Definitivno se slazem s tobom, a i s Pusnikomcikazubo je napisao/la:Pricalo se zadnjih dana da se igraci zale na treninge, znamo da je u Hajduku bila jos veca "afera" kako se igraci zale na trenera da ih previse cijedi i umara, postavljali su se ovdje klipovi gdje Pusnik kaze da to nije ni 20% sta im slijedi na treninzima i da igraju za k, na kraju sta se desava Hajduk 0-3 slavio u Ukrajini sinoc a dva gola zabili u zadnjih 10min i nikad lakse ne dodjose do play off-a a klub u skroz teskoj situaciji. Iz ovog mozemo zakljuciit da lajanje igraca moze donijeti samo dobro i da ih trener fino rastura na treninzima u nasem slucaju ciste im pluca od argelinija, mahale i ostalih crijevo barova. Fizicka sprema je osnovna stvar, znamo sta je Švabo rekao, eto Hajduk u zadnjim minutama rijesio prolaz, a mi u zadnjih 15 minuta tradicionalno nismo mogli disati u Evropi, sjetim se uvijek kupa sa Slobodom gdje smo kao juniori izgledali u duelima, mislim da se sa Kostom i Lesnikom to mijenja, vec se na derbiju moglo vidjeti da su igraci znatno spreminiji.
Ko god je to pricao, ili je zeljan paznje, ili lazov. Prijatelj mi je bas prekjucer pricao, zatek'o se u frizerskom dok se Bekrić šišao, a on zadrti Manijak, pa ga ispitiv'o, sta, kako i koliko Kostic moze. Uglavnom, kad je Samir Bekric, mr. Pokretan k'o doner, rek'o da im se (igracima) ne ide kuci koliko su treninzi interesantni, mislim da se dalje ne treba icicikazubo je napisao/la:Pricalo se zadnjih dana da se igraci zale na treninge, znamo da je u Hajduku bila jos veca "afera" kako se igraci zale na trenera da ih previse cijedi i umara, postavljali su se ovdje klipovi gdje Pusnik kaze da to nije ni 20% sta im slijedi na treninzima i da igraju za k, na kraju sta se desava Hajduk 0-3 slavio u Ukrajini sinoc a dva gola zabili u zadnjih 10min i nikad lakse ne dodjose do play off-a a klub u skroz teskoj situaciji. Iz ovog mozemo zakljuciit da lajanje igraca moze donijeti samo dobro i da ih trener fino rastura na treninzima u nasem slucaju ciste im pluca od argelinija, mahale i ostalih crijevo barova. Fizicka sprema je osnovna stvar, znamo sta je Švabo rekao, eto Hajduk u zadnjim minutama rijesio prolaz, a mi u zadnjih 15 minuta tradicionalno nismo mogli disati u Evropi, sjetim se uvijek kupa sa Slobodom gdje smo kao juniori izgledali u duelima, mislim da se sa Kostom i Lesnikom to mijenja, vec se na derbiju moglo vidjeti da su igraci znatno spreminiji.
