Dresovi na pruge :Opile87 je napisao/la:
E vidi Brke svega mi![]()

Dresovi na pruge :Opile87 je napisao/la:
ovo je top ekipa posljeratnog perioda. meni licno i najdraza.pile87 je napisao/la:
I meni lici na Fadila ali nisam siguranDANAN je napisao/la:Mislim da je Faćo Žerić
Ma Fco Zeric bez guzovasofronije je napisao/la:I meni lici na Fadila ali nisam siguranDANAN je napisao/la:Mislim da je Faćo Žerić
Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno
Ma pusti svako ima pravo na svoje misljenje kad su derbi utakmice i kad je raja nafurana nek se pali ali nemoj na bezveze utakmicama i to je to .Ima sav da se najezim ako Jug bude kao nekad .dell21 je napisao/la:Ova utakmica ce biti nesto posebno a sljedece nece biti paljenja
Halali haveru, al' seres k'o foka, i to o stvarima u koje se bas i ne razumijes. Ako ti je problem sto ce jug izbiti 10, 15 hiljada maraka klubu za jednu utakmicu, a donijeti 12.-tog igraca do kraja sezone, ja ne znam sto su se ljudili potrudili da isprate sve ove lijepe stvari koje se desavaju oko kluba. A prosle sezone haveru baklje su bile samo za derbi, a i ove takodjer urijetko skroz.Valter je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno
Vidim ovdje neki operisu i sa kaznom do 10.000 KM, i kao nije lose ostace nam jos love. Pa fan shop te pare nemoze namaci ni za cetiri mjeseca. A kada bih predlozio da za ovu utakmicu klub odredi cijenu ulaznica sjever 10 KM, jug 7 KM, i da tako dodatno zaradi, rekli bi jesi li lud pa pola raje ne bi doslo. Nama puno 2 markice vise a je.bo klub nek plati 5.000 do 10.000 KM. Ala volimo klub. Ako i poslije 20 godina jedino na ovakav nacin mozemo napraviti "nazovi" stimung i to za svega popisanih 5 minuta e onda bolje i da nemamo juga dok ne dođu neke pametnije generacije. Kako nam je drago sto je u upravu dosla nova generacija ljudi i unijela neke novosti, a mi znamo samo jedno te isto i to tako zadnjih 20 godina. Pa ja se i ne sjecam neke nove navijacke pjesme evo sezonama, ali zato znam 5 do 10 kretena koji svaku utakmicu upale baklju i misle da bi to nekome trebalo biti interesantno. Sta je to u toj bakljadi sto do sada nismo vidjeli.
FaraonTM je napisao/la:Realno puno veći dobitak će biti povratak Juga nego plaćanje tih 10 000 KM, iz Uprave su više puta govorili kako bi najveće pojačanje bio povratak Juga i mislim da niko u klubu nema problem sa tim što će se u nedjelju paliti baklje i dimne (šta već nebitno) jer ovo je po mom mišljenju jedna od većih prekretnica Manijaka od osnivanja a samim tim i kluba, jer Željo i Manijaci idu jedno sa drugim i teško jedni mogu bez ovog drugog i obrnuto
Nema tog paljenja kao sto je prije bilo, kada je Amar molio na Zeljo TV da se to vise ne radi. To sto smo u mnogo boljoj financijskoj situaciji od tada, ne smije nuzno znaciti i paljenje baklji. Manijaci moraju ispratiti ovaj rad uprave na pravi nacin. Ako je derbi, opravdavam, neka, ali treba znati da baklja automatski znaci i kazna za klub. Zbog cega? Cejfa? Skup taj cejf. Za derbi opravdavam svakako.Valter je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno
Vidim ovdje neki operisu i sa kaznom do 10.000 KM, i kao nije lose ostace nam jos love. Pa fan shop te pare nemoze namaci ni za cetiri mjeseca. A kada bih predlozio da za ovu utakmicu klub odredi cijenu ulaznica sjever 10 KM, jug 7 KM, i da tako dodatno zaradi, rekli bi jesi li lud pa pola raje ne bi doslo. Nama puno 2 markice vise a je.bo klub nek plati 5.000 do 10.000 KM. Ala volimo klub. Ako i poslije 20 godina jedino na ovakav nacin mozemo napraviti "nazovi" stimung i to za svega popisanih 5 minuta e onda bolje i da nemamo juga dok ne dođu neke pametnije generacije. Kako nam je drago sto je u upravu dosla nova generacija ljudi i unijela neke novosti, a mi znamo samo jedno te isto i to tako zadnjih 20 godina. Pa ja se i ne sjecam neke nove navijacke pjesme evo sezonama, ali zato znam 5 do 10 kretena koji svaku utakmicu upale baklju i misle da bi to nekome trebalo biti interesantno. Sta je to u toj bakljadi sto do sada nismo vidjeli.
Slažem se sa prvim dijelom tvog posta, tih 10 hiljada mozemo dati za naš klub, npr. da se sa tim parama potpisu ugovori sa talentovanom djecom, ili da se novac da porodicama Kasapovic, Rascic, Begic, Katana itd. Toliko se stvari za te pare moze uraditi umjesto toga mi cemo savezu napuniti kasu. Dobro si objasnio i to za dvije markice. Prije par sezona smo ako se ne varam skoro 200 hiljada dali savezu zbog bakljiValter je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno