Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

crnamamba96
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 30, 2016 10:31 am

Treba dovesti Štilu i dati mu sve što traži, ako je Hervas bio najplačeniji igrač otvorilo se tu prostora u budžetu i možda još malo povecati ugovor u odnosu na njegov i držati taj tim na okupu bar tri sezone, prodavanje i dovodženje svesti na minimum pogledajte zadnju izjavu Klopa, čovjek zna šta priča i šta radi naravno.

nikson
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:32 am

Gazi Zeljooooo!!

Blagojevic-Ugljesa-Secer-Stevanovic

Kakva sredina majko mila :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

crnamamba96
Kontakt:

crnamamba96 je napisao/la:Treba dovesti Štilu i dati mu sve što traži, ako je Hervas bio najplačeniji igrač otvorilo se tu prostora u budžetu i možda još malo povecati ugovor u odnosu na njegov i držati taj tim na okupu bar tri sezone, prodavanje i dovodženje svesti na minimum, kao i mijenjanje trenera bez obzira uzeli odmah sad titulu ili ne, pogledajte zadnju izjavu Klopa, čovjek zna šta priča i šta radi naravno.

Jaozinho22

Ja sam čuo da je došao povrijeđen i da nije imao drugog izbora osim Zelje...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:34 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ja sam čuo da je došao povrijeđen i da nije imao drugog izbora osim Zelje...
Ko sad, Buba ili? Pogubio sam se malo :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sub jul 30, 2016 10:41 am

Omar500 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ja sam čuo da je došao povrijeđen i da nije imao drugog izbora osim Zelje...
Ko sad, Buba ili? Pogubio sam se malo :rofl:
Jahic.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:48 am

Ja opet milslim da se na dovodjenju Bube nije previse insistiralo, mozda su uspostavljeni kontakti, neka cifra ponudjena, ali kako Kostic veze nema ko je Dijaliba, sumnjam da je nesto aman insistirao na njegovom dovodjenju pa da je od uprave trazio i da povecavaju ponude i slicno. Tacnije, nadam se da je ovako, jer u protivnim je ovo itekako zalosno. Stvarno bi porazno bilo da smo mi bili izuzetno horni da ga dovedemo, ali da ipak nismo mogli nista pored nekog turskog drugoligasa. Prvo je porazno ako mogu ponuditi znacajno vece pare, a drugo ako se lakse prodati iz turske druge lige, nego iz Zelje. Ne znam, nadam se opet da nismo previse zagrizli.

TheSvenderMan
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:00 am

Moze li mi neko reci jesu li karte u prodaji na otoci

Sent from my iPhone using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:06 am

Nismo mogli nista zbog toga sto se Buba tj. njegov menadzer ga je nudio svima u Turskoj zadnjih 2-3 sedmice. Kakva ljubav i bakraci, mi smo mu bili rezervna opcija. Ako nigdje ne uspije. Nema to veze sa uslovima koje Zeljo moze da ponudi, koje su za igraca sto se tice treninga, napretka, pa ako hocete i plate vjerovatno najbolji u drzavi. To ima veze sa drzavom, stanjem u drustvu i cim sve ne. Rupa smo Europe i ko god je malo otisao vani tako nas gleda. Sa razlogom opet. Ovo sto Zeljo pokusava da uradi je izdizanje iz toga svega, ali umjesto da drustvo i drzava to podrze, naravno da nece. Sta mislite zasto? Sta mislite zasto ova drzava uopste ne radi nista da zadrzi obrazovanu omladinu? Sta mislite zasto tjera tu obrazovanu omladinu? Zasto sto politicarima ne odgovara da ima obrazovanih ljudi, onih koji misle svojom glavom i koji su osposobljeni da nesto mijenjaju. Zasto sto bi ih takvi skidali sa pozicija. Zato sto bi takvi pravili revolucije i mijenjali vlast, jer je nakaradna. Zato sto u ovoj prkno-drzavi (a takva je zbog ljudi koji je vode) njima odgovara da razmisljamo o Ceci i Bregi, da pricamo o Farmi i Dodiku. Jer neobrazovan narod, koji je zaokupljen svojim problemima, ne vidi dalje od svog nosa. Ne moze dalje.