Je li jos sta Bekric zanimljivo rekaoFatić Nermin je napisao/la:Ko god je to pricao, ili je zeljan paznje, ili lazov. Prijatelj mi je bas prekjucer pricao, zatek'o se u frizerskom dok se Bekrić šišao, a on zadrti Manijak, pa ga ispitiv'o, sta, kako i koliko Kostic moze. Uglavnom, kad je Samir Bekric, mr. Pokretan k'o doner, rek'o da im se (igracima) ne ide kuci koliko su treninzi interesantni, mislim da se dalje ne treba icicikazubo je napisao/la:Pricalo se zadnjih dana da se igraci zale na treninge, znamo da je u Hajduku bila jos veca "afera" kako se igraci zale na trenera da ih previse cijedi i umara, postavljali su se ovdje klipovi gdje Pusnik kaze da to nije ni 20% sta im slijedi na treninzima i da igraju za k, na kraju sta se desava Hajduk 0-3 slavio u Ukrajini sinoc a dva gola zabili u zadnjih 10min i nikad lakse ne dodjose do play off-a a klub u skroz teskoj situaciji. Iz ovog mozemo zakljuciit da lajanje igraca moze donijeti samo dobro i da ih trener fino rastura na treninzima u nasem slucaju ciste im pluca od argelinija, mahale i ostalih crijevo barova. Fizicka sprema je osnovna stvar, znamo sta je Švabo rekao, eto Hajduk u zadnjim minutama rijesio prolaz, a mi u zadnjih 15 minuta tradicionalno nismo mogli disati u Evropi, sjetim se uvijek kupa sa Slobodom gdje smo kao juniori izgledali u duelima, mislim da se sa Kostom i Lesnikom to mijenja, vec se na derbiju moglo vidjeti da su igraci znatno spreminiji.. Europski standard je covjek sa sobom donio, i samo treba da ga jos implementira i da izadjemo iz okvira mahale i : evo vam lopta pa igrajte.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sta sam cuo, to sam prenio. Sve imaju sto treba da imaju, i na njima je da slusaju i ideje pretvaraju u djelo. A bit ce i to ako Bog da, samo trebamo se malo strpit.Omar500 je napisao/la:Je li jos sta Bekric zanimljivo rekaoFatić Nermin je napisao/la:Ko god je to pricao, ili je zeljan paznje, ili lazov. Prijatelj mi je bas prekjucer pricao, zatek'o se u frizerskom dok se Bekrić šišao, a on zadrti Manijak, pa ga ispitiv'o, sta, kako i koliko Kostic moze. Uglavnom, kad je Samir Bekric, mr. Pokretan k'o doner, rek'o da im se (igracima) ne ide kuci koliko su treninzi interesantni, mislim da se dalje ne treba icicikazubo je napisao/la:Pricalo se zadnjih dana da se igraci zale na treninge, znamo da je u Hajduku bila jos veca "afera" kako se igraci zale na trenera da ih previse cijedi i umara, postavljali su se ovdje klipovi gdje Pusnik kaze da to nije ni 20% sta im slijedi na treninzima i da igraju za k, na kraju sta se desava Hajduk 0-3 slavio u Ukrajini sinoc a dva gola zabili u zadnjih 10min i nikad lakse ne dodjose do play off-a a klub u skroz teskoj situaciji. Iz ovog mozemo zakljuciit da lajanje igraca moze donijeti samo dobro i da ih trener fino rastura na treninzima u nasem slucaju ciste im pluca od argelinija, mahale i ostalih crijevo barova. Fizicka sprema je osnovna stvar, znamo sta je Švabo rekao, eto Hajduk u zadnjim minutama rijesio prolaz, a mi u zadnjih 15 minuta tradicionalno nismo mogli disati u Evropi, sjetim se uvijek kupa sa Slobodom gdje smo kao juniori izgledali u duelima, mislim da se sa Kostom i Lesnikom to mijenja, vec se na derbiju moglo vidjeti da su igraci znatno spreminiji.. Europski standard je covjek sa sobom donio, i samo treba da ga jos implementira i da izadjemo iz okvira mahale i : evo vam lopta pa igrajte.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Na koliko smo ukupno ?storm_raider je napisao/la:Jug presao brojku od 550!!!
Blizu 1300Qwerty_1987 je napisao/la:Na koliko smo ukupno ?storm_raider je napisao/la:Jug presao brojku od 550!!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hano, hajde, de, zar ti oci ne vide, zar ti dusa ne slusa, kad kazem da volim teLARS1921 je napisao/la:Olimpic se pojačao, Pršeš novi igrač.
Ako je Pršeš pojačanje, onda su se pojačaliLARS1921 je napisao/la:Olimpic se pojačao, Pršeš novi igrač.
Oprostio se svakako od foruma, ne moras ga banovatstorm_raider je napisao/la:@Neandertalac ce odmoriti 7 dana. I vise necu da vidim da ga neko ovdje javno komentarise. Komentarisite Zelju, Upravu, Amara, nema problema, ali forumase medju sobom - nikada!