Da, DaRodom s mejtaša je napisao/la:Oni na Koševo ne mogu staviti kavez jer stadion nije njihov.
naravno da si bolji,jovanmaksimovic je napisao/la:posto ovi nasi vrli sportski novinari citaju forume... imam prijedlog... ako vec brojite titule samo od 2002? hocemo li onda njemacke prvake brojiti od 1991. kada je ujedinjena na cijelom prostoru njemacke? ja sam bolji sportski novinar od ovih nasih debila sto se tako predstavljaju...
nece niko praviti kaveze jer lavor nije njihov.mogu samo,ako im se isplati dati 5% i tu im je krajrodrigo87 je napisao/la:Vidi nesto, napravimo mi kavez ovdje, nas ce na kosevu docekati kavez. A ovo dalje, jos uvijek mi nismo uredjena navijacka grupa, daleko smo od toga, uvijek ima pojedinaca koji ce sitni incident napraviti.Model1964 je napisao/la:Kad nema bombanjada ja opet probam započeti jednu temu.
Kada su postavljene slike ovih kaveza neko od naših je rekao da moramo paziti na humanost jer naše navijace to isto ceka na gostovanjima.
Ne djelim to mišljenje. Ako smo mi kao navijcaka grupa ok , svuda cemo biti rado viđen gost. Niko nije lud da se odrekne prihoda od gostujucih navijaca ako su oni korektni. Da bi izbjegli neprijatne situacije na gostovanjima krajnje vrijeme je da se poradi na navijackom kodeksu. Da se na taj nacin utice na naše navijace i ujedno pokaže BH javnosti da nismo divljaci vec organizirana navijacka grupa koja voli svoj klub a poštuje druge. Željo je klub sa velikom historijom. Njegovi navijaci su tradicionalno bili dobro primljeni u svim sredinama zbog svog korektnog odnosa do sredine u koju su došli i zbog sportskog navijanja za svog Želju.
Možda bi mi na forumu mogli zapoceti rad na tom kodeksu. Na posebnoj temi bi davali svoje prijedloge i sugestije. Znamo što želimo, što ne želimo, samo da još stavimo na papir.
Da, to je to, ja mislim da su nam prosle godine i priznali zvanicno titulu iz 1946. godine, ali nisam siguran. Osam titula. Ali posto svak uzima kako njemu odgovara, idemo nabit u sljedecih pet godina klepit tri titule, zakljucujuci duplu sa stotim rodjendanom, pa nek placu onda svi redom.gavran je napisao/la:naravno da si bolji,jovanmaksimovic je napisao/la:posto ovi nasi vrli sportski novinari citaju forume... imam prijedlog... ako vec brojite titule samo od 2002? hocemo li onda njemacke prvake brojiti od 1991. kada je ujedinjena na cijelom prostoru njemacke? ja sam bolji sportski novinar od ovih nasih debila sto se tako predstavljaju...
molim Te vidi moj potpis da li sam nesto zaboravio?
Hvala
Ja mislim da nisu, ne sjećam se da je bilo išta zvanično oko te titule. Može li neko potvrditi ili demantovati?Omar500 je napisao/la: Da, to je to, ja mislim da su nam prosle godine i priznali zvanicno titulu iz 1946. godine, ali nisam siguran. Osam titula. Ali posto svak uzima kako njemu odgovara, idemo nabit u sljedecih pet godina klepit tri titule, zakljucujuci duplu sa stotim rodjendanom, pa nek placu onda svi redom.
OtobleyTryg je napisao/la:Gledaj otoke ko Wembley
To ides na obdan pa te uhvatila nervoza pred putAsharaK je napisao/la:Jel ko u Neumu sljedece sedmice?
Ponesi gajbu pive i bicuAsharaK je napisao/la:Jel ko u Neumu sljedece sedmice?
sve je tacno, mozda bi dodao i dva polufinala srednjoevropskog kupa (1963, 1968/69)gavran je napisao/la:naravno da si bolji,jovanmaksimovic je napisao/la:posto ovi nasi vrli sportski novinari citaju forume... imam prijedlog... ako vec brojite titule samo od 2002? hocemo li onda njemacke prvake brojiti od 1991. kada je ujedinjena na cijelom prostoru njemacke? ja sam bolji sportski novinar od ovih nasih debila sto se tako predstavljaju...
Hvala
popravio,HVALAjovanmaksimovic je napisao/la:sve je tacno, mozda bi dodao i dva polufinala srednjoevropskog kupa (1963, 1968/69)gavran je napisao/la:naravno da si bolji,jovanmaksimovic je napisao/la:posto ovi nasi vrli sportski novinari citaju forume... imam prijedlog... ako vec brojite titule samo od 2002? hocemo li onda njemacke prvake brojiti od 1991. kada je ujedinjena na cijelom prostoru njemacke? ja sam bolji sportski novinar od ovih nasih debila sto se tako predstavljaju...
Hvala
E jbg da si javio ranije ja još sutra sam u Neumu. Nadam se da ću stići na Otoku do tekmeAsharaK je napisao/la:Da popijemo sta