Prešla se ta cifra jučer kad sam ja bio.storm_raider je napisao/la:Blizu 1300Qwerty_1987 je napisao/la:Na koliko smo ukupno ?storm_raider je napisao/la:Jug presao brojku od 550!!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Prešla se ta cifra jučer kad sam ja bio.storm_raider je napisao/la:Blizu 1300Qwerty_1987 je napisao/la:Na koliko smo ukupno ?storm_raider je napisao/la:Jug presao brojku od 550!!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Izvor?fk1921 je napisao/la:Stavljaju stolice na sjever, 200 komada dnevno. Steta blizu 30.000KM
source.ba, ima slika novih stolicaavlami97 je napisao/la:Izvor?fk1921 je napisao/la:Stavljaju stolice na sjever, 200 komada dnevno. Steta blizu 30.000KM
Zar nije Sloboda-Vitez-Zrinjski ?Elegant je napisao/la:Da je nama sada prvu pobjedu u novoj sezoni zabiljeziti sa Vukovima onda Siroki na nasem terenu - nadam se da ovu sezonu necemo prosipati bodove na Grbavici, proslu nas je kostalo europe.
A onda kasnije Sloboda - Krupa - Zrinjski.
ni meni nije jasno sto slabo raja pisePlava Porodica je napisao/la:Šta se ovo slabo piskara danas?
A sutra tekma.
E cuj Dzeku traži barsa hahaahaahaaha.
znaci da dodjem 1h prije pocetka tekme, kupit kartu i uzivati, dodjem li 30min prije tekme nestat ce karti ko da gledamPlava Porodica je napisao/la:Oko 2,5 milje po mojoj nekoj procjeni, uz tendenciju rasta do 3000.
još danas noćna?Gavran je napisao/la:.
Raul Sanielhi je u Italiji...prati Baccu al sve je mogućePlava Porodica je napisao/la:Šta se ovo slabo piskara danas?
A sutra tekma.
E cuj Dzeku traži barsa hahaahaahaaha.
Jos veceras,LARS1921 je napisao/la:još danas noćna?Gavran je napisao/la:.
A logicno mislio sam da ko ne zna sta prije togaMinjore je napisao/la:Bice obavijest kada stignu..MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta novo kad su dresovi u pitanju???
Sent from my C5303 using Tapatalk
Evo saznah sad da naši prvu tekmu igraju večeras u 21:30h sa Mariborom...Minhi je napisao/la:Ima li k'o info o nastupu naših mlađih juniora na turniru koji danas počinje u Foči?
Radi se o već tradicionalnom turniru, 19-om po redu.
Osam mladih fudbalskih ekipa iz šest zemalja Evrope počinju danas u Foči trodnevnu borbu za 12. trofej prijateljstva. Na Fudbal frendsu ove godine učestvuju dva evropska prvaka i jedan vicešampion Evrope- Crvena zvezda, koja je redovni učesnik, te Steaua i Partizan, koji premijerno nastupaju na ovom prestižnom turniru. Hrvatsku predstavlja Rijeka, Sloveniju Maribor, Crnu Goru podgorička Budućnost, a BiH sarajevski Željezničar i domaća Sutjeska. Žrebanje četvrtfinalnih parova obaviće se danas u 13 časova, a prva utakmica igra se od 16 časova.
Mozda i nece ne fali puno bijelih stolica... A kako vidim postavljaju se i stare stolice sto su se nekad prije skidale.Hadzijalagic je napisao/la:Sad ce nam O opet biti krnjavoNe da mu se nikako..