I da se vratim na Zelju. Zasto nama podmecu noge? Zato sto ne zele da iko "otvori oci". Jer ako se to desi, desice se da ce ljudi jasnije vidjeti lopovluke koji se rade, u svim segmentima. Pocevsi od fudbala, pa do politike, a to je kako znamo i dalje veoma povezano. Mi generalno kao narod, imamo jako lose pamcenje. Sada ce izbori, pa cemo da vidimo...

Izvinjavam se, otisao sam od teme.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:07 am

godrina je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Kada Jahica mozemo ocekivati na terenu?
Protiv sirokog on rece
Daj Bože i u 14 kolu na Pecari.

exbabilon
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:10 am

Pa sta je sad s Jahicem, ispade Said zlatan kod kona, mi doveli bas povrijedjenog igraca...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:13 am

storm_raider je napisao/la:Nismo mogli nista zbog toga sto se Buba tj. njegov menadzer ga je nudio svima u Turskoj zadnjih 2-3 sedmice. Kakva ljubav i bakraci, mi smo mu bili rezervna opcija. Ako nigdje ne uspije. Nema to veze sa uslovima koje Zeljo moze da ponudi, koje su za igraca sto se tice treninga, napretka, pa ako hocete i plate vjerovatno najbolji u drzavi. To ima veze sa drzavom, stanjem u drustvu i cim sve ne. Rupa smo Europe i ko god je malo otisao vani tako nas gleda. Sa razlogom opet. Ovo sto Zeljo pokusava da uradi je izdizanje iz toga svega, ali umjesto da drustvo i drzava to podrze, naravno da nece. Sta mislite zasto? Sta mislite zasto ova drzava uopste ne radi nista da zadrzi obrazovanu omladinu? Sta mislite zasto tjera tu obrazovanu omladinu? Zasto sto politicarima ne odgovara da ima obrazovanih ljudi, onih koji misle svojom glavom i koji su osposobljeni da nesto mijenjaju. Zasto sto bi ih takvi skidali sa pozicija. Zato sto bi takvi pravili revolucije i mijenjali vlast, jer je nakaradna. Zato sto u ovoj prkno-drzavi (a takva je zbog ljudi koji je vode) njima odgovara da razmisljamo o Ceci i Bregi, da pricamo o Farmi i Dodiku. Jer neobrazovan narod, koji je zaokupljen svojim problemima, ne vidi dalje od svog nosa. Ne moze dalje.

I da se vratim na Zelju. Zasto nama podmecu noge? Zato sto ne zele da iko "otvori oci". Jer ako se to desi, desice se da ce ljudi jasnije vidjeti lopovluke koji se rade, u svim segmentima. Pocevsi od fudbala, pa do politike, a to je kako znamo i dalje veoma povezano. Mi generalno kao narod, imamo jako lose pamcenje. Sada ce izbori, pa cemo da vidimo...

Izvinjavam se, otisao sam od teme.
Nisi otisao s teme, to je usko povezano nazalost. Eno Memo Haljevac dobio funkciju u odboru za zastitu kulturnog naslijedja KS. Da li se smijati ili plakati od muke...Sve to govori gdje zivimo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sub jul 30, 2016 11:13 am

exbabilon je napisao/la:Pa sta je sad s Jahicem, ispade Said zlatan kod kona, mi doveli bas povrijedjenog igraca...
Ako je ovo istina to je u pet deka samo sto mo nismo platili 50.000 evra.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:14 am

Ma većini igrača je poniženje da igraju ovdje. Nije nekad ni do para. Ispade bruka u Bosni igrati. U nas raja voli više kupit polovnog pasata ili nekog audia što je prešao 200 milja i starog 7 godina nego kakvo novo auto manje popularne marke.

