I odma je otiso, nije ni 10 min bio na piku...manijak.gotti je napisao/la:tesko brate da ces doci do njega,sad na ljeto se prodavao sal sa kobrom za 300vrbanjusa je napisao/la:Ima jedan lik u Hrasnom, ali neće da proda nema šanse. Nema šta nisam pokušao. Mislim da je taj šal nemoguće kupiti jer ljudi neće da prodaju bez obzira na cijenu.za_zivot_cijeli je napisao/la:kad se vec nesto trazi,
i ja sam u potrazi za salom Joint Uniona. ako neko zna nekoga ko zna nekoga ko ga ima volio bi dobiti kontakt od vlasnika.
placam vrhunski!
vrbanjusa je napisao/la:Nosio ga na svom vratuza_zivot_cijeli je napisao/la:
jesi li vidio sal svojim ocima?
Danas Memija jako dobar , stvarno je milina gledati kako se bore..Al sta cemo s Edisom , cim nesto ne valja odmah sklekoviHadzijalagic je napisao/la:Stana je po svim prilikama blizi za lijevo krilo, bar sto se utakmice sa Sirokim tice..Okolele je napisao/la:Kjosevski
S.Stevanovic------Bogicevic------Kosoric------Kramaric
M.Stevanovic------Bekric-----Zolotic-------Blagojevic--------Tiago
Lendric
Misliim da ce ovako biit uz sumnju za start jednog od Stevanovica ( Stanic i Memija kao varijanta)...Mislim da Zahirovic iako je najzvucnije pojacanje nece od starta poceti upraov zbog cinjenice da se prikljucio nakon Turske i nema nijednu pripremnu u nogama sa ekipom..
Bio je jednom bijeli s kobrom na piku 200km cijena bila..manijak.gotti je napisao/la:nije nikad bio na pikucikazubo je napisao/la:I odma je otiso, nije ni 10 min bio na piku...manijak.gotti je napisao/la: tesko brate da ces doci do njega,sad na ljeto se prodavao sal sa kobrom za 300
Dobio Kamerun 2-1...ali evo nešto razmišljam o tom periodu,pa smo nešto oko trenera iz te generacije koji su poslije rata bili i nabrojali njih četvoricu plus Ismet Stilic,a sad mi pade napamet da je tu u tom periodu bio,iako nije igrao puno i Ratko Ninkovic. Inače jedan od trenera u teškom periodu Želje koji se meni jako svidio u metodama rada. Šteta da u tom periodu nije bilo dobrih uslova,inace uvjeren sam da bi on napravio odlične rezultate. Volio bih kada bi se on jednom vratio kod nas.za_zivot_cijeli je napisao/la:ja u glavi imam rezultat 3:3 ali ne iskljucujem mogucnost da grijesim.mirzza je napisao/la: 2-1 je za nekog bilo, mislim da je Kamerun.
na njega sam takodjer zaboravio. on je bio kod nas tamo neke 2005/2006 za vrijeme Landze ako sam u pravu....boccaccio je napisao/la:Dobio Kamerun 2-1...ali evo nešto razmišljam o tom periodu,pa smo nešto oko trenera iz te generacije koji su poslije rata bili i nabrojali njih četvoricu plus Ismet Stilic,a sad mi pade napamet da je tu u tom periodu bio,iako nije igrao puno i Ratko Ninkovic. Inače jedan od trenera u teškom periodu Želje koji se meni jako svidio u metodama rada. Šteta da u tom periodu nije bilo dobrih uslova,inace uvjeren sam da bi on napravio odlične rezultate. Volio bih kada bi se on jednom vratio kod nas.za_zivot_cijeli je napisao/la:ja u glavi imam rezultat 3:3 ali ne iskljucujem mogucnost da grijesim.mirzza je napisao/la: 2-1 je za nekog bilo, mislim da je Kamerun.
Znaci dimovi ce biti, nema mi nista ljepse od tog, samo kad se lijepo napravi. "Proslaviti" povratak Juga i napraviti atmosferu da se svi sjebu, jer dusmani su se podsmjehivali, eh sad im treba zacepiti usta.Plava Porodica je napisao/la:Dim će prekriti šeher u nedjelju.Prekid 10 minuta minimalno
Neće se paliti svim utakmicama. Takav je dogovor.Ajzea je napisao/la:Kako se priča po mahali, slijedi nam velika kazna poslije Širokog. Ako će se to desiti samo protiv Širokog, i ako je to ono čime jug zeli predstaviti svoj povratak, neka se zapali, goni sve u p.ičku materinu samo da se jug vrati. Nadam se samo da to neće biti praksa i u narednim utakmicama..
Kazem, tako se bar po mahalama priča..