LARS1921 je napisao/la:Jel ovo Ćutahija u Veležu?
Samo Pozda umjesto Nikolića i JURIIIŠMinjore je napisao/la:Fejzic - sinisa, aco, bokacini, bevab, ugljesa , secer , blagoje, mico, lendric i nikolic..
Jurissss
Focak zao mu bilo dati na kremu za suncanje lovu i zagorio sav..LARS1921 je napisao/la:
Jeste, na posudbu otisaoLARS1921 je napisao/la:Vidim na fbu piše, sad jel ili nije veze nemamHurmasica je napisao/la:Odakle ti to? Mislim dobro bi bilo, imao je teško povredu, potrebne su mu utakmice da se vrati u formu.LARS1921 je napisao/la:Jel ovo Ćutahija u Veležu?
Dino je na posudbi u Čeliku.Hurmasica je napisao/la:@sz21 odlično ako je tako, nadam se da će se riješiti i status Dine Hasanovića ubrzo