reks1
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:19 am

Nismo mogli nista zbog toga sto se Buba tj. njegov menadzer ga je nudio svima u Turskoj zadnjih 2-3 sedmice. Kakva ljubav i bakraci, mi smo mu bili rezervna opcija. Ako nigdje ne uspije. Nema to veze sa uslovima koje Zeljo moze da ponudi, koje su za igraca sto se tice treninga, napretka, pa ako hocete i plate vjerovatno najbolji u drzavi. To ima veze sa drzavom, stanjem u drustvu i cim sve ne. Rupa smo Europe i ko god je malo otisao vani tako nas gleda. Sa razlogom opet. Ovo sto Zeljo pokusava da uradi je izdizanje iz toga svega, ali umjesto da drustvo i drzava to podrze, naravno da nece. Sta mislite zasto? Sta mislite zasto ova drzava uopste ne radi nista da zadrzi obrazovanu omladinu? Sta mislite zasto tjera tu obrazovanu omladinu? Zasto sto politicarima ne odgovara da ima obrazovanih ljudi, onih koji misle svojom glavom i koji su osposobljeni da nesto mijenjaju. Zasto sto bi ih takvi skidali sa pozicija. Zato sto bi takvi pravili revolucije i mijenjali vlast, jer je nakaradna. Zato sto u ovoj prkno-drzavi (a takva je zbog ljudi koji je vode) njima odgovara da razmisljamo o Ceci i Bregi, da pricamo o Farmi i Dodiku. Jer neobrazovan narod, koji je zaokupljen svojim problemima, ne vidi dalje od svog nosa. Ne moze dalje.

I da se vratim na Zelju. Zasto nama podmecu noge? Zato sto ne zele da iko "otvori oci". Jer ako se to desi, desice se da ce ljudi jasnije vidjeti lopovluke koji se rade, u svim segmentima. Pocevsi od fudbala, pa do politike, a to je kako znamo i dalje veoma povezano. Mi generalno kao narod, imamo jako lose pamcenje. Sada ce izbori, pa cemo da vidimo..

Nisi uopste otisao sa teme.Ovo je ustvari Zeljina tema jer ko god hoce da nesto ovdje napravi se mora boriti sa ovim i vjerovatno jos tezim problemima. Lijepo je kad mlad covjek promislja.Eto cak je i tom Bubi draze otici u drugu tursku ligu gdje je jedino sigurno da nista nije sigurno,Zato ja pizdim sto se toliko zapinje za sportski rezultat u ovom periodu jer je toliko muke na ustrojavanju kluba,uslova za treniranje ,stadiona,transfera ,poreza,nacelnika,generala,bivsih zvijezdica da je to vjerovatno za Ripleya

Okolele
Kontakt:

sub jul 30, 2016 11:45 am

Ocekujem laganu pobjedu danas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

barbarez
Kontakt:

sub jul 30, 2016 12:06 pm

Nemojte ici prije 15 sati na Otoku po karte. Tek od 15 sati prodaju. Amateri da Big da ispali iz lige. Samo 1500 karata su stampali. Karte im jos ni dosle nisu

irfo

sub jul 30, 2016 12:30 pm

barbarez je napisao/la:Nemojte ici prije 15 sati na Otoku po karte. Tek od 15 sati prodaju. Amateri da Big da ispali iz lige. Samo 1500 karata su stampali. Karte im jos ni dosle nisu
Ja sam jednom otiso na otoku samo, ono prvi put kad se igralo od tad vise nikad i ne namjeravam

fk1921

sub jul 30, 2016 12:32 pm

Au samo 1500??? Onda moram bas ranije doci po kartu :/ tuga.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

sub jul 30, 2016 12:33 pm

LARS1921 je napisao/la:Moj mirso kazu buba u turskoj već
zvanicno je potpisooooo , da mu je propo agazman doso bi 100% provjereno isto vazi za stila prenosim sto sam cuo sazno :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava